Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем popelushka, 17 Грудень 2008.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Правильно, сам факт - те, що закінчилось подружнє життя і почалось нове - вільне і щасливе.
    Пам'ятайте, все що не робиться - на краще!!!!:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ніколи не шкодуйте за минулим, Вас чекає щасливе і світле майбутнє. Просто відпустіть усе, що було:girl_bye2: і живіть заново:girl_smile:

3. popelushka

Знов сьогодні був суд з "бабусею".... Суд перенесли аж на вересень місяць. Яке щастя, що суддя відклав справу, бо йде у відпустку. Колишній чоловік підробляє документи.... Знову буде суд, а там і прокуратура. А кінця тому і не видно....

• Подобається Подобається x 5
  4. irrka13

irrka13 Well-Known Member

ZORYANKA маєш час, щоб відпочити душею і тілом! розслабся, отримай кілька сеансів масажу, сходи в солярій, в перукарню - полюби себе і все в тебе буде ok !:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 2
  5. lana

lana миється в бані

Добрий день усім! А скажіть чи взагалі можливо розлучення без суду ?

6. Олька

Олька Well-Known Member

ЯКЩО У ВАС НЕМАЄ ДІТЕЙ І СПІЛЬНОГО МАЙНА І Є ЗГОДА ОБОХ, ТОДІ МОЖЛИВО!

• Подобається Подобається x 2
  7. popelushka

Коли то все закінчиться, серце аж розривається. Ніби тільки все налагодилося в моєму житті, аж прийшла до мене колишня свекруха, і спокою мені тепер не бачити довго.... Прийшла на роботу, вчинила там таку істерику, говорола про мене таке, що в словнику таких слів не зустріти, я подзвонила до свого чоловіка, він був неподалік - зразу ж прибіг до мене, а вона його почала ображати та ще й погрожувати мені.... Співробітники всі настрашилися, а мені хотілося крізь землю провалитися. Аж прийшов начальник мій, то її вигнав, зразу ж не подалік є відділ міліції, я написала скаргу на неї, потім мені стало погано, швидка приїхала, ледве мене заспокоїли.... Чоловік мій шокований, не може повірити, що я так "попала", але дуже хвилюється за дитину, бо що вона з нею зробить?

• Подобається Подобається x 6
  8. popelushka

Ну от.... наш блудний батько появився.... Просить, щоб я сказала у суді, що то не його дитина і він від мене відчепиться разом зі своєю мамочкою... Що робити?

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Зорянко, а нашо йому то, як пояснив?
    Дивно....

10. popelushka

Він хоче відмовитися від дитини, тільки не хоче сам цього робити... Тому ставить ультиматимум: або судимося довго і нудно, або я в суді кажу, що дитина не його і він залишить нас у спокої.... На свій розсуд, я вибрала суд, не зможу я приховувати правду перед дитиною.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

Зорянка, тільки що побачила вашу історію - сиджу в шоці. Тримайтеся, ми за вас молимося.

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Якщо майно придбане до реєстрації шлюбу, то ніяких прав Ваш чоловік на нього немає.
    Якщо у Вас немає діток, не потрібно йти до суду,якщо він також не проти розлученння.Йдете двоє в РАГС і там вас розлучать. Якщо він проти, то лише через суд.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Щойно вперше прочитала Вашу історію. Боріться за свою дитинку. Ніхто не може забрати дитинку у нормальної мами.З такими справами найчастіше стикаюсь. Думаю я зможу Вам допомогти.Якщо правда там суддю не куплено.І то на таких управа є-відвід судді.Зорянка ,передзвоніть мені(телефон пишу Вам в приват).

13. popelushka

Дякую Вам за підтримку і за розраду... Але, на жаль, наша судова справа вже давно має вирішення ( в плані того, що вже її вирішили за нас)... Куплений не тільки суддя, а й наша доблесна міліція, ну і разом з нею і прокуратура.... Я маю адвоката, і ще деякі шанси на те, що не все-таки завжди вирішують гроші...

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В чию користь вирішена Ваша справа?Не зрозуміла фрази ( в плані того, що вже її вирішили за нас).Справа розглянута без Вашої участі?

Останнє редагування: 26 Січень 2010
  15. popelushka

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

що це значить?напишіть

17. popelushka

Означає те, що в нашій державі без наявності $$$$$... виграти судову справу практично не можливо: всі (починаючи з міліції, закінчуючи прокуратурою) хочуть "подяки", навіть якщо явно видно, що ви праві... навіть тоді , коли є хороші знайомі, така сувора реальність, з якою борюся вже 3 роки...

18. ckorpionsha

але дитина з Вами живе???

19. popelushka

Звичайно, що дитина зі мною живе, і моя дитина зовсім не потрібна вже ні тій свекрусі-бабусі, ні біологічному батьку (тільки така в нього в нас назва), але по судах ми ще "мотаємося"...

20. ckorpionsha

чого?????????