Стосунки з родичами((

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Bree van deKamp, 31 Жовтень 2013.

1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Стосунки з родичами((

Скоріш за все в неї просто немає часу... Якщо дитинка ще маленька, то напевне виключає звук на телефоні, щоб малятко не розбудили, а потім гляне що є пропущені дзвінки і то те треба зробити то се... і забувається передзвонити(((
    Сходіть в гості, запропонуйте погуляти разом з дитинкою

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

От і ви перестаньте їй надзвонювати, навіщо підтримувати такі стосунки, тепер взнали цю людину насправді, може світогляд змінився, інтереси так, що ваша дружба її більше не цікавить. До речі, такі люди у потрібних їм ситуаціях люблять звертатись по допомогу (в односторонньому порядку, тому не дивно чк ще до вас колись звернеться), а попробуйте у таких ви щось попросити - чекайте на ігнор.

3. bobryha

bobryha Well-Known Member

Час все пороставляє на свої місця. І в моєму житті були люди, яких я вважала най-най ближчими подругами. а потім складалися відносини що я від них отримувала не те що погане відношення, а ніж в спину ...
    Якщо вашій подрузі потрібна дружба з вами- вона знайде можливість її продовжити, за будь-яких обставин, а якщо ні - то арівідерчі...для чого вам паритись...

4. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Знаєте, от подзвонила вона мені, вибачалася, що не звонила....каже, що втомлена, невиспана, немає часу на себе, і до зубного їй треба, і в перукарню, та все дитину не може лишити... але знаєте, я чомусь не відчула ні радості від її дзвінка, ні жалю до неї, нічого..(може то я занадто сувора і безсердечна?) І при тому все розказувала про себе, а що в мене навіть не спитала... Ні в гості не запросила, хоча я дитини я ще не бачила, бо вони її не хрестили ще, і навіть не знаю коли хреститимуть. Складається враження, ніби подзвонила просто для галочки. От така беззмістовна розмова вийшла.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Вона мене не запрошує....А самій незручно проситися до них..В мене враження, що вона свідомо уникає, щоб до них приходити...

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

кхм, а ви точно близькі подруги? бо з ваших слів я тієї близькості не бачу. Треба ж і вам зрозуміти її - їй зараз тяжко, часу немає, голова забита своїми мамськими проблемами, а ви ображаєтесь що вона не питала як ваші справи. Може вона з тієї радості що знайшлась хвилинка поговорити з людиною, яка не лише агу-агу вміє вимовляти виговорила місячний запас слів, що в неї накопичились. А не запросила може дійсно через те що дитинка ще не хрещена - має до того зобобон. Розслабтесь і не вимагайте від подруги уваги як до того, в її житті зараз багато чого змінілось і їй потрібен час. Пройде трохи часу і вже тоді буде зрозуміло чи ваші стежки розійшлись чи це тимчасове.

• Подобається Подобається x 1
  6. Britney

Так, дійсно, я мабуть поки що зупинюся і буду чекати. Вона точно змінилася, бо відколи їй для зустрічі зі мною треба мити голову і малюватися?(вчора я подзвонила і запропонувала, що приїду до неї, коли вона вийде гуляти з дитиною. То вона 100 причин мені назвала, аби лише я не їхала. )Мені було дуже це неприємно, але я пересилила себе і вдала, що все ок. Я почекаю. Думаю Ви праві. Час все розставить на свої місця.

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Дякую! Я так і зробила вже. Якщо вона подзвонить, добре, а не подзвонить, значить така доля. Будемо йти різними дорогами. Все, що не робиться, то на краще.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну взагалі багато хто з маленькими дітьми не хочуть, аби до них приходили. А ще й не хрещена. знаєте ж які у нас бувають люди забобонні.

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вдавати не варто, бо воно всеодно вас їсть десь там в середині. Затискати в собі це погано. Як тут радили треба просто, без образ, з великою повагою і любов’ю сказати, що вам здається, що ваші стосунки якось змінились і ви не певні чи ви чимось завинили. Якщо так, то попросіть пробачення і вже. Погоджуюсь, що підтримувати їх може і не варто, але розставити крапки над і б не завадило.

А он обговорювати її поведінку з ЇЇ мамою, то вже як на мене нікуда не годиться. Вона що маленька дитина щоб ви на неї мамі жалілись? Може у неї чоловік такий, що зараз бачить її лишень коло себе і ніяких подруг. Всяко буває. Може й справді забобонна, а ви до мами жалітись. Вибачайте, але то зовсім не альо. Розумію свому чоловіку сказати, слухай, щось мені моя подруга не подобається і я за неї щиро переживаю... а інша справа мамі.

9. Britney

Може я й зле зробила. Але якось так складалися наші відносини, що з її мамою, ми теж досить близькі ( її мама моя сусідка). Тому я не думала, що роблю щось погане, коли пожаліюся її мамі, що її дочка, а мені подруга, тепер про мене забула. Я ж бо думала, що хоч маминої думки послухає. Виходить, що я зле зробила.Насам перед для себе.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Те, що вона змінилася, вона сказала мені прямо: "Так, я змінилася, і мене змінило те, що я пережила" (мається на увазі коли вона була в лікарні). А те, що воно їсть мене зсередини, так це точно. Мені не добре, зле, я весь час про то думаю. Невже народження дитини так вплинуло на її психіку? але ж зараз вже все добре, вже вони вдома, вже все минуло. Чому вона не хоче бачитись? Незнаю...Почекаю. Як каже приказка "Ранок мудріший за вечір". Дякую вам за підтримку!

