Відповідь: Стосунки на відстані. я захоплююся жінками, які борються за своє щастя, звичайно якщо це щастя) також бориться з кілометрами, які їх розділяють. нажаль, я в такій ситуації була повним пасивом, тому й стосунки розвалилися...як виправдання скидаю все на фатум і радуюсь, що інакше не зустріла б свою половинку))).
Відповідь: Стосунки на відстані. Чи складуться такі стосунки залежить від багатьох факторів, але головне - від бажання двох людей. Є багато прикладів, вдалих і невдалих. Скажу за себе: 2 роки зустрічалась із хлопцем з іншої країни, важко, звичайно, але можливо... До вінця ми не дотягнули, але я думаю, що причина не у відстані... Ви обов"язково спробуйте, якщо цього хочете, а якщо невпевнені, то зачекайте - все проясниться само собою, ну і, звичайно, якщо відчуєте, що "ні" - не морочте голову собі й людині. Ваше ще прийде
Відповідь: Стосунки на відстані. І в мене теж була така історія. Ми зустрілися там, куди я їздила по роботі і так почали зустрічатися. Скажу відразу: все не було так гладко, але здавалося, що з часом все притреться і буде добре. Моя віза закінчувалася і він запропонував мені одружитися. Я погодилася. Але, чесно кажучи, я не зовсім розуміла, що то таке то одруження. Ми одружилися і я переїхала до нього в чужу країну, де не було ні знайомих, ні рідних. Спочатку була просто катастрофа: важко притиралися і не було куди від того втекти( якби поруч була мама, я б пішла від нього). Але йти не було куди. А через деякий час все стало простіше, стосунки наладилися і я зрозуміла, що то МІЙ чоловік. В нас народилася донечка і скоро ми будемо святкувати п"яту річницю одруження. А ше, перед народженням доці, ми взяли шлюб в церкві. Тому зараз я можу сказати, що стосунки на відстані можливі, але поруч може бути складніше. І кожен для себе вибирає: кожна доля єдина і різна. Я думаю, що в таких ситуаціях не треба гарячкувати, а почекати і подивитися, що з того вийде. А час покаже
Відповідь: Стосунки на відстані. В цих словах є доля істина. Але скооріше я б сказала, що коли є кохання, то тоді відстань почуття тільки зміцнює (прошу не "кидати тапками"), викристалізовує, витончує як бриліант при обробці. А коли є закоханість ("двійник", "камуфляж", чи по іншому називайте як Вам до вподоби), то тоді рано чи пізно та відстань поставить крапку....
Відповідь: Стосунки на відстані. підтвержую, так і є але бажано, щоб всього в міру. ми разом рік і місяць (майже), з них на відстані-10 місяців і 24 дні
Відповідь: Стосунки на відстані. Дівчата перечитала Ваші дописи і розстроїлася ще більше. Захоплююся такими людьми, які зберегли своє кохання, подолали всі труднощі і відстань і зараз щасливі разом не дивлячись ні на що.
Відповідь: Стосунки на відстані. Не варто!!! В мене наприклад стосунки на відстані не склались... я спочатку дуже переживала, але час... він все лікує.. в мене нові знайомства і нові друзі, нове життя... а людина яка не вберегла те що між нами було.. не була я б з ним щаслива.. Тому все буде добре!
Відповідь: Стосунки на відстані. Вічна тема про те, як добре там, де нас нема. Стосунки з коханою людиною на відстані можливі і щось навіть у цьому є.. Але набагато важливішим і можливо навіть важчим, на мою думку, є жити разом. Коханий бачить тебе кожен день різну і непередбачувану, з настроєм і без. У нас теж близько 2 років були стосунки на відстані і пізніше мені було складно якось збалансувати своє життя, адже хотілось приділити свій час і чоловіков,і і друзям, і просто цікавим для мене справам. Але у будь-якому випадку не варто лякатись географічної відстані між вами, головне щоб не було відстані духовної.
Відповідь: Стосунки на відстані. Дуже правильно сказано!!! От якраз і в цьому вся проблема стосунків на відстані! Бо якщо люди живуть в різних країнах, то "відстань духовна" між ними майже завжди є, оскільки живуть вони в різних культурних середовищах, з різними традиціями і укладом життя. І саме це подолати - найважче!
Відповідь: Стосунки на відстані. чому запитала, бо з нижче наведеними словами можу погодитися на відсотків 5, а то й 1, якщо мова йде не про якісь хухри-мухри (бачилися 2 рази по 30 хв на дискотівці і після однієї він мене провів до мого номера в готелі в Туреччині ), а про СТОСУНКИ і про ПОЧУТТЯ, і про ЛЮБОВ" яка мова може тоді бути про "духовну відстань", якщо люди люблять один одного? відстань навпаки загострює всі почуття
Відповідь: Стосунки на відстані. А як же святкування свят, які є тільки у моїй країні? Як же вся рідня? Як же мова врешті решт? І ще море таких питань. Я, наприклад, не змогла б покинути все це. Може, хтось скаже, що то не любов. Не буду сперечатися. Але почуття були. І є. Як би я не намагалася переконати себе в протилежному.Як би я не хотіла, щоб то було не так. Але я вирішила. Я самостійно прийняла це рішення. Я не буду з ним.Бо в тому більше мінусів, ніж плюсів. Бо я так не зможу. Ще раз кажу, що це виключно моє рішення. І я не нав'язую нікому свій досвід. Це моє.
Відповідь: Стосунки на відстані. Волошка, а він сам з України? Бо в мене чомусь склалось враження, що він з іншої країни чи я помиляюсь? Бо в останньому випадку ж зовсім інші нюанси спливають...
Відповідь: Стосунки на відстані. Волошко, виходить я була права. І чомусь складається враження, що він із сх.країн, має місце ін. віра, про іншу ментальність мовчу... В мене були свого часу теплі стосунки з нідерландцем (ні, не кохання, а саме теплі стосунки, тимчасова привязаність, закоханість чи т.п.). Досі з ним спілкуюсь, але раз і назавжди для себе зрозуміла, що я зможу тимчасово бути разом із іноземцем, але для варіанту на все життя це не підійде. Не тому, що "наші" кращі, а просто тому, що правду кажуть "у рідному домі й стіни помагають".
Відповідь: Стосунки на відстані. Факт: у нас це було основною проблемою: те, що для мене було очевидним по українськи, для нього було дивним по французьки
Відповідь: Стосунки на відстані. Хочу сказати те, що треба було сказати з самого початку: чоловік в мене українець, який вже досить давно живе тут і встиг офранцузитися. Спочатку було важко, бо він забув, як то у нас на Україні. Але потім я йому про все нагадала, тому ситуація виправилася. А коли з"явилася дитина, він сам захотів виховувати її по-нашому. Тому у нас тепер маленька Україна вдома з нашими маленькими святами.