Ти + Він

Стосунки на відстані

Posted by ГаЛоЧкА on 7 Листопад 2008 відповідей - 442
  1. billuy

billuy New Member

Відповідь: Стосунки на відстані

приїхав сьогодні з польші. поляк розповів цікаву історію по темі. його син три роки тому поїхав в англію на роботу там познайомився по роботі з вєтнамкою до неї через пів року приїхала сестра в гості. сподобав собі її. почалась переписка і розмови. через рік її батьки запросили його в гості і оплатили поїздку правда поселили його в готелі. потім ще пів року дзвінків. знов зустріч на два дні. тепер місяц тому він полетів на своє весілля сам один без дружбів родичів і батьків незнаючи ні мови ні звичаїв.потім він полетів через пару днів до англії вона лишилася там бо не відкривають візи. одержати має десь за рік. залишається або йому літати що не дешево або чекати. вислав батькам відео з весілля от ми і сиділи дивилися я їм навіть чимось позаздрив такі щирі почуття на відео. от мені поляк і каже: вчора дзвонив син казав що вона місяць вагітна...

2. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

я мала стосункі на відстані на протязі двох років. було всяке, і годинне висіння на телефоні, й кінув все і приїхав, і очікування дзвінків. закінчилось все нашим весіллям:girl_tender: але зараз я згадую їх ,як щось дуже приєне, ті тремтіння перед зустріччу, останні хвилини в поїзді,якій вже під"єжає до Львова...

3. Titi

Titi New Member

На відстані стосунки платонічні:girl_haha:

я явний візуал! Мені потрібно бачити і "відчувати" свого коханого. :girl_claping:

4. Brenda

Brenda Member

В самої майбутній наречений - іноземець, ми разом 5 років, з них перші три роки ми бачились раз в 1-2 місяці...
    Все почалось з ДУЖЕ несхвальних відгуків батьків і навіть дойшло до заборони зустрічатись з ним, але ми плювали... поки я вчилась - він до мене приїжджав кожен місяць на 5 днів ( правда, жив в готелі)... так було 2 роки... потім я знайшла роботу в Києві, що допомогло нам бачитись частіше, адже я жила сама, без батьків, то він приїжджав і частіше і на довше, потім він на 9 місяців поїхав на навчання закордон в Європу... це був дуже важкий період, ми за 9 місяців бачились 3 рази.
    Але і це нас не зупинило! після повернення з-за кордону - ми почали разом шукати йому роботу в Києві і знайшли таку, що він може працювати в будь-якій країні ( він- консультант- фрілансер), і 2 роки ми живемо разом в Києві ( правда, якби не закон, що протягом півроку він може бути в Україні 3 місяці, то було б взагалі ідеально!).
    І от зараз ми вирішили одружитись і повернутись у Львів. Думка батьків помінялася... правда, ми рік часу обговорювали питання, де жити - в Україні чи Молдові ( він- молдаван)... були і сльози і сварки, ми навіть були розійшлися на 3 години:)) але місяць назад ми остаточно визначились! І я дуже вірю в те, що після того, що ми разом пережили 5 років - ми тепер обов*язково маємо бути щасливі!!!
    Так, що якщо люди кохають один одного, то стосунки на відстані навпаки зміцнюють відносини!!!!

5. zaba

zaba Well-Known Member

6. Brenda

Brenda Member

:)) напишу Вам в приват

Останнє редагування: 18 Травень 2010
  7. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Стосунки на відстані завжди закінчуються розлученням...
    Поодинокі випадки, коли жінка чи чоловік вертаються до сімї чи не знаходять собі за кордоном когось іншого. Печально, але це правда...

8. allja

allja Well-Known Member

можливо й так,а...

можливо і таке...

як на мене все це залежить від людини, від її витримки , від її бажання, ну і звичайно від її КОХАННЯ!:girl_tender:

9. dasha

dasha Well-Known Member

Моя одногрупниця познайомилась зі своїм хлопцем на четвертому курсі, потім він закінчив навчання, поїхав в Яворів, а вона ще вчилась в аспірантурі і їздила до нього на вихідні. закінчила навчання вагітна, тепер живе з батками в Сокалі з дитинкою. Бачаться рідко в кращому разі щовихідних. Але одружились, люблять один одного. Життя така штука, ніколи не знаєш як будеш жити, тим паче квартирне питання тепер гостро багатьох стосується і роботу важко знайти в малому місті. Але деколи собі дивлюсь зі сторони і думаю чи змогла б я так жити. Ніби є сім"я і ніби немає...

