Відповідь: Суші Рожевий - то рис такий вийшов на фото після висвітлення (дизайнер з мене нікудишній). А зелене - то є норі. На тій фото, шо вище - ще огірок є. І все)
Відповідь: Суші Я часто купую у Новому цумі. Там на -1 є кіоск, і досить низькі ціни. пачка норі 15гривень. В той час як в супермаркетах по 25. Розфасовані невеликими порціями імбир, та вассабі. А також палички дешево там.
Відповідь: Суші а, дійсно про палички забула купила в метро біля кас ,величезну упаковку за 12 чи 15 грн.
Відповідь: Суші накинула я вже замовлення на "суші вдома". вийшло +- 220 грн. коврик не знаю, чи потрібен, бо маю вдома схожий але кольорові палочки там. не знаю, чи він підійде на 1 раз.. ---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ---------- а яке співвідношення має бути того оцту до рису? читала, що до оцту ще труба додавати цукор й сіль. Чи треба?
Відповідь: Суші я вчора дивилась відео Япони Хати, то там той дядько розказує скільки що треба. А це обов"язково робити ту запраку до рису, без неї ніяк?
Відповідь: Суші Так, обов"язково. І заправку робити теж обов"язково - без неї рис буде зовсім без смаку і розпадатиметься. З такого рису важко буде скрутити суші. Для заправки потрібно на 500 гр сирого рису: 110мл рисового оцту, 2,5 ст.л цукру і 1 ч.л. солі (приблизно 130 мл заправки має вийти). Можна для смаку ще додати водорості комбу, але то за бажанням.
Відповідь: Суші начиталась я цієї гілочки і теж спробувала вчора робити суші. запаслась продуктами - авокадо, червоною слабосоленою рибою, кунжутом та сиром "Філадельфія", замовила решту продуктів, що потрібні для суші у "Суші дома" (окреме дякую - все привезли додому дуже вчасно, свіже, якісне та смачне. Забула написати ще й не дорого). можу сміливо заявити, що вдалось з першого разу - за 25 хв. я накрутила, мабуть, з 7-9 ролів (з кожного було по 6 шматочків) головне - поменше рису та побільше смачної начинки. Я ще не експериментувала з вугрем, тунцем і т.п. (не ризикнула, щоб не зіпсувати дорогих продуктів ), але з сьомгою було супер. З мінусів - в ресторан йти на суші тепер не цікаво...
Відповідь: Суші Щодо заправки - чи потрібно підігрівати оцет, цукор, сіль для кращого розчинення? Бо я пробувала не гріти (як було написано десь у рецептах), але сіль й цукор вперто не хотіли розчинятись, то я оцет нагріла трішки і так розчинила, перед вливанням в рис остудила. Як краще робити?
Відповідь: Суші Так, підігрівати оцет можна, але ні в якому разі не доводити до кипіння, бо втратить смакові якості. І коли рис звариться, не потрібно чекати, поки він вистигне - заправку можна доливати в гарячий, щойно зварений рис, і помішуюючи кожні 10-15 хв. вистудити його до кімнатної температури.
Відповідь: Суші а мені цікаво, ще й у різні ресторани можна завжди якісь нові рецепти знайти і посмакувати
Відповідь: Суші Я купую готову заправку для суші на основі оцету з цукром та прянощами, практично всюди, де є продукти для суші є така готова суміш. отакево http://my-recept.ru/img/risoviy_uksus_dlya_sushi.jpg
Відповідь: Суші звітуюсь. щойно робила я суші, точніше, кілька ролів, щоб самій попробувати, і руку потренувати, а ввечері буду чоловіка кормити. робляться легко і швидко і дуже багато. заправку для рису не підігрівала - те, що не розчинилось - не виливала в рис. рис липне до рук, каструлі, дошки, стільниці і всього, на чому лежить . робила з сьомгою і сиром, з авокадо і креветками. вийшло дуже смачно. інгредієнти купувала в цумі на -1 пов.
Відповідь: Суші я, щоб не лип до рук, щоразу змочую у воді з оцтом. - мені веселіше заправку самій робити, ще й кількість солі-цукру сама контролюю, бо не люблю надто солоного.
Відповідь: Суші так, я теж, але у самій воді без оцту. просто подивившись відеоуроки я зрозуміла, що 90% успіху у приготуванні суші - правильно зварений рис. тому переживала, щоб добре склеювався. отож, зробила я вчора ввечері решту ролів - вийшли ще кращі (квадратні, акуратніші). на смак - як у суші-барах. наїлись ми їх вчора на півроку вперед. казав чоловік, що кількома барами. куди він тепер ходитиме стало менше...
Відповідь: Суші а я у воді з лимонним соком - теж помічне ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- Суші це для мене як для справжньої господині борщ зварити! Кожен раз намагаюсь щось нове спробувати. Починала з простеньких класичних, потім навиворіт були, дракони, а тепер подумую про гарячі ролли От коротенький фотозвіт моїх творінь: - 11 красенів за 2,5 годинки накрутила - десь вичитала, що такий рол "арабеска" називається - суші без рису - райдужний дракон
Відповідь: Суші Вже два рази готувала суші завдяки ДП, все вийшло з першого разу, другий раз вже готувала для гостей. Основне - добре зварений рис, решта- справа техніки. І направду - смак, як в ресторані, то ж потреби ходити в суші-бари вже не бачу