10. Vittoriya

та бо ви таки трохи на неї тиснене і отими розмовами з мамою теж. Якщо у неї був непростий час, то тим більше їй треба прийти до себе, якщо було щось з дитиною, то тим більше вона хоче побути з дитиною сама і не впускає нікого до неї.

11. Mammy

Mammy Well-Known Member

Щось в тому є, я сама з народженням дітей стала набагато менше спілкуватись з друзями зі школи/коледжу, зокрема з неодруженими. Якось просто не хочеться, втомлюєшся, потрібно до їх приходу прибратись, щось приготувати, а не завжди є сили... І тепер не зі всіма друзями є про що поговорити, якщо її цікавить дискотека, наприклад, а мене ГВ :girl_crazy:
    Але з"являються нові люди, з спільними інтересами, поглядами і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  12. Vittoriya

значить то не друзі, якщо нема про що говорити.. В мене дружба не вимірюється спільними інтересами, наявністю. чи відсутністю дітей. Якщо з людиною та дружба є справжня, то завжди буде цікаво!

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

Знаєте, може й не друзі, може знайомі, з якими спілкувались, бо багато часу проводили разом через життєві обставини, навчання, роботу. ..

Христос Воскрес!

14. Britney

Дякую! Ви праві 100 відсотків. Дійсно, я забагато хочу від неї. Чомусь я собі вирішила, що має все бути по-старому. Я егоїстка, яка думає лише про себе.Я просто звикла, що вона весь час зі мною, але ж тепер у неї є інші клопоти. Я мушу зрозуміти, що тепер на першому плані в неї її дитина. Я повинна змиритися з цим.

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

якщо дитина ще дуже маленька - то її може і післяпологова депресія мучити, до прикладу, я взагалі не хотіла ні з ким спілкуватись, хоча трубку таки брала в більшості випадків
    а бувало і таке, що я бачила, хто дзвонить, і свідомо не підходила, бо була настільки втомлена, що посидіти 5 хв в тиші було верхом блаженства (це в період колік)
    про те, щоб самій подзвонити, мова взагалі не йшла
    гості напрягали, бо поговорити все-одно не виходило - дитина верещала постійно, в мене пухла голова, всі візити знайомих зводились до того, що хтось сидів і годину-дві дивився, як я заспокоюю свою малявку
    поступово все владналось, зараз сама всім подругам надзвонюю, запрошую в гості і погуляти разом
    я так думаю, з часом все стане на свої місця, повернеться теплота і довіра в стосунки, не переживайте і не тисніть на неї

16. Britney

Я також вірю в те, що з часом все зміниться! Я от ще як дзвонила у вівторок до неї, то досі не дзвоню. Хоча щодня думаю про них. Якщо вона захоче, то мені подзвонить. Власне лише на то і надіюся, що все стане як було, що їй захочеться спілкування, коли дитинка трохи підросте!

17. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Вирішила поділитись своєю історію
    Маю родичів-гарбузових,а саме тітку,двоюрідного брата та сестру,яким все одно на мене.Правда тітка раз на пів року звонить,питає як я(певно чекає коли вже прихопить житло).
    Стосунків немає ніяких-одна байдужість! Саме більше боляче,що це твоя рідня,яка залишилась.
    Була після Паски у них...стосунки стали ще прохолоднішими,якось так ніби мене і не було....мені це тяжко пояснити словами...
    Можливо я злопам*ятна,але я добре пам*ятаю,як моя мама їм помагали....були такі часи,брата і сестру одягала....давала гроші на лікування.Вони чомусь мали таке ставлення,що маєм все допомагати...

Мучає одне що то родичі,відгородитись якось не гарно,але таке ставлення теж не тішить,знаю,що воно не змінеться

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А що вам дасть оте спілкування? Що саме ви від них чекаєте?

19. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

я спочатку дуже чекала дзвінка брата чи сестри...ну так і не дочекалась...замість того,щоб підтримати в такий момент....у них виявились більш важливіші справи. Багато в чому мені допомогли чужі люди...і надіюсь лише на себе!
    Просто хочеться родичатись...вони для людського ока кажуть приїжджай до нас...
    Не розумію,як так можна жити,я би так не змогла на їхньому місці.

20. Britney

Знаєте, кажуть, що родина - лише на весілля та на хрестини...Тому кажу - знаючи з власного досвіду, не переймайтесь ними. Часом чужі люди, стають рідніші за родичів! якщо вони не переймаються за вами, чого ви переймаєтесь за ними? Лишіть все так як є. Що Вам дасть те родичання? Я вже наприклад до наших "родичів" років три не їду на свята. Хоча вони про людське око, теж завжди нас запрошують....