Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем popelushka, 17 Грудень 2008.

1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Тому, що справи ще не закриті, і доказати те, що наша дитина нікому, крім нас, не потрібна, не є легко...
    Розумієте, тут справа взагалі не в дитині, тут мені йде помста + за те, що я щаслива і має моя дитинка батька, всі ж чекали, що я зламаюся і не витримаю...

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мда...недавно тіки вичитала,що суд може дитину матері і не лишити,якщо у мами нема доходу,щоб утримувати дитину...То так??????????

3. popelushka

Я не знаю такого, я знаю, що від мами дитину забрати дуже важко ( якщо вона не алкоголічка, наркоманка і т.д...), хоча в нашій державі все можливо, мабуть...

4. ckorpionsha

головне,що дитина з Вами. Все колись минеться...

5. popelushka

Я впевнена, що минеться, просто це є дуже важко психологічно... і матеріально (бо я вже адвокатів поміняла напевне п'ять, поки знайшла того, якого вже не "перекуплять", бо ще й таке буває...). Але з підтримкою чоловіка вже не так страшно і є кому поплакатись в плече після чергового судового засідання.

6. ckorpionsha

добре,що є надійне плече

7. popelushka

Був сьогодні черговий суд.... Одну справу я сама відклала (бо один адвокат не зміг бути присутнім на судовому засідання через кримінальну справу), а по іншій - сама секретарка відклала. Вона мене побачила, почала на мене кричати, чому я з'явилася, якщо справи відкладені? Я шокована, від коли то секретарки керують справами і самі їх відкладають? Ми приїхали з адвокатом, підготовлені і т.д. а інша сторона, була попереджена, що суду не буде:girl_devil:... Потім ще таке, суддя відкрито ставить "палки в колеса", навіть, коли під кожне моє слово є підтвердження документальне. Прокуратура проти нас, опікунська рада, відстоює інтереси дитини... Юристи, скажіть, чи є перспектива хоч якась, коли суддя-прокуратура на стороні опонентів?

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я Вам всім так співчуваю і дякую Богу за те, що в мене було все по-людськи. Ми з колишнім чоловіком мирно ще перед подачею заяви на розлучення все обговорили, він навіть дав мені гроші на приватного юриста, в суді говорив все коректно, щоб часом нічого мені в образу не сказати, з розміром аліментів погоджувався. на майно не претендував і я так само. Коли суддя запитав причину розлучення. то вийшло, що нас все задовільняє і причини нема, бо ніхто не наганяв один на одного...я казала, що він хороший батько і чоловік, що причина в тому. що не зійшлись характерами і все. Суддя дав термін на примирення місяць і за місяць розлучив.

9. popelushka

Мені на рахунок людськості не пощастило, таке враження, що то не люди, а "звірі". От буквально вчора зустріла свого колишнього чоловіка: так він не запитав, як дитина, а запитав: "Ти завтра будеш в суді? Бо я б не хотів лишній раз тратитись на бензин!" :girl_cray: От в кого які проблеми....

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ви просто знайте, що життя бумеранг і їм це все повернеться, а у Вас все буде добре і це все закінчиться! Бажаю терпіння...

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А чому вона проти вас?
    Бажаю вам терпіння та мужності,все у вас буде добре!

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Напишіть хто у Вас суддя....Можете в приват.Скажу власну думку....За 10 років праці вже приблизно знаю сутність багатьох.Не всі у нас продаються, але на жаль більшість таких як Ви описали...А на прокуратуру і суддю теж управа є -повірте!!!

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Суддя взагалі не має права бути на будь-якій стороні......Його рішення має бути не залежним, нормативно обгрунтованим.....

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Таке буває вкрай рідко. Це означає що Ви обоє освідчені, врівноважені люди і не зважаючи на те що розходитесь поважаєте одне одного.....Так має бути в житті.....Але ще раз повторюсь -так розлучаються лише одиниці.....Дуже легко гарно зійтись і так важко гарно розійтись!!!

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Є, якщо знайти підставу, можна передати справу на розгляд в інший суд. В деяких районних судах голова суду відреагує на скаргу на дії судді (але далеко не в усіх...).
    Щодо Прокуратури - дивлячись яка прокуратура - якщо районна - є міська, якщо міська - можна поскаржитись в обласну.
    Але головне - це грамотні дії юриста.

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Може трошки не в тему, але підкажіть: при розлученні під час розподілу майна (квартири) вартість його ділиться на тих, хто брав участь у приватизації чи на всіх прописаних за цією адресою осіб (включаючи дітей).
    При приватизації квартири дітей ще не було, то, відповідно, вони у свідоцтві про приватизацію не вписані.

15. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

До прочитання теми, думала, що мій бувший чоловік, один такий козел, але як виявилось буває і гірше. Дівчата, тримайтесь! Щастя вам, любові і підтримки в житті!

16. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Прописка не дає право претендувати на частину квартири (то більшість наших людей собі так думають). Встановлюється факт - хто є власником квартири ( на кого укладено договір купівлі-продажу). Якщо квартира передана у власність по договору дарування то вона не подільна.
    Квартира між чоловіком і дружиною ділиться порівно (1/2 ). Більша частка квартири присуджуєтья тому з подружжя у кого лишається на виховання дитина.

17. kozochka

kozochka Member

Перечитала вашу історію popelushkо. Дуже вам співчуваю. Як у вас ідуть тепер справи з судами, чи може ви вже виграли суд, бо бачу давно вже непишете.

18. popelushka

19. kozochka

kozochka Member

Я вже була надіялася, що ви таки виграли суд. А чого тепер хоче ваша колишня свекруха- вашу дитину чи просто помститися. Чи можливо з нею по-доброму домовитися щоб несудитися дальше?

20. popelushka

Не знаю, які тепер примхи в колишньої свекрухи, вона зараз має вже внучку, тому нас вже не чіпає:) По-доброму, як би вона хотіла, то б не подавала на мене в суд, не приходила до мене на роботу, не скандалила... тепер все залежить від неї: на її місці, я б забрала заяву з суду і дала спокійно жити і своєму сину і колишній невістці.
    Якщо чесно, я втомилася вже з цього всього, я хочу просто продовжувати жити.