Відповідь: Стрижка дитини в рочок Ага, мене дуже цікавить, що то за забобон?.. Коли нашій Юлі був рочок, на цей час в нас йшов ремонт повним ходом, в хаті с...ч повний, навіть місця,щоб поїсти не було толком і відповідно ми всіх попередили, що день народження не святкуєм, а перенесем на Різдвяні свята, але ні, хресний мусів припертися в саме в цей день, бо він має пасмо волосся обрізати, що йому нічого готувати не треба, тільки кава (а я і не збиралася, бо все відключене) , от не розумію я таких людей і таких забобонів
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Не знаю, я трішки далека від забобонів. Тре маму спитатися, а ще краще свекруху
Відповідь: Стрижка дитини в рочок ..але густішим,ніж воно має бути - воно не буде... Факт. Все залежить від спадковості. Ми доню перший раз постригли десь у місяців 10 - волосячко в очі лізло. В перукарні - в 1,6 року, бо кучері так відросли, що "лізли" всюди, де тільки можна було Я переживала, як вона на то відреагує. Але все пройшло нормально (стриглись в Антошці): Діану посадили в крісло-машину і вона мала, чим зайнятись (крутила руль) Вже 3 рази так стриглись.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Сьогодні малу постригли налисо! Верталися до дому я Мійка і чоловік і тут дивимося у вікно перукарні, а там хлопчика підстригають ну і тут вирішили зайти, авось підстрижуть Мала сиділа в мене на колінках, а персонал біля нас скакав - хто забавки показував, хто бусами її забавляв. Бо як тільки сіли в крісло то мабуть всім стало страшно крім Мійки. Вона в мене така умнічка, так чемно сиділа Результат мені сподобався - вона таака прикольна Завтра виставлю дві фотки: до і після Ну втрачати нам явно не було що!
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Я малу підстригла перший раз, коли їй було 4 роки і пару місяців, на слізне прохання її самої. Таке гарне довге волоссячко було! Цілий місяць відговорювала - толку нуль. Ну, то пішли і підстриглися під каре. Косичку зберігаю) Свекруха казала, що в рік дитину обов"язково треба налисо підстригти. Чому? Бо так треба. Крапка. Ми з Янькою тоді ся не піддали на таке)))
Відповідь: Стрижка дитини в рочок це конешно справа ваша.... але як на мене, якщо навіть на голові три пюрка і здається що немає що втрачати, це полюбому краще аніж лиса дитина. і якщо вже на то пішло то що вам тоді стригли і для чого?
Відповідь: Стрижка дитини в рочок I я б дитину нiколи в життi б на лисой не пiдстригла. Вже давно-предавно доказано що це все мiфи про стриження наголо I густину волосся.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Я до двох рочків була майже лиса, а вже в школі мала густу шевелюру. Мій тато молодим мав розкішне волосся і я вдалася в нього, допоки не почала фарбуватися-вибілюватися-прасуватися. Зараз вже майже пів року не фарбуюся і не стрижуся, волосся відживає і знову робиться живим і густим (генетика і менше ходити в перукарню, як бачу). На донині ніжні кучерики мені рука не підніметься, хоч вже багато разів чула щире здивування від знайомих про те річне підстригання. Жахливий забобон, хоч би вже швидше викоренився.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок підтримую 200%!!! Моїй малій вже в 6 місяців волоссячко почало лізти в очі, то я зашпиляла його маленькими шпильками. А врочок я її просто акуратно підстригла. Свекруха мені не давала спокою, казала, що потрібно налисо підстригти "шоб волосся росло рівне і густе". А я їй доказувало, шо то не від того залежить - яке має бути таке буде, я тому приклад (мені в 4 місяці обрізали вололсся, бо лізло в очі, і ніхто в рік не стриг налисо). Добре, що чоловік мене підтримав в цьому питанні.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Мені якраз навпаки подобається коли в малої волосся природньо росте "каскадом" тобто як воно біло від народження так собі і росте, рівненька в нас хіба чолочка бо регулярно підстригаєм, а все інше - віхрасте, підкручене, нижні пасма довші верхні дещо коротші......свекруха кілька разів вже намагалась уболтать і підстригти рівненько, навіть не налисо а просто рівненько, а не хочу я, і строго-настрого заборонила взагалі колись їй чіпати волосся дитини з наміром обстригти. Бо лише батькам вирішувати чи стригти дитину і коли саме це робити, і вже точно нема чого слухати всіх радників на тему як зробити з трьох пюрок густе-прегусте волосся.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Ага. А тим більше, дівчинку... Сусідчина мала з народження має дуже довге волосся. Літом їй те все лізло в очі, бо заколочки з голови зривала. Кажу мамі, щоб підстригла їй ту гривочку, бо ж зір собі дитина псує, ще й нервується, бо їй то мішає. Та де там, дитині ж ще рочку нема. От на день народження і підстрижуть...
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Не знаю,як кому,а мені шкода доці....,хоч в нас в 1р.1м.,не дужеее багато волоссячка,але я навіть не думаю щоб її обстригати,густота волосся абсолютно не залежить від цього процесу,читала в одній розумній книжці,що волосяні цибулини зароджуються ще в утробі матері....тому,ми ждемо того дня коли почнемо плести косички і прикрашати волоссячко заколочками....
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Юстинку налисо ніколи не стригли ,і до трьох років виросло густе і рівне.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Ну а раптом обзаведеться волосячком в півтора, чи навіть в два рочки, а не лиса буде до трьох як я :xaxa: Це швидше з серії ну була лиса з переду, а взаді закомканий пушок, а тепер - одинаково лиса. Що так казали лисий хлопчик і коли його підстригли, що так - після стрижки - хлопчик і все! Ну і що скажете, що не дотримувались забобонів? Чого ж до року не підрівняли, раз була потреба? Були б в моєї хоч якісь волосики б не сригла. Якби почала боятись машинку і плакати, теж б не стригла. Ну а щкодувати за тим чого не було? І малій подобається бере ручками голову і тішиться, що таке колюче
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Я першу дитину в рочок не стригла(як і другу), в неї від мене густер волосся.Я навіть в дитинстві і не кожен день її причісувала. А моя знайома стригла з рочку 3 рази, і нічого не допомогло, рідке волосся, як в мами.
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Оооооо,в нас трошки більше волосся,ніж у доці Fast,і хочу спитати:Fast чи дало якийсь ефект те,що ви обстригли донечку на лисо?????
Відповідь: Стрижка дитини в рочок І у нас останнім часом це питання все частіше обговорюється. Я особисто проти стрижки в рік. По-перше, то не має абсолютно ніякого значення, а по-друге, у неї такі милі "закрунцяшки" ззаді, що просто гріх стригти А чоловік так легенько починає настоювати: "нє, - каже, - напевно треба підстригти, бо дивися яке ріденьке, може після стрижки густіше стане?" Але ж у мене тоненьке і багато, у нього теж таке саме, а він хоче, щоб у доні копиця була...Та ж не буде ніяк, коли нема звідки! От і назріває конфлікт. А ще перукаша, що до нас приходить, теж підтакує - що треба пістригти. Ну я ж чолку підстрига - та й досить, ну так? Ой, мала б пристойну фотку тих "кіс" - виклала б, але ж то не дає сфоткати по-людськи!Крутиться!! ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- Е, то все дурні забобони! І справджуються вони в тих, хто в них вірить! А цивілізовані люди вже давно мали би відкинути отой не потрібний багаж!
Відповідь: Стрижка дитини в рочок Думаю як би там не було то питання ще не актуальне))) стрижка ж тільки вчора робилась