Відповідь: Суші ну не знаю, напевно так, у всіх рецептах суші пише, що треба оцтом, розмішаним з цукром поливати рис. Я без оцту не пробувала робити, тому не знаю
Відповідь: Суші готувала рис і без оцту, і з яблучним, і з рисовим... якщо взагалі без то рис погано тримається купи і отой присмак рису приглушує смак риби - не подобається з яблучним оцтом теж би не радила.. може суто мені не вдалося, але відчувався присмак того оцту хоча дала його чуть-чуть а от з рисовим сподобалося ІМХО п.с. рисовий оцет бачила в Метро... може яблучний норм, якщо він продається для суші, бо я простий купляла
Відповідь: Суші При приготуванні заправки використовується рисовий оцет, сіль, цукор і водорості комбу (це за бажанням). На 500г сирого рису - 130мл заправки (110мл рисового оцту, 2,5 ст. л . цукру і 1 ч. л. солі). В принципі, рисовий оцет можна замінити сумішшю яблучного і звичайного. Я перепрошую, а чим Вам і-нет магазин не подобається?
Відповідь: Суші я робила без оцту, бо суші їдять мої діти не хочу їх труїти оцтом, вийшло нормально, рис не перебиває рибу ,не розвалюється ---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ---------- як на мене - то довго чекати тре
Відповідь: Суші ну, не знаю, я все для суші в інтернет магазині купляю, живу,практично, за містом, доставляють менше ніж за 2 години, думаю це недовго, а ніж я б те все по магазинах шукала
Відповідь: Суші ну так, якщо для дітей, то підхід має бути дуже специфічний, бо дитячий організм чутливіший, от нпр одна з позицій і в сушібарах часто є дитяче меню
Відповідь: Суші я завжди додаю. рисовий оцет+сіль+цукор. купували здається в новому цумі в спец магазинчику. Там і вугра брали і соус унагі і якісь приправи, соррі назв не пам"ятаю. До того як не мала рисового соусу додавала звичайний
Відповідь: Суші Люди, в мене ще питання про ікру летючої риби. Вона буває зелена, оранжева і чорна? яка краща? чи вона вся однакова?
Відповідь: Суші Зелена трохи гостріша, бо вона з васабі. А вся інша на смак майже нічим не відрізняється. Буває ще червоного кольору.
Відповідь: Суші о, дякую що сказали!!! дуже люблю смак вассабі, особливо розводити його з соєвим соусом і макати туди суші..мммм..нямка! буду все таки дещо у вашому магазині замовляти
Відповідь: Суші Якщо Ви її споживаєте як таку, то можна і в суші. В наших суші-барах-ресторанах зустрічається дуже рідко, так як в декого можуть бути проблеми з кишечником від цієї риби. Хто не їв її раніше, то реакцію на "маслянку" передбачити неможливо.
Відповідь: Суші Ось що вийшло з мого намагання приготувати вдома суші Рол Філадельфія мені вийшов занадто грубим, на наступний раз врахую свої помилки. Але гості казали, що було смачно
Відповідь: Суші ось такі були мої перші суші на смак були ну зовсім як в японій хаті. тішусяяяяя фото з телефону, звиняйте за якість