Відповідь: Суші До вагітності страшенно обожнювала суші, а під час - щось відвертало від рибки А тепер от сиджу і думаю - чи можна суші при грудному вигодовуванні? Може хтось знає - порадьте, бо дужеееее вже скучила за суші.
Відповідь: Суші Дівчатка, таке питання. Я до суші давала слабосолену сьомгу. А здається треба сиру... Хтось вже так робив? В ашані є охолоджена. Кажуть добра.... але ж сира... трошки лячно.
Відповідь: Суші Рибку можна давати і сиру, і слабосолену, і копчену - яка Вам більше смакує. На рахунок сирої - то я все беру таку, головне, щоб була насиченого кольору і гарно пахла. Ось що минулого разу з рибки вийшло
Відповідь: Суші маю дуже гострий ніж японський і + практика На фото майже класичний рецепт ролу "Філадельфія". Смак просто бомба: 120г рису, тоненько нарізаний лосось (приблизно 50-60 гр), 35-40гр сиру "Філадельфія" (не замінники, бо смак втрачається), і зверху червона ікра. Має бути ось таке:
Відповідь: Суші а як то закрутити так? ну бо у випадку з норі, класно виходить з ковриком. наклав, закрутив і все. з лососем боюсь так не вийде... вручну треба, чи що?
Відповідь: Суші Спочатку крутите звичайний рол рисом зовні, без лосося. А потім накладаєте тоненько нарізаний лосось зверху на рол і притискате ковриком. Коли поріжете, шматочки також можна скласти в рол, і ще притиснути, щоб краще купки тримались.
Відповідь: Суші надивилась я на ту красу, і сама тепер хочу. А поділіться, хто вже робив дома, воно вартує того чи на одні гроші як купити в ресторані.
Відповідь: Суші о, і в мене теж питання виникло при вигляді тієї краси. яка сума необхідна, щоб зробити суші, скажімо, перший раз? ну чи другий (при наявності соусу, васабі та ковриків?). виглядає так гарно, тепер і сама дуже хочу навчитись!!!
Відповідь: Суші мені перший раз вийшло десь 270 гривень, разом з копченим вугрем і слабосоленим лососем. А потім тільки рибу докуповувала і все. Вважаю що так дешевше. бо в ресторані на двох щоб нормально то як мінімум 180-200 гр. треба. а так то їх виходить багааато, та й лишається потім все тобі - норі, рис, коврик, васабі, імбир, соус, оцет, і т.д. ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- а що там ще таке рожеве між рибою і рисом???? і всередині біля рису ще щось зеленувате... затемне як на васабі
Відповідь: Суші норі - пачка 10 листів = 15-20 грн. рис 1 кг = 20 грн риба 50 грам = 20 -30 грн. авокадо = 10 -12 грн огірок = 1 грн омлет з 1 яйця = 1 грн крабові палочки 2 шт = 1 грн соус соєвий = 10 грн килимок фірмовий 30 грн не фірмовий 8 грн
Відповідь: Суші На пачці зазвичай написано. Взагалі є спеціальна технологія варіння рису для суші (то має бути спеціальний рис). Я роблю так: 1. Ретельно промиваю рис, дуже добре! Вода має бути прозора. 2. На 150 г. рису 200 мл. води (я даю більше) 3. Заливаємо водою рис, коли вода закипить збавляємо вогонь, і воно так легенько має кипіти 10 хв, кришку не піднімати! Після виключення має постояти ще хвилин 15. Усе, добавляти оцет для рису по технології можна тільки після того, як рис вистигне. Пропорція води та час приготування дуже мені залежать від того, якої фірми я куплю рис для суші... так що, отак якось) Особисто для мене знааачно дешевше робити суші вдома, на ті гроші, що ми зазвичай поїмо легенько в ресторані, я вдома роблю суші якого нам вистачає на вечерю, сніданок, і ще на обід лишиться. Це при тому, що норі, рис, та риба зазвичай ще лишаються на наступний раз.
Відповідь: Суші а я на вихідних хочу. і гостів покличу, якщо не облажаюсь )) а де це все краще купувати чайнику? прошу поради в карму чи пп. Дякую.
Відповідь: Суші Та навіть в Скрині в Сільпо є окремі полки з норі і рештою. Рис для суші там де і звичайний рис.