Відповідь: Стосунки на відстані Є таке затерте прислів"я, що розлука - як вітер, гасить слабенький вогник і роздуває пожежу.
Відповідь: Стосунки на відстані Стосунки на відстані треба мати бажання підтримувати. І обов'язкова умова - обоє мають хотіти цього однаково сильно. Такі стосунки для мене трохи стресовий варіант, бо це постійне очікування наступної зустрічі (невідомо коли... коли можна буде вирватися один до одного), це вічне невилізання зі скайпу, висіння на телефоні, це коли доводиться миритися, що цієї людини нема поруч в такі моменти, коли ти потребуєш її присутності і тому подібне. Але і емоцій приємних в тому стані очікування набагато більше, ніж коли бачиш людину щодня Єдиним ньюансом, на мою думку, може бути те, що люди думають, що знають один одного, а потім виявляється, що вони не можуть співіснувати разом і що любові-то нема. Але таке буває в будь-яких відносинах, не лише у стосунках на відстані. Крім того, знаю не одну пару, яка успішно подолала ці всі проблеми.Тому моя думка: стосунки на відстані таки можливі!
Відповідь: Стосунки на відстані Дуже часто таке трапляється, бо любимо не людину, а той віртуальний образ, котрий ми разом створили. Та й та людина також.
Відповідь: Стосунки на відстані Тут абсолютно погоджуюся! Всі завжди хочуть видаватися кращими, аніж є насправді. І на відстані бути кращими, чи навіть ідеальними набагато легше, ніж коли ти бачиш людину щодня і знаєш, всі його плюси та мінуси. Крім того ідеалізація людини, яка живе далеко від тебе, це як перше шкільне кохання, хлопець з паралельного класу, ти з ним ніколи не розмовляла, але знаєш точно, що він найкращий Така вже наша жіноча природа - невиправні оптимістки і мрійниці.
Відповідь: Стосунки на відстані Мої стосунки на відстані закінчились розчаруванням і самотністю.Тривало це кілька років, зустріч раз на півроку і двінки,листи...А потім пустка...Але добре, що все ж прийшов ВІН.Той справжній, реальний, такий близький і рідний у всьому, той з яким ми не розлучаємось вже багато років. Правда, таки, розлучаємось але найбільше на два тижні, коли їду до мами, так вже склалося.Та навіть ті два тижні то важко для мене та й для нього теж, поводимось як діти. Але я впевнена, доки ми разом, все буде добре.
Відповідь: Стосунки на відстані Я вважаю, що стосунки на відстані не можливі. Вони всеодно закінчуються рано чи пізно по тій причині, що хтось знаходить собі когось іншого. такі стосунки- це обман самого себе.
Відповідь: Стосунки на відстані Я також рахую,що стосунки на відстані це не ті відношення які повині бути.Коли пара разом це зовсім інакше.
Відповідь: Стосунки на відстані У нас були стосунки на відстані. Чотири роки, поки не одружилися. Чоловік у Польщі вчився. І ще перший рік після одруження чоловік їздив на навчання, але вже не так, як ті 4 роки до шлюбу. Бачилися в сумі 3,5-4 місяці на рік. Він приїздив то на кілька днів, то на пару тижнів. Улітку був кілька місяців удома. Найбільше від тих його частих приїздів потерпали батьки, бо дорогу платили вони, а бачити його майже не бачили, бо ми максимально час удвох проводили. :xaxa: Розлуки були нестерпними, писали купу листів (і то довжелезні листи, я колись написала довжелезного на 32 сторінки рядок у рядок), потім купу мейлів, він дзвонив, коли лиш міг, але всього було мало. Зате ми справді пізнали одне одного, бо ніщо так не відкриває правдиве єство, як сварка нетом. А було в мене й інше кохання на відстані перед тим, то це була моя цілковита вигадка. І ще й перше кохання... Так що воно всіляко буває.
Відповідь: Стосунки на відстані Такі стосунки складніші, вимагають більше зусиль, довіри, але цілком реальні. При умові, що люди до розлуки зналися і принаймні хоч якийсь час були разом.
