Відповідь: Сурогатне материнство Ця правда мені не видається гіркішою, від правди, що "тебе рідна мама на смітнику кинула".
Відповідь: Сурогатне материнство щоб відчути цей дар,потрібно самій нродити, ІМХО. знчить цього дару в тої жінки нема. це ж з яким тягарем на серці треба жити все життя.
Відповідь: Сурогатне материнство кожній це все-таки думаю голосно сказано. Якби це було так - не було б стільки поикнутих діточок
Відповідь: Сурогатне материнство І ви вважаєте, що це справедливо? Чому саме жінки, які були б прекрасними матерями, не можуть народити??
Відповідь: Сурогатне материнство чому ж,вони можуть бути прекрасними матерями для іншої дитинки, для тою,котру покинула мама. нічого в житті просто так не буває. значить так має бути.
Відповідь: Сурогатне материнство А чому тільки ті, хто не може народити мають усиновлювати діток? Чому ж всі решта цього не роблять? Може тоді б не було взагалі бездомних діток... А ставити хрест тільки на тих, хто сам не може...Якось неправильно.
Відповідь: Сурогатне материнство всі решта,як на мене, то якраз і є ті люди,що вже мають дітей. чому ви пишите "ставити хрест"???? всиновити дитину це для вас поставити хрест на собі?????? всиновити дитину, для мене, це стати мамою у всіх відношеннях. а от сурогатне материнство - це неправильно. психологічно, фізично, не потрібно перевертати світ з ніг на голову. ми (люди) й так багато "чудимо".
я не суддя, щоб визначати справедливість. Тим більше брати на себе сміливість судити, що маю право бути глаштаєм вердикту, міні богом, аби змінювати його план чи задум в плані кожної жінки, пари тощо. Життя складалось так, що я намагаюсь слідкувати за ланцюжком "причина-наслідок" і раз є на це причина, значить так потрібно було (як і не прикро це для нездійсненних мрій звучить). особисто я не вважаю генну інженерію, в будь-якому ї прояві, благом цівілізації. Цівілізація вже "платить рахунки" мутованими вірусами тощо. Я б не ризикнула вмішуватись в такі тонкощі... звідки у вас така інформація? якраз навпаки. Дуже багато є сімей, котрі маючи своїх діток ще беруть дітей з дитбудинків
Відповідь: Сурогатне материнство Тільки чомусь дуже часто такі чудові , добрі, благородні люди не можуть сповна відчути батьківства...І які причини? Дитина-це не просто нездійсненна, чи здійсненна мрія, це сенс життя для кожної людини, ми для цого народжені. І дуже сумно дивитися, як жінки страждають...
Відповідь: Сурогатне материнство А та, котра знає купу чудових історій усиновлення? Насправді, то все "консерватизм" українського суспільства чи радше мислення. Просто сурогатне маля легше приховати, про що й свідчить описана раніше історія. Ненормальне в нас ставлення до дітей із притулків, бо й "термін" дєтдомівський негативний, асоціюється майже з бандюками.
Відповідь: Сурогатне материнство Ну я взагалі в останніх дописах мала на увазі "ін вітро",а за сурогатне материнство у мене спірні думки і я про це писала.
Відповідь: Сурогатне материнство Справді на смітнику? Чи ви навмисне в крайнощі впадаєте? Я ж узяла реальний приклад. Серед усіх, кого знаю, що дітей усиновили - всі взяли із сиротинця, а не на смітнику знайшли. Роблять, ще й як роблять. Не треба вигадувати.
Відповідь: Сурогатне материнство я вам на це не відповім оскільки не знаю Божого замислу. можливо з моменту заспокоєння того "фанатизму" материнства "як всі" і з покорою прийняття факту бездітності і прийде несподівана радісна звістка? нажаль, я в цій дискусії не порадник. мені також неймовірно шкода, що не все так складається як хочеться. Але видно на це є якийсь окремий задум...
Відповідь: Сурогатне материнство А як ви думаєте, легко жінці заспокоїтися і покоритися своїй безплідності?
Відповідь: Сурогатне материнство а ви думаєте моя думка сильно тут відрізняється від вашої? але чи це є підставою саме на "свою по генах та крові" дитину "будь-якою ціною"?
Відповідь: Сурогатне материнство Нелегко, але як на мене сурогатка - то ще більше упокорення. Інша жінка виношує дитину мого чоловіка. Нічого так... Для психіки кращої поживи не придумаєш.
Відповідь: Сурогатне материнство Ну щодо сурогатки, то не дитину чоловіка,а все-таки спільну,бо яйцеклітина не сурогатної матері. Хоч я щераз кажу, що я сама не за те, щоб сурогатна мати виношувала дитину, бо таким способом мені здається переважно народжують жінки, які бояться за свою фігуру і всяке таке. Але не можу бути проти заплідення "ін вітро", хоч і церква проти. Не знаю, це ж такий шанс для багатьох.
Відповідь: Сурогатне материнство дещо ніяково стало якесь свідоме признання своєї неповноцінності, бррр