Відповідь: Суші Брала товстенькі огірки, розрізала вздовж одного краю так, щоб до зернят дійти, потім акуратно всі зернята вишкребла, розрізала огірок на двоє. На лист норі виклала начинку, тоненько скрутила і вклала в огірок (акуратно відкрити з тої сторони, де розріз або запхати через дірочку, що утворилась після вибирання зернят). Все елементарно просто! І смакують легенько ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- дівчата, дякую за коменти в карму
Відповідь: Суші Ось і я нарешті опанувала цю страву. Виявилось, що все набагато легше, ніж я вважала. А то ніяк не наважувалась зробити, вважаючи надто складним цей процес. Визначила для себе головні нюанси 1. 99 % успіху - це правильно зварений і заправлений рис, співвідношення 200 г рису - 250 г води (брала рис Жменька і Хуторок круглий). Хоч радять рис не мішати і не відкривати під час готування, я це робила, інакше липнув до кастрюлі. 2. Заправка - використовувала різні оцети (рисовий, яблучний, винний білий), кардинальної різниці по смаку не відчула, ще можна додати біле вино. Ага, мені муж те саме сказав. За ту кількість, що я вдома зробила, рахунок в ресторані був би десь гривень 400.
Відповідь: Суші Оскільки мій день народження припадає після Різдвяних свят, і усім людям дещо надоїли салати, то я вирішила того року гостити своїх друзів ось такою смакотою Це я вже другий раз робила суші вдома, і цього разу вони були ну дууууууже смачні , мому чоловікові так сподобалися , що він теж підмітив, що Суші були різні і з вугрем, і з королівськими креветками, і з морським гребінцем, і з рибкою(тунцем) і з грибочками (дещо замовляла в "Суші дома" і забула замовити у них гриби шиітаке, тому вийшла з положення і використала шампіньйони). Дуже нам сподобалися ті роли де був сир філадельфія, вони якісь такі ніжні з тим сиром виходять. Ще трохи треба вчитися крутити щільно роли, бо ті що на виворіт трохи в мене гігантські , але то все з досвідом, частіше робитиму швидше навчуся.
Відповідь: Суші Дівчатка,підскажіть, чи треба солитирис для ролів??? Зараз маєм робити дівочу вечірку, і робити роли, але чи солити чи ні??? рисового уксусу в нас нема.((
Відповідь: Суші наскільки я завжди роблю, то не солю, бо потім з соєвим соусом (який багато солений) вже йде перебір! ось також покажу своє фото з дівчачої вечірки, ось такі от у нас гарні суші вийшли, а ще дуже смачні!
Відповідь: Суші все таки я робила ту заправку для рису, з оцтом,цукром і сіллю, вийшло дуже смачно, наш ролл вечір вдався)))) ось фото !
Відповідь: Суші рис норі васабі червона рибка огірок/авокадо соєвий соус килимок, палички все решта - власні смаки і вподобання: креветки, крабові палички, сир філадельфія, ікра тобіко ....
Відповідь: Суші Робиться заправка: рисовий оцет+сіль+цукор. Без солі він не дуже смачний. Якщо ще і соєвим соусом потім не поливати, то взагалі ніякий буде. Але то звичайно на кожен смак...
Відповідь: Суші Дуже смачно купувала в Сільпо, там він є морожений, але дорогий зараза, точної ціни не пам"ятаю, здається 100 або 110 грн за кг, він і так маленький , а коли його підсмажити то взагалі масюпусінький стає
Відповідь: Суші до сущі подають суп-місо, коли коханий замовив 4-й в сущі барі, я самовпевнено сказала, що я одною лівою зготую такий, але відро. Поспорили. Через 10 хв. ми вже були в ашані: хребти лосося, морожені креветки, морська капуста, норі, соевий соус. Сума-30грн.(1,5 порції місо в сущі-барі) Креветки варити окремо, почистити. Все інше на ваш розсуд, порізати, в кінці додати соевий соус. Я ще рису жменьку кладу.... смачного
Відповідь: Суші Взагалі-то, паста місо обов"язкова, це головна родзинка страви. Але роблять же суші з звичайного риса, Філадельфію заміняють іншим сиром, а лосось оселедцем. Так що все справа смаку.
Відповідь: Суші Це невірно, соус - це не розбавлена паста, їх роблять з слєвих бобів, але по-різному. Тому справжній місо-суп має бути з пастою. http://go.access.ru/gastronom/soysouce.html
Відповідь: Суші Наталь, повір мені без неї місосуп не місосуп, це своєрідний смак і аромат, я не знаю чи можна чим замінити, для мене краще іншу страву готуваті ніж місо-суп без пасти місо. А що тебе бентежить, сама паста? Цей супчик дуже легкий в приготуванні, головне мати все для нього, а паста в Метро продається в сашетках по 8 грн, то на один раз на 4 порції має вистачити. або в "сушідома" більша порція 25 грн. до речі в них є світла і темна паста.
Відповідь: Суші сьогодні буду готувати багато суші - вчора замовила у Суші Дома купу різних інгредієнтів. Купила гриби шиїтаке, але ось не розібралась до кінця у часі їх приготування. До них хочу зварити локшину Удон... Чи готував хтось таке? Якщо так - підкажіть найоптимальніший рецепт приготування тих грибів.
Відповідь: Суші От і я долучилась до суші-манів) Техніка ще потребує вдосконалення, але мені подобається і процес і результат. Робила класичні з лососем, з плавленим сиром і на прохання мужа - з салом