Стосунки з родичами((

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Bree van deKamp, 31 Жовтень 2013.

1. Whiff

Whiff Well-Known Member

Мы загружали один раз вечером, но у нас большая( специально брали на 12 персон) туда и кастрюли и сковородки влазят)) красота!

2. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я за рік, коли нас було троє, посудомийкою лише 2 рази скористалась. Ну взагалі потреби не було. І коли друга дитина народилась, ніби часу мені більше треба, але я далі не отримувала кайфу і потреби від посудомийки. І лише з півроку другої, коли почався прикорм, я якось в один момент зрозуміла, що я стою і весь день мию посуду. Причому, не відразу до цього дійшла. бо в мене кухня-студіо, і відповідно, усі на віду. То яка мені різниця: чи сидіти, чи посуду мити? А потім якось чоловік каже: ну що за вічний шум? Та то ж вода! І от відтоді посудомийка у нас працює щодня, і інколи і по 2 рази. Хоча я люблю мити посуду і ненавиджу розкладати посудомийку (із закладанням все ок). Тому мені, якщо повна посудомийка, легше самій посуд помтти, ніж її розкладати -- то чоловіка робота)

• Подобається Подобається x 3
  3. Whiff

Whiff Well-Known Member

@Kandya а я наоборот не люблю складывать все туда)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А на нас трьох посудомийка не потрібна- миєм посуд по мірі поступлення - раз-раз і чистота. Ще й з гречки кажуть посудомийкою не можна мити. А якщо б чекали поки вона назбирається на ту посудомийку, то не знаю скільки б чекали:girl_smile:. Таа й засоби до нех не дешеві, особливо ті о хороші. Та й я люблю посуд перемити швиденько щоб чистенько все було, і чоловік без проблем теж :girl_yes2: А от у родичів з трьома дітьми і дідом-бабою в домі посудомийка то чуть не "маст хев":girl_yes2:. Вони кажуть що після кожної їжі в них купа тарілок, ложо кі т.д., навіть не знають як би то вручну мили, а так то їм час економить. Так що то по кожній сім"ї треба дивитись.

5. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А перед тим як закладати,то потрібно весь посуд сполоснути від їжі,щоб не було ніяких залишків?Бо як на мене,то лишній час,за який я би вже перемила той посуд.Чи то насправді виглядає не так складно?

6. Whiff

Whiff Well-Known Member

@Luxury lv
    Нет, споласкивать не надо, требуется только очистить тарелки от остатков еды

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Hermi

Hermi Well-Known Member

Якщо їжа може засохнути, то бажано. Для прикладу якщо засохне кетчуп або гречка, то пусодомийка не завжди впорається. В одному відрядженні нас на квартирі було троє, снідали і вечеряли в квартирі, нам треба було 2-3 дні щоб назбирати посуди на цілу посудомийку. От доводилось інколи домивати. Також наша пусодомийка не відмивала каструлі з-під вівсянки (як воно трішки підсохло). Може проблема в марці і в порошку, але я особисто з таким стикнулась.
    Я зробила висновок один для себе, якщо ви за день назбируєте повну посудомийну машинку - тоді все ок, якщо більше часу треба - тоді простіше ручками помити.

8. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

• Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Whiff

Whiff Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Моя теж каже, що плин то шкідливо, але і гірчицею не миє, то ж довго, ліпше просто змити 3 сек під краном, а то що тарілки жирні і з засохлою їжею лишаються то фігня
    А вода, а світло. В моєї свекрухи навіть пралку ніхто не має права поставити на більше, ніж 29 хв, програма 'швидке прання'

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  11. Luxury lv

Ох ті свекрухи)))Цікаво,якою свекрухою буду я:girl_crazy:

12. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ви знаєте, ми з чоловіком вирішили, що зі шкіри будем лізти, але дітям купим окремі квартири. Бо і він трохи пожив за зятя і я за невістку, для своїх дітей такого "щастя" не хотіла б

13. Luxury lv

Ой,в мене інколи таке враження,що ти любимим родичам ніколи,нічим не вгодиш:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 26 Квітень 2016 ---
    Погоджуюсь!!!Мені повезло,ми жили окремо в своїй квартирі і то не обійшлося без втручань ,тому не уявляю,як то жити з ними в одній квартирі:wacko:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. iragonzales

iragonzales В декреті

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Luxury lv

Ну дівчата родичі і посудомийка,то майже споріднені теми,чого ж ви так:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  16. iragonzales

iragonzales В декреті

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ну, це серед тижня наша бабуся сама. На визідні з'їжджаються по- трохи. Син, дочка, зять, невістка, внуки. От уже й повна посудомийка. Бабуся як сама, то той один баняк і дві тарілки вручну миє. Але коли ми приїжджаємо, то завжди маємо чистий посуд. Плюс бабуся більше часу з нами, а не з тарелями. Хоча спочатку теж дуже бубніла. В неї ще ж свині і так далі, а як же помиї? То знайшли вихід. Вона собі в одній мисці легко то все змиває, без хімії для господарки. А далі в посудомийку. Спочатку намагалася випередити нас ( ми самі то все закладаємо) і все нібито вимивала. А останні рази трошки змитий посуд чекав нас сам :). Прогрес :)

Останнє редагування: 26 Квітень 2016
  18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дівчата - треба сворити нову тему "Свекруха і посудомийка", і з опитуванням "Посудомийка для свекрухи: за і проти" :girl_yes2:

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Luxury lv

Ага:girl_crazy:І тут понеслось :lol:і підхопили всі теми форуми.От темку придумали про родичів:ok:,де можна про все поговорити зразу:girl_haha:

• Смішно Смішно x 1
  20. iragonzales

iragonzales В декреті

• Смішно Смішно x 4