Відповідь: Суші як правило, стоїть на столі в міні-графінчику або баночці біля приправ, серветок, зубочисток
Відповідь: Суші А його ніхто не носить, він вже стоїть на столі, на кожному столі є набір з бутилочки соусі, зубочисток і серветок
Відповідь: Суші Я тут зараз вмру від цих фоток! Майте совість, дівчатка))) Хоча я планую незабаром перевірити кухню Цинамону. Але моя б воля - щодня тільки суші і їла б)) А ще я їх замовляю в офіс на обід і додому на всі можливі свята - і на 8 березня. і на новий рік, і просто (на премію) ) Підсадила всю сім"ю)) Тато правда бульбою їх ще закусює. Але то таке Кася, з тієї кухні ще може засмакувати їхня салатка з водорослей - "кайсо-сарада" типово називають - виглядає як зелененька така травичка. ням-ням-нямммм
Відповідь: Суші мій вибір( я не фанат авокадо, сирої риби і всяких вдорослей) клер суп-рыбный бульон, соевый соус, гриб шиитаке, соевый творог (тофу), водоросли вакаме, зелёный лук, семена кунжута суши з лососем, з крааб м"ясом, з вугрем Креветки - шашлички, темпура морозиво з зеленого чаю
Відповідь: Суші мо трошки не так виразилась Я не люблю всяку траву,корали, соєві паростки і іншу дрібідєнь
Відповідь: Суші А я обожнюю як і суші. Жила б тільки ними. Дома роблю часто просто так під настрій, на роботі ми всі сушімани, ну майже всі, з коліжанками пліткуємо на суші, з мужом свої свята маленькі теж святкуємо в суші-барі. А от супи їхні їсти не можу і все тут. Касюню я б тобі порадила, можливо, замовити для початку аби скуштувати смак приправ і воодночас не дуже навантажувати для першого разу смакові рецептори, якийсь простенький рол, моя подруга два місяці тому перший раз розпочинала куштування суші з звичайного ролу з авокадо і огірком. Може це примітивно але їй це порекомендував наш знайомий, знавець японської культури. Не було риби вона відчула нейтральність страви і воодночас смак імбиру, васабі з соєвим соусом...і саке))))
Відповідь: Суші о, суші-суші-суші))) дівчатка, я до вас приєдуюсь!!! я теж сушеманка))) готую вдома, ходжу по сусі-барах, і взагалі просто млію від них)
Відповідь: Суші дівчата, хто готував суші, де ви знаходили сир Філадельфію? я минулого разу звичайного президента додала, а в п"ятницю прийдуть знайомі, що полюбляють цю справу, тому хочу "блєснуть"
Відповідь: Суші там мене вже зацитували-ми купуємо сиркову масу БЕЗ добавок в упаковці, подібній на йогурт (тверда тобто) і сир збитий в однорідну масу, синя з білим упаковка, не українське виробницво -чула дзвін називається...
Відповідь: Суші Кать, я би ще порадила, якщо вибирати між "Япі" і "Япона-Хата" все-таки 2 варіант, принаймні мені і всім моїм знайомим там більше подобається, і як готують і взагалі. А на рахунок що перше пробувати - напевно, те що Грильяжка порадила, або можна ще роли з лососем, таке як в kati на фотці, воно не специфічне і дуууже смачнюче. ЗІ: і не забудь загадати бажання, як будеш суші їсти
Відповідь: Суші а для чого загадувати бажання, це якась традиції? І ще скажіть до якої кухні відносяться ті тістечка де листочок з майбутнім вкладено і чи в нас таке є?
Відповідь: Суші це китайські тістечка «туаньюаньбін» (в мене на роботі просто китаянка стажується) в нас таке здається було в Пекіні зараз не знаю.
Відповідь: Суші І я підсіла на суші... Були в Голандії в маленькому сушц-ресторанчику, так сподобалося!!! Брали собі два набори суші різних і ще всякої рибки сирої. А вкінці ще замовили кілька сушів поштучно-з ікрою червоною,з восьминогом і ще якісь. В німеччині купила рис спеціальний для суші,норі і килимок спеціальний. Але почитала в неті, що ще треба оцет японський, де його в нас можна придбати? Так хочу сама зробити суші!! І де можна знайти вассабі? І соєвий соус, бо я не мала часу там шукати, а в магазині, де купувала рис і норі іншого не було в наявності..
Відповідь: Суші Васабі, норі, спеціальний рис і соєвий соус є в Сільпо (ВАМ). Я особисто бачила і купувала біля Південного і на Сихові. А от про оцет не скажу, бо сама не знаю...
Відповідь: Суші я даю яблучний. А васабі я купувала у Вамі на Виговського там є і все решту потрібне для суші
Відповідь: Суші Оцет буває в Фуршеті (у рибному відділі треба питати) і практично завжди є в Метро (там де гірчиця і кетчупи)