Відповідь: Стосунки на відстані «Рецепт» проти розлуки Життя на відстані для подружжя може мати різні наслідки — як позитивні, так і негативні. Тривала розлука та відстань змінюють стосунки між близькими людьми. І для кожного вони приносять своє: для когось позитивне, для когось негативне. Часто розлука впливає на зміну поглядів та принципів, а також допомагає зрозуміти цінність того, що здавалось неважливим. Наприклад, чоловік та дружина можуть перестати сваритись через дрібниці, як це було до розлуки, дитина почне слухати своїх батьків та їх шанувати. Що ж робить відстань між чоловіком та дружиною, між батьками та дитиною? «Перевірка часом» Чоловік та дружина під час розлуки можуть відвикнути та віддалитись один від одного. Від браку інформації можуть зростати ревнощі, що теж шкідливо позначається на стосунках. Члени подружжя, які часто перебували разом та мають тісний емоційний зв’язок, зазвичай болісно переживають самотність, впадають в депресивні стани. Подружжя важко переносить відстань через те, що на одного із низ лягає відповідальність за виховання дітей — налагодження спілкування, встановлення дисципліни. Пари, що побудували партнерські стосунки, поважають та довіряють один одному, переживають розлуку легше. Час, проведений окремо один від одного, дасть змогу перевірити ваші стосунки. Справжня любов не боїться розлуки та відстані, лише для закоханості — це розрив. Любов міцнішає та зростає, коли розділяє відстань та існують перешкоди. Адже коли кохана людина далеко від вас, то ви краще розумієте, яку цінність вона для вас становить. решта тут
Відповідь: Стосунки на відстані Це то точно про мене з чоловіком,маєм таки складні характери що частенько не то щоб сваритись але сперечаємось!а от коли чоловік приїзджає з відрядження за місяць деколи два,то натішитись не можем
Відповідь: Стосунки на відстані а я навпаки не дуже привітно зустрічаю, коли повертається, хоча він надовго не їздить, але всерівно. не люблю, коли він їздить кудись сам без мене
Відповідь: Стосунки на відстані тим самим відбиваєш бажання повертатися до Тебе маю на увазі, що треба зустрічати так, щоб він відчував радість, що НАРЕШТІ ДО ТЕБЕ приїхав і щоб не хотілось більше нікуди їхати. В протилежному випадку - він думатиме щось на кшталт "і це до неї я спішив?? і навіщо я вертався??? " і бажатиме пошвидше втекти. Це загальний сценарій, не сприймай на себе
Відповідь: Стосунки на відстані я знаю, шо так неправильно поводитися. краще б мені подарунки привозив, то привітніше б зустрічалаа ше краще, щоб мене з собою брав)))))) він собі поїхав не пише, не дзвоне і я його маю привітно зустрічати???
Відповідь: Стосунки на відстані ну може гроші економить,щоб в сім'ю більше привезти.. Чого ми такі прив'язані до матеріальних речей стали? А як же почуття?
