Стосунки з родичами((

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Bree van deKamp, 31 Жовтень 2013.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

От бачите - своїх батьків він добре захищає :girl_smile:А чому можна ображати вашу маму? Як тут писали вже, то прогалини його виховання, і з тим боротись напевно важко, але можливо. І ніколи не дозволяйте принжувати вас чи ваших батьків:girl_yes2:

Останнє редагування: 5 Грудень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Я напишу вам свою невеличку історію. Може вона комусь підніме настрій, або дасть надію на краще.
    Є у мене свекор... Ніби і не поганий, але... 150 кг живої ваги з принципами "прінєсі-падай-уйді-нє-мєшай"
    Може в себе в хаті мені нахамити. Моя реакція - "встала і ушла". Навіть посеред гостини. На другий поверх. Ну, на рахунок гостини ще можна сказати що він мою свекруху може обіср@ти при вісіх, бо та "дурна, вічно на тому городі" і тд... А та дрова рубає, на городі вирощує щоб було чим 150 кг підтримувати, ще й внукам щоб в магазині "підсипаного" не купляли.
    Картина понятна.
    Я декілька разів свого мужа просила делікатно, щоб він якось зробив зауваження своєму татові, а так казав, що не пасує. Хоча мою маму іноді приструнював (вона в мене трохи дотошна, може по 5 разів одне і теж казати що робити). Я свекру зробила сама пару раз зауваження і відразу виходила з хати.

Цього літа в серпні було в мого батька ДН. Щоб не тлумитися в квартирі - поїхали ми на село-дачу. А там Ю-ХУ!!! Прохолодна хата, величезний сад. І всю гостину в саді ми робимо: шашлички-рибка-бульбочка. Ну і вся наша "маленька" орава в 20 з копійками душ зібралася (найближча родина)
    Сталося так, що приїхали і мого 2-рідного брата тесть з тещею (заробітчани італійські).
    Свекор десь встиг ляпнути що його жінка "дура, бо стільки їсти понаготовлює"...
    О... А теща брата (п.Люба) як взала його в оборот. Як почала його шльовгати. "Та мені б мій таке сказав - то вже б..." . Я на кухні ріжу помідори - залітає мій муж. Очі світяться, емоції пруть!!! Питаю що там: А той як мала дитина: "там п.Люба мого тата строїть!!!!"
    До чого я це все вела: завжди потрібно подивитися зі сторони. І, найкращі уроки дають чужі люди.
    @Lelijka , можливо створити (підставити) ситуацію, щоб зовсім чужі люди могли "тикнути мордою" в помилки наших рідних і близьких. Спитайте його чи він любить вас, і чи хоче щоб ви були здорові (нервовість передається дітям), малята і відносини в вашій сім"ї. Поясніть, що як не крути - ви живете не в його хаті, а в хаті вашої мами, яка може спокійно виписати і по закону виставити вас усіх з тої хати. Що в цьому випадку ніхто не каже любити. Хоча б промовчати.
    І що вона така ж мама для вас як і його для нього.

Ще вас рострою: ви самі допустили "ізначально" таке ставлення до вас і до вашої мами.

Щукайте слабкі місця в чоловіка і тисніть на них.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я думаю у випадку @Lelijka "давити" на моральні аспекти типу -то ж моя мама; - з батьками так не можна; -мені боляче таке чути про маму.... то абсолютно безрезультатно, бо чоловік тиран і ще видно з доброю купою комплексів - його тим не проймеш. От якщо відійти від лірики і взятися суто за матеріальне -
    - це мав би бути вагомий аргумент, якщо він каже що ваша мама, скажемо м'яко - немудра і просить Вас з нею не спілкуватися, то спитайте його, чого ж він такий МУДРИЙ живе в хаті тої немудрої, разом зі своєю родиною. Хай заробить-купить своє житло і перестане користати майно тої поганючої тещі. От тоді може і умови ставити, а так хай сидить і мовчить в тряпочку
    А взагалі, якщо він
    , то тими ж словами Ви можете йому так само категорично заборонити говорити про ваших батьків - без пояснень - табу і все.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ото дійсно дієва порада, що швиденько "протрезвить" такого чоловіка :good:

5. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

уже не раз говорила, нічого з того толкового((((, мені дійсно тепер шкода, що раніше немогла розгледіти що він такий, а тепер дитина маленька чує це постійно в хаті, боюся що дісно бумерангом аукниться мені
    Тай чути на наступний день, Ну що ти вже успокоїлася, -так як би нічого й небуло

6. Lelijka

Я теж виховувалася в сімї де неприйнято навіть і близько посилати когось якимось грубим словом, після 3 років можна сказати я такого наслухалася від нього, і в свою сторону, і сторону моїх батьків,що напевно самий ужасний сапожнік так напевно говорить. Під час всієї цієї комітелі з приписуванням його у хату, таке творилося - що свекруха дзвонила і напевно неласкавими словами ображала мою маму, Та її синок, та він такий хороший....Ви думаєте ніхто з нас в захист нічого неказав????? але що треба було тоді робити, в хаті вже була мала дитинка.
    Ви можете мене ой як критикувати, бо сама винувата, що за такого вийшла, знаю і відчуваю, бо були деякі дзвіночки його нехорошої в словах поведінки, ще коли ми зустрічалися, могла обрубати ще на тому місці, але як то кажуть загладилося, вибачилося і дальше все було добре. А тепер живу і несу цей хрест:girl_sad::cry:Що тепер робити........