10. RUSlana

RUSlana Active Member

Можливо правильніше говорити, що в переважній більшості стосунки на відстані закінчуються, ніби вичрпавши себе, але є категорії людей у яких навпаки відстань пробуджує і загострює почуття - саме в них все складається добре, просто таких людей мало.

11. Siania

Siania Love Life

мені здається щоб почуття на відстані загострювались - вони мають певний час створюватись в близькості :)

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, так так...:girl_yes2:
    Може я звикла, а може дивна людина але мені тааак подобається жити на відстані. Коли чоловік надовго затримується у Львові це навіть напрягати починає
    :shutup::shutup::shutup:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Оце правда!якщо між людьми вже є оте почуття любові,близкості,довіри і т.д. ,то далека відстань між ними ніяк не вплине на їхні почуття та відносини!

14. Zymova

Zymova New Member

В стосунках на відстані є певна пастка....що ти можеш любити не конкретну людину, а той образ, який сама собі придумала. На мою думку тільки реальне спілкування дозволяє пізнати людину, вивчити її в різних ситуаціях.

15. talja

talja Member

Якщо люди насправді люблять це просто жахливо перебувати на відстані! Довгими вечорами за філіжанкою кави після всієї денної суєти хочеться щоб поруч була твоя рідненька людина - бачити посмішку, роділяти успіхи та невдачі...
    В розлуках теж є свої переваги створений навколо пафос, та якщо вони не довгі та не часті. Проте, це стосується тих хто добре знає свою половинку, а не створює ілюзію стосовно неї!
    Якщо ви готові багато чим пожертвувати і насправді любите, то все пройдете!

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

+100

Власне це може стати пасткою для багатьох випадків кохання на відстані. Бо ніби щось і недоговорили, ніби десь щось собі додумала що воно так а не інакше. А як зустрінешся в реалі то вже чогось бракує, є якісь сподівання що він буде робити так а не інакше а така поведінка відсутня. Думаю в любому випадку не треба створювати собі ілюзій і надмірних сподівань.

17. LGalT

LGalT Member

Я зараз спостерігаю стосунки сестри мого чоловіка . Вона - в Кіровограді, він - у Тернополі. Знайомі вони вже десь 2 роки(в поїзді зустрілись, коли вона від нас їхала додому.) Спочатку зідзвонювались , просто розмовляли без особливих натяків на якісь стосунки.Потім він її запросив до себе якось , погостювати в Тернополі. Вона погостювала там один день, а потім до нас приїхала(їй по дорозі до нього було). Далі знову просто по телефону спілкувалися.Недавно він все ж приїхав до неї в Кіровоград на вихідні, почав проявляти ініціативу . Потім - вона до нього поїхала. Він вже з батьками познайомив , на цьому тижні знову їде до нього.Сама каже, що якось все швидко почало розвиватись раптом. Проте він їй подобається. Що з того вийде, побачимо ...

18. terezka

terezka котяка-вишивака

а ми живемо на два міста, я у Львові, він у Києві
    в мене тут робота, у нього там робота. Знайти роботу у Львові йому тяжко (в нього спеціальність цікава, тут така попиту не має), а мені їхати до Києва з купою речей, з собакою та котом - то шансів зняти квартиру за нормальну ціну - повний нуль.
    Так і живемо, поки. А там видно буде.

19. squirrel

squirrel New Member

А я не вірю в стосунки на відстані. Маю гіркий досвід таких стосунків.
    Колись зустрічалася з хлопцем. 2 місяці ми бачились майже кожен день, а потім поїхали на навчання він в Чернівці, а я у Івано-Франківськ. Дзвонили, писали один одному він приїжджав до мене. Ми раділи кожній хвилині проведеній разом (зустрічались 1 рік і 8 місяців). Планували коли закінчимо навчання будемо жити разом, а за півроку до закінчення навчання він до мене подзвонив і сказав, -"Більше не дзвони" і нічого не пояснив. Після того було багато сліз, болю і страждання... Майже через два роки ми зустрілися в спільній компанії. Я наважилась запитати його чому він мене тоді кинув, а він мені відповів, -"Не треба було зраджувати мені з моїм найкращим другом". Я була шокована і сказала що не зраджувала йому і навіть про таке не думала. В той день ми все з'ясували. Він довго вибачався, пропонував почати все знову, але я відмовила йому бо боялася стосунків на відстані (через 2 тижні він мав їхати в Іспанію). Тепер ми спілкуємося але тільки як друзі.

20. zetta

zetta Well-Known Member

а без котикапесика нi як?