Відповідь: Стосунки на відстані ну, радите викинути їх на вулицю? я такого вирішення питання не приймаю, жодної мови "віддати, подарувати, залишити" немає то частка нас з чоловіком
Відповідь: Стосунки на відстані не раджу... просто в життi шось е важливiше, перщочергове i тд. Не знаю, то не дiти... зрештою i не люди. Жити ради них на вiдстанi, дивно. ---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ---------- не раджу... просто в життi шось е важливiше, перщочергове i тд. Не знаю, то не дiти... зрештою i не люди. Жити ради них на вiдстанi, дивно. ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- не раджу... просто в життi шось е важливiше, перщочергове i тд. Не знаю, то не дiти... зрештою i не люди. Жити ради них на вiдстанi, дивно. ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- не раджу... просто в життi шось е важливiше, перщочергове i тд. Не знаю, то не дiти... зрештою i не люди. Жити ради них на вiдстанi, дивно.
Відповідь: Стосунки на відстані а мені дивно з вашоїго допису, не зациклюйтесь на коті і собаці. почитайте уважніше мій допис, де про роботу, про житло, а тварини тут просто як додатковий чинник, які на "жити окремо" не впливають так, як ви собі то уявили, і ніхто "заради них" не живе на відстані
Відповідь: Стосунки на відстані думаю,з часом ви знайдете альтернативу, а відстань зміцнить ваші почуття. до тваринок привикаєш,з ними важко розлучатися.
Відповідь: Стосунки на відстані Мої відносини з колишнім хлопцем не зміцнились...зустрічались купу років...він поїхав в Англію з благими намірами...два роки життя "по телефону", сльози, ревність, багато непорозумінь, і зоооооооооовсім різні погляди на життя... в один момент я відчула, що він мені зовсім "чужа" людина...ніколи б в таке не повірила, якби не відчула на "своїй шкурі"
Відповідь: Стосунки на відстані Я собі такого як стосунки на відстані не уявляю... Мій чоловік по- роботі постійно у відрядженнях по Україні, тобто 2-5 днів в тиждень ми не бачимось(( Це жахливо... Проте є і плюси! Я за час його відсутності маю час на себе і на прибирання "до приїзду" мужа)) Але це дуже важко...
Відповідь: Стосунки на відстані що ви, чого б це менi на тому зациклюватись.... Прочитала ) i все одно захотiлось спитати те саме дякую, ви вже вiдповiли )) .Бажаю вам i роботи i квартири i шансiв
Відповідь: Стосунки на відстані авжеж, все з часом влаштується, а наразі - зустріч щоразу як вперше зустрічаємось
Відповідь: Стосунки на відстані А мене після 9 років сімейного життя тепер чекають стосунки на відстані. Чоловік змінює роботу - місце дисклокації - Київ. Правда з майбутньою перспективою повернутись до Льова. Рішення приймав сам. Я сказала - це твоя карєра і ти повинен це сам вирішувати. Скільки мені нервів і сил коштувало не впхатись з якоюсь порадою і не почати допомагати йому примати рішення не знає ніхто, але він віришив так як вирішив. Знайомі всі кажуть, що карєра звичайно добре, але стосунки на відстані - це не так вже й весело. А я знаю, що все буде добре. За 9 років ми багато чого пережили, переживем і це. Та й не маю я права забирати в нього шанс, який можливо дається раз в житті. Не впевнена, що роблю добре, але принаймні немає в мене відчуття, що все що ми так довго будували може зруйнувати відстань.
Відповідь: Стосунки на відстані Mirabellka, а чому не поїхати разом у Київ? В нашій сім'ї також будуть стосунки на відстані, але на щастя не надовго. Мене відправляють по роботі в Тайваня на рік. Чоловік погодився поїхати зі мною. Важко собі то всьо уявляю, але надіюсь що справимось.
Відповідь: Стосунки на відстані Та ладно...скільки там до того Києва)))) Мій вже три роки так їздить, перших пів-року було важко, а тепер до Києва, так ніби на Топольну переїхатись. Не все так страшно, навіть дуже тонізує.