Відповідь: Стосунки на відстані І у мене були на відстані стосунки з чоловіком... з серпня до заручин у липні може бачилися разів із 17-18, і нічого))) ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- зустрілися вперше на "нейтральній території", не зналися, не зустрічалися... після першої зустрічі взагалі пів року не спілкувалися))
Відповідь: Стосунки на відстані У нас такої умови не було. Починали, як друзі... Познайомилися наприкінці липня (я його потому аж до кінця серпня оминала, бо загнівалася), пішли разом на форум видавців і раз у гості до його друзів, ще на день міста, здається, а він у кінці вересня вже їхав... Правда, я закохалася по самі вушка за один вечір. До нього почуття прийшло значно пізніше й до того часу я тихенько собі страждала й намагалася закопати свої почуття глибоко й далеко. Як перечитували мій щоденник із того часу - реготали, бо то був цілий серіял у мене.
Відповідь: Стосунки на відстані Я певно щось не зрозуміла, бо в принципі, думаю, що багато людей якимось чином вперше знайомляться, рініше не знаючись і не зустрічаюсь. Але десь, колись. якось, та зустріч має відбутись.
Відповідь: Стосунки на відстані До мене твої слова дійшли щойно. По ідеї, то логічно, що аби була розлука, перше має бути зустріч. Просто з твоїх слів виникало радше, що зналися не лише заздалегідь, але й довго...
Відповідь: Стосунки на відстані Нда... з тими кобітами з якими у мене була любов, велика і горизонтальна, я спочатку дружив... дійсно дружив і не звертав уваги на них, тобто не сприймав як жінок... (така сама ситуація була із жінкою моєю) просто дружив! Дружив - дружив і... надружував веліку любов і неймовірний секас Чо так досі не можу зрозуміти! Видко душа більше знає, які мені кобіти дійсно подобаються і тре.
Відповідь: Стосунки на відстані це я до того, що : максимально ми були разом 1,5-2 дні, і то вже тоді, коли почали зустрічатися... ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ---------- це й я мала на увазі))))
Відповідь: Стосунки на відстані Мені йшлося проте, що стосунки (дружба, закоханість, кохання) перед розлукою були зав"язані у реальному житті, а не віртуальному.
Відповідь: Стосунки на відстані У нього була кохана на той час, а в мене був хлопець (але то було без почуттів, тільки думала поставити рекорд у стосунках, все одно до року не дотягло). Ми просто ходили до однієї церкви, були сусідами, ще й у школі одній вчилися, але якось так було, що ніколи не знайомилися, не зналися й не помічали один одного, поки мій духівник нас не познайомив, бо відчув, що ми маємо знатися. Правильно відчув. А потому я попросила брата (ну бо ж разом прислуговували), аби спитав його, чи має якого польського підручника мені позичити (у мене тоді манія почалася, що маю ту мову вивчити). Відповідь була (ніґди не забуду): як вона має язичок сказати "слава Ісусу Христу", то може й сама про книжку спитати. Ух, яка я була люта та ображена! Як бачила де по дорозі (а мешкали ж майже поруч) - зразу на другий бік переходила. Одного разу не встигла, то вже спитала про той підручник. І він дійсно мав, і позичив. Потому запросив на форум видавців. Правда, почав питанням "чи я книжки люблю". На що я знову образилися моментально. Потому мене дратував тим, що виправляв постійно, а я ж була переможцем олімпіяд з укрмови. Ну, то я тоді вирішила, що вистачить розслаблятися й після того, як раз його виправила, ми ролями помінялися. І перша його помилка, яку підловила, була про "більшу половину". Але ж він тішився тоді, бо ніхто до того не виправляв... А ще якось подзвонив до мене, хоча я номер телефона не давала. Тільки я детектив такий, що від мене ніц не сховається й довідалася, хто мене видав. Він теж щиро дивувався й тішився з того, що я така вперта, але доколупаюся до правди. Коли на форум видавців ішли, то я свої хвеміністичні погляди висловила: ніколи заміж не вийду, дітей не матиму... А він тоді засміявся й сказав: "ет, рік пройде і ти свої погляди кардинально зміниш, от побачиш". І як у воду дивився, бо менше як через рік ми заручилися... Щось мене на спогади потягло... Ото були моменти до його від*їзду на кілька довгих місяців. І власне в останній вечір я усвідомила, що мені земля йде з-під ніг і я без нього не зможу...
Відповідь: Стосунки на відстані Приємно таке читати. І усвідомлювати, що мої "стосунки на відстані" - то не плід моїх фантазій, а правильний вибір.
Відповідь: Стосунки на відстані я вважаю що для кохання відстань не перешкода!!!!в мене є одна знайома,вона зусрічалась з хлопцем який жив у Норвегії,а вона сама зі Стрия....довго мучались,але тепер одружені і щасливі!!!!Вже пів-світу об"їздили!!!!