Суші

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Fanny, 7 Лютий 2007.

1. mirawoo

mirawoo New Member

Відповідь: Суші

Звичайно )))

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

суші... :radist: в колі друзів я започаткувала їм нове означення: маленькі шматочки щастя :) це дуже-дуже смачно і не менш корисно! як згадую - одразу ж слинка тече...ммм...

3. Манюня)

Манюня) миється в бані

Я чула що суші бувають і шкідливими, заграницею привозять свіжі продукти,а у нас відносяться до того трохи "халатно",а оскільки це сира риба, яка не підлягає обробці, то можна потім і проблеми мати і в супермаркетах нема жодної гарантії що ці суші не зашкодять нашому здоров*ю.

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

мммммммм......суші.....АБАЖЯЮ.....

• Подобається Подобається x 1
  5. Aniolek

Aniolek Member

Насправді в жодному українському закладі не роблять суші (сусі) з сирою рибою...вона вся оброблена, найчастіше слабо/солена, тому на смак подібна до сирої.
    В Японії використовують щойновиловлену рибу, типу вранці зловили і через 2 години подали. У нас "свіжатинки" немає, а з мороженої суші не роблять. Тому не хвилюйтесь і спокійно їжте суші (сусі).
    Раптом ще хтось не навчився робити сам - спішу поділитись корисною лінкою
    http://bulka.livejournal.com/285185.html
    За цим рецептом навчилась робити сама, вже й всіх друзів навчила.

• Подобається Подобається x 2
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

От я в одного разу в Япі чекала майже годину на суші з макреллю.. спитала чому так довго - сказали, що тільки що рибу привели і розморожують..:confused:

7. Aniolek

Aniolek Member

Ого :8: Ну навіть не знаю, що тут сказати...зловживають заклади санітарними нормами :umbrage:

8. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

9. Jasmin

Jasmin :)

я теж люблю суші:) а чоловік мій взагалі їх обожнює:8:
    в мене останнім часом виникла проблема.. ніяк не знайду інгредієнти до них (норі, вассабі, соєвий соус....) і якраз всі запаси закінчились:no: і в Метро була, та й у супермаркетах шукала.... немає.... це що тепер дефіцит?:confused:
    у Сільпо мені сказали що немає і скоро не буде.... невигідно замовляти:confused:
    допоможіть будь ласка.... киньте в мене координатами де можна купити норі, вассабі, соєвий соус:)
    дякую!!!

10. Iskra

Iskra Well-Known Member

Соєвий соус точно є у "Фуршеті". та у магазині "Роман", що на проспекті Шевченка я бачила. а от щодо вассабі - я й сама уже шукати почала...не знаю, якесь зовсім недоречне зникнення...:sad:

11. Jasmin

Jasmin :)

у Фуршеті по вул.Б.Хмельницького я була у вівторок 31.03. соєвого соусу так і не знайшла....:umbrage: може просто неуважно шукала:confused:
    і справді, зникнення дуже недоречне:umbrage:
    дякую за підказку:)

12. Дана

Дана Well-Known Member

Соєвий соус і то не один вид є в Метро 100%, там його навалом і в різних варіантах і дешевші і подорожче, вассабі і імбир, можна купити в КапоІні на Левицького(суші-бар) і в Скрині на 5 поверсі також Капоін, просто спитайте офіціанта і вони вам запакують з собою, норі я купувала в Метро, купила 50листів то ще маю половину, можете також попитати в суші барі.

• Подобається Подобається x 3
  13. Iskra

Iskra Well-Known Member

дивно, я ще в суботу (28.03) купляла у Фуршеті...:umbrage: хоча чому тут дивуватися - у нашій країні кожен наступний день може принести щось зовсім неочікуване...

14. Дана

Дана Well-Known Member

Ще згадала на рахунок продуктів длят суші і для японської кухні є сайт http://sushisam.com.ua/ з доставкою по Україні автолюксом, але мінімальне замовлення у них на 300 гр:umbrage: я ніяк не назбирую на ту суму, мені стільки не треба:xaxa: а ціни на васабі (50гр) - 13грн в порошку, мірін(500мл) -24 грн, рисовий оцет (500мл) - 33 грн.

15. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Починаючи з нового року, у Львові раптово зникли норі ((( Люди, підкажіть, де ще залишилися, не дайте заСУШИтися!! )

16. bora

bora Well-Known Member

Он з"явились суші з доставкою до офісу...може перепитайте в них чи не привезуть Вам заодно й інгредієнти? тел.0974847444

17. марта

марта Well-Known Member

я недавно бачила на Шуварі (верхньому) в жіночки, яка продає всякі салати, це ще поруч з домашніми тортиками

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата УРА Була сьогодні в Вамі біля Південного там є все-норі, васабі, імбир, навіть спеціальний рис, а ще японські гриби.

• Подобається Подобається x 4
  19. natusik

natusik Well-Known Member

Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

може хтось в курсі де продаються листи для суші?

Останнє редагування модератором: 3 Червень 2009
  20. natusik

natusik Well-Known Member

яка ціна на норі і скільки листів?!!!!!!!:girl_claping: