Стрижемо дитину

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Лія, 25 Березень 2010.

1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Стрижемо дитину

Спочатку я стригла Дениса вдома - частинами, тут прядку, там прядку поки він сидів на місці. За 2 дні стрижка була зроблена. А літом вирішили сходити в Антошку спробувати (дитині більше ніж пвтора роки). Спочатку він нормально сів в крісло, але побачивши тьотю з ножницями передумав, досить голосно :) Взяла його на руки, сіла на крісло. Так на мені його і стригли (ножницями, про машинку і мови не було), він тільки голову перекладав на іншу сторону. Чоловік сказав, що різниці суттєвої не побачив. Зараз стрижу малого вдома - беру в ванну, саджу собі на коліна, чоловік коли треба відволікає.

2. Ная

Ная Well-Known Member

Я так зрозуміла,шо стригтися здебільшого хлопчики не люблять,а їм ше й часто то треба робити:girl_in_dreams: Моя Софія походи в перукарню полюбила з першого разу,ходить туди як на свято,тільки стрижемся ми рідко,бо волоссячко в Софійки зле росте,ну і я все про донині косички мрію... Останній раз як прийшли в перукарню,то майстер просила погуляти хвилин двадцять,бо зайнята,так Софія далі порогу не відійшла,там і чекали,так дитина переживала,шо вдруге ми вже не попадем:girl_smile:.

3. Natalya

Natalya Well-Known Member

Перед святами в "Антошці" без запису постригтись важко... Вийшли сьогодні розчаровані, але зустріла знайому, яка порадила перукарню і перукарку, що стриже дітей. Ні мультиків, ні машинок там не було, на крісло поклали дошку, щоб дитина вище сиділа, інтер'єр так собі. Проте чого не зробиш, щоб бути гарним :). Моя дитина чемно висиділа 20 хв і має гарну зачіску.

4. Ная

Ная Well-Known Member

Софію в нашій місцевій перукарні підстригли набагато краще і швидше ніж то робили в "Антошці",ше й заплатила в шість разів менше.

5. katkas

katkas Well-Known Member

6. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

я малого в перукарню водила 1 раз - коли сама записувалась на стрижку:). а так стрижу сама машинкою. літом - коротше і частіше, зараз тільки біля вушок коригую ножичками (останній раз серйозно стригла в жовтні).

7. Solomi

Solomi New Member

а я всіх стрижу вдома - моя улюблена справа

малого стрижу машинкою по боках (як зараз модно) ,ззаду хвостик лишаю, а спереду чолку маленьку філірую

Шик!

8. talja

talja Member

Вперше малого стригли в Антошці, це було щось жахливе - попри їх забавки, машинки та все інше підходу до дітей нуль! В результаті постригли жахливо, робили це на колінах у чоловіка, всі у волоссі з малим! Тепер стрижемо у сусідки, без таких проблем і зручно і гарний результат та й вона йому знайома й він легко їй довіряє!

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Добре коли дитині пасує така стрижка, у нас має бути довший варіант, бо коли коротко то стирчить у різні сторони, а так горно як перукар ти не пострижеш!

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

І я про те ж!

9. natusik

natusik Well-Known Member

мій малий в кріслі у перукаря просто балдіє-і голову схилить куди попросять, і очка заплющить як треба.У нас кучері були дуже густі, але потім став так заростати і йому гаряче було влітку що вирішили стригти . Вдома такі не підстрижеш-просто шапка з вололсся, тому тільки в перукарню.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Підстригла я сьогодні Романа.
    Чого мені то було варта!!! Пів голови вистригла, як спав...В нього перші пів години такий сон, що хоч бомби хату - пофіг:girl_crazy:. Потім другу половину - бігала за ним по всій квартирі з розчіскою і ножницями, пробувала чікнути. Після години даремних спроб запихнула його в ванну і доробила там свою нехитру справу.
    Ну що вам скажу - вийшло нічо так...не гірше ніж в перукарні, але без криків, воплів і стресу. От...і ще економно.
    Такщо тепер будем стригтись вдома, поки не підросте і не повумніє:girl_crazy:

11. Bobas

Bobas New Member

Малій своїй 2 рази спробувала. крику було((((, потім перукарня- вся танцювала-крик той самий. Потім вирішили запустити волосся. маємо вже дуже довге. На вік 3 роки з копійками- вже за попочку!!! Тепер прошу трішки постригти- не дає. Питаю чого- каже, що не боїться- просто кудлатика(в самому низу) шкода. Каже буду як рапунцель. Сміх і гріх. А кожен день спробуй розчеши!!!

12. sensual

sensual New Member

А ми включаємо з одного боку Бейбі-Енштейн, з другого-рекламу, з третьго-тата, і вперед машинкою, звичайно не ідеально, але ще трошки і я буду профі!:girl_dance:

13. Sue

Sue New Member

Хлопчики справді не люблять стригтися, на відміну від дівчаток, наскільки я бачу по родичах і сусідах. Мій малий не любив стригтися, поки я це робила сама вдома. Коли завела до перукарні (перукарня звичайна, але там є хороший майстер, дітей любить, вміє із ними говорити і ще навіть цукерки дає), моєму Маркові малому дуже сподобалось. вже давно ми ходимо до того майстра і Марко завжди чекає, поки звільниться саме він. Ще треба казки всілякі розповідати: який великий хлопчик, що стрижеться в перукарні; потім всі звертають йому увагу, що він так гарно пострижений.

14. yasna

yasna Well-Known Member

Залишила меншу на годинку на сестричку.
    Приходжу: Дзвінка підстригла Цвітану.
    і досі без внутрішнього дрожу дивитися не можу на дитину. і висиділа ж стільки.

15. Sue

Sue New Member

Історія фантастична! Майбутній перукар-стиліст росте.

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дівчата, хто стриже дітей в Антошці на Міцкевича, там треба записуватися? Бо хочемо спеціально з під Львова приїхати з племінником і щоб точно попасти на стрижку. Якщо в когось є тел. скиньте в ПП

17. Juliasia

Juliasia Member

А я свого парубка (1,5р.) стрижу поки він спить :girl_crazy: Стрижу ножицями. Подивилась в перукарні як стригли дитину, спробувала, вдалось, от і стрижу тепер. Спочатку з одного боку, потім перевертаю на другий. Правда треба дуже ретельно пострижене волоссячко відразу забирати, бо воно його лоскоче й він починає шкробатись чим себе будить. Якось я так наловчилась, що останнього разу навіть нічого не поправляла коли він прокинувся :)

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я напевно скоро теж так зроблю..хоч боюсь таких експериментів. Ходим волосаті, стригтись відмовляється. Остання наша стрижка зазнала фіаско: малий втік з антошки з напівпостриженою головою. От поясніть мені як його вмовити постригтись?

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я вже навіть втомилась жалітись на наш процес стриження. В антошці - скандал, вдома - істерики. Останній раз стригли, то сусіди гаж питали, що то ми робимо з дитиною що вона так істерить...Роман весь синій був від крику...і не лишиш пів голови...Так і ходить тепер - де неде стирчать хвости. А що ж я зроблю? В сні їх обрізати не виходить - будиться від додику одного до волосся, не в сні - теж не реально.

20. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

я так само ))
    чоловік каже: не підстригла - підскубала