Стрункішаємо РАЗОМ! Марафон „Прес-талія-живіт”

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Jasmin, 22 Листопад 2009.

1. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Відповідь: Стрункішаємо РАЗОМ! Марафон „Прес-талія-живіт”

Вітамінка! Я звісно вибачаюсь але Вам ще зарано робити такі вправи .Навіть якщо шов затягнувся.В мене також був КР .Мені казали пів року не качати прес.Побережіть себе.Бажаю успіху.

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вітамінка, послухайте дівчат, з цим краще не спішити. Ззовні то шов добре затягнувся, а всередині? Ви ж того побачити не можете, але навіщо вам проблеми із здоровям. Якщо вагітніти після КР рекомендують аж через 3 роки (уявіть як довго відновлюється робота всіх органів), то й фізичні навантаження на прес краще почати пізніше ніж раніше. Думаю мінімум пів-року-рік.
    І всім, хто на ГВ. Щоб не мати з ним проблем, при виконанні вправ бажано дотримуватись правила: краще недостаратись, ніж пере-. Все добре в міру:girl_smile:

3. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ну, я так не бавлюсь:girl_devil: Всі вже передостанній звіт готують, а я лише темку побачила:girl_cray:
    З вашого дозволу приєднаюсь - краще пізно, ніж ніколи - а ще з відео, а ще в хорошій компанії, а ще те, чого мені найбільше потрібно:girl_spruce_up:
    Тобто, марафон в мене починається від сьогодні:girl_cool: Може ще є такі сплюхи? Чи хтось готовий на другий забіг?

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Макарено, я не сплюх, я лінтюх:xaxa: але постараюсь стартанути сьогодні:girl_curtsey:

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ну дівчата вже раніше написали...

от власне, що спортом легенько можна, а прес якраз ні

загально дозволяють з 6 місяців, але розумієте бувають нюанси - заочно ніхто вам не скаже, порадитися краще з вашим лікарем :)

6. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Грудень 2009
  7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Після пологів радять зробити собі "бейбімун" - місяць нічого не робити а тоді починати невеликі фізичні навантаження. Прес качати можна теж, але за умови якщо у вас не відбулося роз"єднання м"язів пресу. Як це перевірити? Ляжте на підлоги, підніміть голову щоб напружився прес і рукою спробуйте чи м"язи пресу не розділені посередині ( це легко намацати, інколи в ту "дірку" можна навіть пальці запхати) Якщо м"язи роз"єднанні тоді прес качати не можна - тільки собі нашкодите, натомість 10 разів на день робіть таку вправу - лежачи на ліжку (або будь де, візьміть собі за звичку робити це перед тим як встаєте з ліжка) підніміть голову напружуючи прес, праву руку покладіть на ліву частину пресу, ліву на праву (схрестити) і 8-10 разів зведіть руками м"язи досередини.

щодо кесарського то рекомендації такі ж, тільки почекати краще 2 місяці, хоча закодоном не чекають.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Щось відео не скачується :sad:

9. Юська

Юська Well-Known Member

так я теж хочу скачати і нескачується

10. bora

bora Well-Known Member

Знаєте, що мене троха в такому дистанційному тренуванні лякає? Нерідко чи на аеробіці чи на фітнесі підбігає інструктор і свариться - лікті не так ставляться, коліно не так згинається, ти не з тим кутом робиш - ти хоч поламати руки-вивихнути ноги, пошкодити спину??? Але ж роблю ніби біля дзеркала. Якби тренер показав вправи і прослідкував - а тоді самій займатись, це ще можна. а сама не ризикнула(.
    Навіть стрибки на скакалці мені показували, ЯК має бути правильно, щоб спина не страждала(

11. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я вже тут писала...порадили пока не займатись...послухала

думала купити абонемент в -Євроспорт- (пока почекає, донечку не має як і з ким залишити)

так тепер я вже другий тиждень з вами (мій тренер-мій коханий чоловік)
    займаюсь кожний день по відео „Идеальный пресс Голливудский тренер” (20хв), перед тим бажана розминка (тут про нього писали)
    + 40 хв фітнес по програмі Envy (скачала на http://www.nnm-club.ru)
    + 5 раз робила вакуумний масаж (в результаті проведеного курсу вакуумного масажу поліпшується мікроциркуляція, нормалізується венозний і лімфатичний відтік, посилюється липоліз, підвищується рівень метаболізму. При вакуумному масажі механічна дія на скелетну мускулатуру нормалізує м'язовий тонус. )
    + мазюкалась кремом (закінчився, привезуть нову баночку -напишу як називається) і обмотувалась харчовою плівкою на пару годин
    + після 8 год їжу не вживаю (лягаю спати пізно)
    + по системі -60 не харчуюсь, але основних принципі стараюсь дотримуватись і не їсти всякої каки

фото для себе робила і результат вже бачу:girl_claping:

для мене марафон пізніше розпочався...але головне результат:girl_wink:

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вітамінка, ну ви молодець!!!!!я теж за себе взялася. купила абонемент в тренажерний зал, качаю вдома прес, стараюсь не їсти після шостої + роблю медовий масаж через день на проблемні ділянки тіла.

13. Vitaminka

дякую! стараюсь:girl_wink:
    але на тренажерний зал в мене пока не має часу

14. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Дуже хочу привести в нормальний стан область талії-живота, але за скачання того відео та ще й з картинками з мене стягне більше ніж 60 грн. :crazy:Чоловік мені такого не дозволить. :eek:І що то робити ??:no::no:

15. Vitaminka

ось в мене є також текстовий файл цього відео

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж займалася за програмою ENVY... з одної сторони дуже ефективно, але більше над самими мязами працюєш... а плюс - там такі фігурові і симпатичні дівчата показують, що стимулів придумувати не треба, бо хочеться бути такою же... хочу скачати калланетику, там в основному розтяжки, а мені то треба... хочу скинути зайву вагу та й мязи зменшити:)

18. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Щойно закінчла перший раз займатись вправами під відео для пресу. Враження- СУПЕР!!!!!!!! На перший раз трохи важко, але надіюсь, що з кожним днем в мене буде виходити все краще і краще. Дівчата, приєднуйтесь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Треба бути підтягнутими до літа!!!

19. Vitaminka

я вже місяць займаюсь (кожний день)
    результати помітні, в мене це вже як звичка
    + фітнес, масаж... писала про це в попередніх дописах

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дівоньки! Якщо постійно робити одне і те саме, то м"язи звикнуть і далі діло не піде. Раджу що 2 місяці (хоча би!) міняти програму.