Відповідь: Стосунки на відстані я точно вірю в можливість стосунків на відстані!! сама вже так 1.5 року.. дійсно важко і іноді зриваюсь.. життя по телефлну та скайпу і можливість бачитись раз на сезон дійсно їноді вводять в безнадію. Але! нам залишилось ще півроку, і тоді він переїде до Львова. Я вважаю, що такі стосунки можливі, але лише за умови повної віддачі обох, і просто необмежного оптимізму. =))
Відповідь: Стосунки на відстані Молекула, насправді не все так просто...в мене тут також робота, кар`єра, а що я там буду роботи? вдома сидіти це не для мене... я звичайно не виключаю такої можливості поїхати туди, але тільки в тому випадку, якщо я там зможу працювати...хоча чесно кажучи бажання ніякого...не хочу я до Києва....зовсім не хочу, не моє це місто...
Відповідь: Стосунки на відстані А наші стосунки починались на відстані. Ми познайомились на відпочинку, а потім цілий рік спілкувались годинами по телефону, бо інтернет тоді ще не був розповсюджений. За цей рік бачились лише двічі і з нетерпінням чекали приходу літа. Літом я на 1,5 міс їздила до нього, бо мав закінчити роботу. А восени коханий переїхав до Львова от уже 5 років ми разом. Стосунки на відстані це дійсно важко, але цілком можливо
Відповідь: Стосунки на відстані Привіт...Читаю і думаю невже насправді кохання на відстані не існує...Але ж сама переконалась в тому що це не так....Мій тому приклад...Чекала рік коханого із армії...передзвонювались,переписувались...пару раз їздила до нього і от він тепер рік як біля мене і в нас все нормально....
Відповідь: Стосунки на відстані Привіт! Стосунки на відстані можливі. Мені з чоловіком знайома ця ситуація. Ми зустрічалися протягом 6 років, два з яких він вчився закордоном. Ми багато розмовляли по телефону, по скайпі, писали один одному листи, передавали подарунки. Приїздив коханий на зимові і літні канікули. Важко було, але якщо є кохання то все витримається.
Відповідь: Стосунки на відстані кохання на відстані можливе... але трапляється таке нажаль не часто ( чомусь кохання тоді поступається місцем якимось іншим пріоритетам... а хотілось би, щоб було так як в форумчанок наших (з армії чекалося, з-за кордону чекалося...чекалося - бо любилося)
Відповідь: Стосунки на відстані Я теж думаю що кохання на відстані існує...тобто відстань - це як випробування кохання))))) Вона може вбити це кохання в корені...а може надихнути на зміни! Я зі Львова, мій чоловік з Дніпропетровська...два роки ми листувались, товаришували...по роботі в основному. Потім вже почали зустрічатись, вибирали місто по центру України - і приїздили на вихідні, найчастіше в Київ (деколи в Одесу, Вінницю). Він з однієї сторони, я з другої....романтики хватало. Потім настав момент, коли мені вже було дуже боляче від тих розставань на вокзалах..ми до тепер не любимо вокзали... Потім я не витримала, розійшлись, важко було...а потім не витримав вже він, і зробив мені пропозицію ..І ось уже 2 роки я в Дніпрі. Тепере ми їздимо з ним разом і завжди в спільному для нас напрямку! Відстані не потрібно боятись! ЇЇ потрібно максимально СКОРОЧУВАТИ і якомога швидше)))))))) щоб та відстань не встигла нічого зруйнувати ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- м-да! Це мені знайоме)))) Коли я переїздила до чоловіка в Дніпро, не думала , що різниця буде така разюча....між цими містами. Як в СССР вернулась, комсомольці, Леніни, Карли Маркси і кучі мажорів....бетонок....широких проспектів...українську лиш по телевізору чую....так що Київ, то ще гуд! теж можу сказати "Не моє це місто...". Сумую за Львовом страшенно, і робота у мене у Львові була краща)) Але я зробила вибір власне на користь створення сім'ї з коханою людиною, а Львів полюбила ще в 1000 раз більше! Це моє місто на все моє життя!
Відповідь: Стосунки на відстані Так так...чомусь одним парам ні разу не приходиться розлучатись через відстань...а іншим весь час потрібно роз"їздитись.Чому так?Можливо тому,що постійно йде провірка почуттів,чи просто не доля бути разо?!
Відповідь: Стосунки на відстані та ну! По цьому не вимірюються стосунки.Доля , чи не доля бути разом, то все від людей залежить, а не від того, яка між ними відстань.