7. Raven

Raven Мама малятка

а йому знач можна, у вас ангельське терпіння, я б за таке таку бучу зробила

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

чи є серед ваших знайомих @Lelijka юрист, малаціант чи хтось з "тих". хай кось на гостині проговорить про схожу історію в суді, де потім того чоловіка в пух і прах. бо жінку мучив, тероризував, свекрів, ну щось там таке, що по свііту з торбами пустили. може налякається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А для чого взагалі прописували чоловіка? Для мене це такий пережитому минулого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Та він шо,мала дитина,щоб його бабайками страшити? Свідомість присутня, совість і повага відсутні. Тут вже наскільки Вам терпіння хватить терпіти це знущання і приниження. Пам'ятайте, Ви-жінка,якій належить отримувати любов і повагу,надійність і бути ЗА мужем! Бережіть себе і свою маму,бо щось мені здається,що саме на НЕЇ Ви зможете покластись в разі чого. Для мене мужчина автоматично перестає бути Мужчиною, якщо він дозволяє лихословити і відноситись до протилежної статі з неповагою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
  11. Lelijka

нажаль немає, але от з юристом і напевно психологом сімейним вартувало б поговорити, бо хто там знає що мене чекає з таким чоловіком. Він однозначно з ними говорити небуде, бо він завжди правий, а от мені погорити і обговорити всякі можливі інциденти вартувало, щоб бути готовим до всього. Бо зараз ніби нічого у відносинах в нас, але знаю по характеру його спильчовому, що так довго небуде((((нажаль
    --- дописи об"єднано, 5 Грудень 2015 ---
    ви знаєте, читаю і плачу над собою, аж очі печуть - я чесно кажучи і незнаю що це таке, хіба від тата отримувала батьківську щиру любов, де моя свідомість і очі були((

12. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

@Lelijka а як ваш чоловік ставиться до вас? бо ж неможе він з вами бути масло-масляне, а таке говорити про вашу маму, тут все виглядає так, що така поведінка нормальна в сім"ї вашого чоловіка і змінити його буд дуже важко...
    мій чоловік дуже погано ставться до своєї мами, там є купа нюансів, бо вона дуже тяжка людина, але я ніколи не дозволяла ставитись подібним чином до себе, я йому одразу сказали що я до себе такого ставлення не потерплю і до мене в нього ставлення ну зовсім інше...

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то таки прописала чи ні?:girl_wink:

14. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Нє,не плакати і не шкодувати себе!
    Пам'ятайте, що з кожної ситуації є вихід)Те, що ви свідомо усвідомлюєте,що щось йде не так, говорить,що Ви не сприймаєте ситуацію, як належне.Хай він побивається за Вами, коли Вам набридне це терпіти.

15. Lelijka

так, бо треба було довідку для дитини виробляти, мама моя -добра душа, поступилася свої гонором,теж довго тримала на них обіду, але для внучки пішла і приписала його, хоча він перед нею невибачався за свої і своєї мами слова

16. Chekay

Chekay Well-Known Member

спокійно, Ви вагітні, і дитинці треба позитивні емоції, постарайтеся взяти себе в руки. Знайте - безвихідних ситуації немає, зараз головне народити здорового малюка, а потім подивитеся і приймете рішення.
    P.S навіть те що він прописаний в будинку, якщо це власність вашої мами, нічого не означає, і у випадку , якщо Ви зважитеся на розлучення - нічого йому не "світить"

• Подобається Подобається x 2
  17. Lelijka

дякую, хоча він мені казав, що не він буду просити в мене прощення на колінах, а я прийду до нього!!!
    а так стараюся непадати духом, і недавати ламати в собі стержень впевненості в собі

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а до того він де був прописаний? в другому кінці країни?
    я теж ніяк не розумію отих дурниць з прописками - як одружились, і хтось до когось пішов жити, то мус відразу його прописати... брєд якийсь:scratch_one-s_head:
    тепер, в разі якщо колись дійде до розлучення, будете мати проблеми.
    а так, як він себе поводив до того, то я б навіть не припускала такої думки, на місці вашої мами - вона у вас справді ще золота.

19. Lelijka

я навіть не за хату чи майно переживаю, я переживаю що він мені дітей незабрав, бо колись промовився що забере і невіддасть дитину

20. Chekay

Chekay Well-Known Member

ага-ага, говорити не мішки носити:girl_smile:, та жодний притомний суддя не віддасть дітей батькові при живій-здоровій і адекватній мамі.