Відповідь: Стосунки на відстані Ну дивлячись куда їдея наприклад знаю чоловік поїхав заробити гроші для родини,ну а поїхав невідомо куда,та ще й би не дзвонив так само би зустріла
Відповідь: Стосунки на відстані не на заробітки він їздить, а з Києва дзвонити не дорожче, ніж у Львові))) ну хоч якусь дрібничку, особисто для мене привезені сувеніри - це в першу чергу вияв уваги, що памятав про мене, думав, не забув))))
Відповідь: Стосунки на відстані тоді я вас розумію,я б свого взагалі тоді не пустила вештатись невідомо де
Відповідь: Стосунки на відстані а що краще? якби дзвонив, але ніц не привозив, чи якби не дзвонив, але щось привозив? маю куліжанку, її стосунки власне на відстані з хлопцем. Так спостерігаючи за тим всім я дійшла до такого висновку: -він не дзвонить/не пише, Ви на нього рикаєте через то, то він ще більше буде переконуватися в тому, що добре робить, що не дається чути - менше мінінгітів. - ви в одному місті сидите, переживаєте, що він робить в іншому, а він - переконана, так не переживає. Чому? бо свого часу дали йому чітко зрозуміти, що ніде без нього не дінитеся. Перевірено - коли жінк арозслабляється, морально і фізично, чоловік ой як за голову хапається... як тільки починає відчуватись якусь (хай і фіктивну) байдужість/зайнятість/нема часу/ а я й не помітила, що ти не дзвонив)))) -найцікавіше, що ці висновки діють незалежно від того, чи в одному місті живете, чи в різних
Відповідь: Стосунки на відстані він на конференції їздив, але знаю я їхні конференції. і сьогодні поїхав........... ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- я йому теж не надзвонюю, але коли приїхав сказала, що про то думаю!!!нам тут не приходиться скучати, сама знаєш наше веселе студентське життя)))
Відповідь: Стосунки на відстані ну а ти займися чимсь корисним і не бери дурниць до голови наприклад, міжнародним маркетингом ---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- коли мій поїхав ДН святкувати в карпати на всі вихідні, я зробила на всі вихідні в хаті забаву)))) відірвалися, поковбасилися, а коханий не міг зрозуміти, чому я не скучила а от скоро має їхати в КИїв теж на якусь конференцію.. і так тихенько мені..."я мабуть в Київ поїду...." а я йому "О! Їдь)) Коли?" (так радісно, лаконічно і трішечки загадково - тепер думає, чи їхати)
Відповідь: Стосунки на відстані та я і не переймаюся дуже. просто побачила близьку на даний момент тему, вирішила написати. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- я теж так роблю)))
Відповідь: Стосунки на відстані Ой!, який влучний вислів +100% - так воно є, знаю з власного гіркого досвіду. Тому дійсно треба навчитися "холодності" - а дуже важко, якщо щиро кохаєш і кожну хвилинку думка сама летить туди де серцю мило спочити...
Відповідь: Стосунки на відстані Хм, ото перечитала 2 останні сторінки і дивуюся... Чому? Я пережила стосунки на відстані і тепер навіть не хочеться мені згадувати той рік часу, бо справді важко ми бачилися раз в місяць і ті 2-3 дні разом мені були найкращим подарунком, не хотілося ні подарунків, ні сувенірів лиш би поруч був найцікавіше, що ті висновки діють залежно від того ЩО то за стосунки і якщо вони таки діють-то гріш ціна таким стосункам я ніколи не переживала де і він і що робить, бо знала, що немає за що переживати точно так і не було проблем зі спілкування-зідзвонюванням (зараз, коли ми наршті разом, протягом дня ми зідзвонюємося навіть рідше-компенсовуємо живим спілкуванням)
Відповідь: Стосунки на відстані а мої стосунки закінчились тиждень тому... страшенно шкода (( також чекала на нього, летіла до нього, тішилась тими двома днями, що були разом. старалася не втрачати жодної хвилини, постійно дивитись на нього, тримати за руку, обнімати... а він не зміг, не витримав... От мій висновок, можливо це через біль, яка не проходить, але я не вірю в стосунки на відстані. Я ніколи не скажу, що витратила цей рік марно, ні, я була щаслива і дуже сподіваюсь, що через деякий час буду згадувати це з усмішкою, але більше на таке не піду, занадто боляче ((
Відповідь: Стосунки на відстані співчуваю, але що не робиться все накраще. тим більше кожен наступний кращий за попереднього
Відповідь: Стосунки на відстані Можу з власного досвіду сказати, що стосунки на відстані - це МУКААА для двох. Я з чоловіком пережили цю розлуку дуже боляче. Абсолютно не хотілось ні тих грошей, ні подарунків. а хотілось - просто бути разом!!! Ці безконечні розмови по тел. і сльози і він не витримав і повернувся!!! Тому впевнена на 1000% люди,які щиро кохають мають бути разом, а розлука - це найбільше випробування для стосунків і витримують це не всі!!!!!
Відповідь: Стосунки на відстані ех..тема занятна...можу тілкьи сказати шо моя подруга..ч.екала совго хлопця 8 місяців з італії. аз ці 8 місяців Стільникового кохання їхні стосунки стали просто залізними...оттак от...та кшо я вважаю що відстань сильна перепона алее якшо ї витримати то нагорода буде неменшою)