Відповідь: Суші суші... :radist: в колі друзів я започаткувала їм нове означення: маленькі шматочки щастя це дуже-дуже смачно і не менш корисно! як згадую - одразу ж слинка тече...ммм...
Відповідь: Суші Я чула що суші бувають і шкідливими, заграницею привозять свіжі продукти,а у нас відносяться до того трохи "халатно",а оскільки це сира риба, яка не підлягає обробці, то можна потім і проблеми мати і в супермаркетах нема жодної гарантії що ці суші не зашкодять нашому здоров*ю.
Відповідь: Суші Насправді в жодному українському закладі не роблять суші (сусі) з сирою рибою...вона вся оброблена, найчастіше слабо/солена, тому на смак подібна до сирої. В Японії використовують щойновиловлену рибу, типу вранці зловили і через 2 години подали. У нас "свіжатинки" немає, а з мороженої суші не роблять. Тому не хвилюйтесь і спокійно їжте суші (сусі). Раптом ще хтось не навчився робити сам - спішу поділитись корисною лінкою http://bulka.livejournal.com/285185.html За цим рецептом навчилась робити сама, вже й всіх друзів навчила.
Відповідь: Суші От я в одного разу в Япі чекала майже годину на суші з макреллю.. спитала чому так довго - сказали, що тільки що рибу привели і розморожують..:confused:
Відповідь: Суші Ого :8: Ну навіть не знаю, що тут сказати...зловживають заклади санітарними нормами :umbrage:
Відповідь: Суші .Маю гарний опис як робити суші. http://www.sunhome.ru/journal/116660 я їх теж обожнюю
Відповідь: Суші я теж люблю суші а чоловік мій взагалі їх обожнює:8: в мене останнім часом виникла проблема.. ніяк не знайду інгредієнти до них (норі, вассабі, соєвий соус....) і якраз всі запаси закінчились:no: і в Метро була, та й у супермаркетах шукала.... немає.... це що тепер дефіцит?:confused: у Сільпо мені сказали що немає і скоро не буде.... невигідно замовляти:confused: допоможіть будь ласка.... киньте в мене координатами де можна купити норі, вассабі, соєвий соус дякую!!!
Відповідь: Суші Соєвий соус точно є у "Фуршеті". та у магазині "Роман", що на проспекті Шевченка я бачила. а от щодо вассабі - я й сама уже шукати почала...не знаю, якесь зовсім недоречне зникнення...
Відповідь: Суші у Фуршеті по вул.Б.Хмельницького я була у вівторок 31.03. соєвого соусу так і не знайшла....:umbrage: може просто неуважно шукала:confused: і справді, зникнення дуже недоречне:umbrage: дякую за підказку
Відповідь: Суші Соєвий соус і то не один вид є в Метро 100%, там його навалом і в різних варіантах і дешевші і подорожче, вассабі і імбир, можна купити в КапоІні на Левицького(суші-бар) і в Скрині на 5 поверсі також Капоін, просто спитайте офіціанта і вони вам запакують з собою, норі я купувала в Метро, купила 50листів то ще маю половину, можете також попитати в суші барі.
Відповідь: Суші дивно, я ще в суботу (28.03) купляла у Фуршеті...:umbrage: хоча чому тут дивуватися - у нашій країні кожен наступний день може принести щось зовсім неочікуване...
Відповідь: Суші Ще згадала на рахунок продуктів длят суші і для японської кухні є сайт http://sushisam.com.ua/ з доставкою по Україні автолюксом, але мінімальне замовлення у них на 300 гр:umbrage: я ніяк не назбирую на ту суму, мені стільки не треба:xaxa: а ціни на васабі (50гр) - 13грн в порошку, мірін(500мл) -24 грн, рисовий оцет (500мл) - 33 грн.
Відповідь: Суші Починаючи з нового року, у Львові раптово зникли норі ((( Люди, підкажіть, де ще залишилися, не дайте заСУШИтися!! )
Відповідь: Суші Он з"явились суші з доставкою до офісу...може перепитайте в них чи не привезуть Вам заодно й інгредієнти? тел.0974847444
Відповідь: Суші я недавно бачила на Шуварі (верхньому) в жіночки, яка продає всякі салати, це ще поруч з домашніми тортиками
Відповідь: Суші Дівчата УРА Була сьогодні в Вамі біля Південного там є все-норі, васабі, імбир, навіть спеціальний рис, а ще японські гриби.
Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині може хтось в курсі де продаються листи для суші?