Ти + Він

Стосунки на відстані

Posted by ГаЛоЧкА on 7 Листопад 2008 відповідей - 442
  1. Люша

Люша Well-Known Member

Відповідь: Стосунки на відстані.

Слово в слово моя історія, тільки в мене відстань Львів - Бостон... Була... Давно. 7 років вже минуло. 5 років за іншим заміжня. Але того кохання не забуду, хоч і немає вже його. Ой скільки сліз було. Але все минулося, і чоловік в мене самий кращій. Єдине бажання - дуже хочу, щоб той перший мене побачив тепер - гарну, щасливу и пошкодував, я впевнена що пошкодував би:). А мені він тепер зовсім не потрібен. Я тут на вірш натрапила, дуже хороший зараз поділюся...
    Напрочь путь ко мне отрезая,
    чтоб не видеть и не писать,
    ты еще пожалеешь, знаю,
    станешь локти себе кусать.
    Чтоб не видеть...
    Но ты увидишь.
    Взглянешь-взгляда не отведешь.
    Ты в метельную полночь выйдешь,
    а от памяти не уйдешь.
    -Обхватить бы двумя руками,
    унести б ее за моря!
    Почему же она такая?
    Отчего она не моя?
    Снег летит над землей застылой,
    снег рассыпчатый и сухой,...
    А ведь было бы счастье, было,-
    оказался кузнец плохой.

• Подобається Подобається x 6
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене з чоловіком почалось все з стосунків на відстані.
    Бачились один день, провели його разом. На наступний роз*їхались він в Польшу я в Америку. Не бачились пів року. Були лише листи і телефонні розмови з мого боку.
    Через пів року розписались. Знову розлука на 5 місяців. Знову ж таки я в основному писала, він мало, і дзвонила.
    Через тих 5 місяців зустрілись, взяли шлюб і прожили разом місяць. Потім знову розлука на ще 4 місяці.
    Потім з*їхались докупи, виявилось що ми зовсім не знаємо один одного. Але як за 10 років, майже, супружого життя це життя нам показало що ми надзвичайно любимо один одного і зуміли побороти багато труднощів, нажити гарних діточок. Любий шлюб це велика праця і я не впевнена чи не було б у мене тих самих проблем з іншою людиною, з якою я могла зустрічатись роками.

Я вірю в відносини на відстані.

• Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В житті все реальне і можливе при бажанні звичайно...
    Так що поживем- побачим, але наразі я вирішила відійти від спілкування, бо мені заявили що я нав*язуюсь.... можливо під настрій такий попала... а можливо.... він не варта моєї уваги... час покаже

• Подобається Подобається x 3
  4. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

На мою думку, стосунки на відстані - це шось дуже далеке від справжніх стосунків. Як можна вивчити людину і зрозуміти що це саме та людина з якою ти хочеш прожити все життя, якщо ти її бачиш 2-4 рази на рік???!!! Я цього не розумію!
    Моя подруга зустрічалася (якщо це так можна назвати!) з хлопцем 3 роки, бачилися рідко і вона мені доказувала шо кращого вона собі не знайде! Помилялася! У Львові теж є хлопці нічим не гірші від тих що далеко, і зараз вона вже планує! весілля

• Подобається Подобається x 2
  5. ГаЛоЧкА

Людину неможливо вивчити і коли вона поряд...
    адже скільки є випадків, що зустрічаються роками, одружуються ..... і через місяць-два розводяться....

• Подобається Подобається x 4
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все правильно, зустрічання то одне а спільне життя то зовсім інше. І нераз купа років зустрічання так нічого і не доведе або покаже. Жити з людиною це завжди інакше.

7. Сіроманка

Сіроманка Active Member

Дуже близька мені тема... Я вам щиро співчуваю! Знаю з власного досвіду наскільки важко втримати стосунки на відстані, та ще й коли з його боку не відчуваєш сильної підтримки. Я прозустрічалася з своїм колишнім рік, коли він поїхав в Італію (стандартна історія). Почуття були дуже сильні, просто фінансові проблеми змусили роз*їхатися.
    Не скажу, що почуття пропали за 2 роки розлуки, навіть навпаки викристалізувалися, так би мовити ідеалізувалися... Я створила в своїй уяві ідеального хлопця (всі недоліки забулися), без якого здавалося й життя не життя...
    А виявилося, що в нього там була інша!!!
    Все це дуже індивідуально... не хочеться нав*язувати власної думки, але будьте обережні!!!!

8. Siania

Siania Love Life

Розповім я і свою історію.
    Я теж пройшла через це - стосунки на відстані. Ми прозустрічались рік, і тут літом приїжджає моя мама і каже що вона зробила мені документи, і що я просто повинна поїхати з нею до Італії...
    Вирішила поговорити з милим, я знала що поїду на рік...і хотілось розтавити всі точки над "і", чи варто щось продовжувати, чи буде він мене чекати і т.д. Він зразу сказав що про розлуку і мова не може йти!
    Я поїхала...але не на рік, а на 4 місяці, приїхала, щоб здати сесію на 2 місяці.
    Знаєте, на відстані я відчувала що трошки віддалилась від нього, хоча ми часто спілкувались, кожного вечора смс, але чим більше часу проходило, тим більше я відчувала що і нема навіть про що поговорити! Це було жахливо! Я дуже переживала. Але коли приїхала - буквально 2 дня адаптації - і все стало на свої місця, ті 2 місяці які я була дома - я згадую як найщасливіші дні мого життя! Ми кожного дня жили на повну, бо знали, що скоро я знову поїду. От, потім я знов поїхала на 5 місяців, і після повернення знала напевно що більше туди не поїду!!!
    І от, в вересні у нас буде весілля)))
    Але якби я поїхала на більший термін, чесно вам кажу, я сумніваюсь що у нас би щось получилось....

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

«Розлука зменшує помірне кохання і збільшує сильне, як вітер гасить свічку і роздмухує полум'я.» Франсуа де Ларошфуко.

Ми з коханим третій рік разом. Тисяча кілометрів і два кордони. Мовчать вже й ті, хто пророкував (і ті, хто сподівався), що те почуття не витримає, а нам перейде.

Не перейшло. Звичайно, було б простіше знайти кожному з нас партнера на сусідній вулиці, але... як можна прагматично шукати кохання по місцю проживання?

• Подобається Подобається x 7
  10. ГаЛоЧкА

я розпочала цю тему, можу розказати логічний кінець цієї сторі....
    він там, я тут, і куди ділось його - мені байдуже де жити, головне з ким....
    і я не знаю що це було- і куди ділось..... тепер ми "тіпа" друзі, і " обещать, еще не значит женится" і " конечно он встречается с другими женщинами", а я .... ще досі не можу прийти до тями.... дурочка

• Подобається Подобається x 7
  11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Можливі, та, мабуть, ті стосунки згодом будуть зовсім не романтичні. Такі реалії. Відстань та час роблять свою справу. І з часом з романтичних вони плавно перейдуть в дружні. Галочко, ви не ображайтесь, не можу знати напевне, але мабуть ваші з ним стосунки не є настільки міцними і глибокими, судячи по вашому допису. Знаю, що життя зараз таке, та коли то є дійсно КОХАННЯ немає перешкод, що б бути разом. Ні ворогуючі держави, ні паперові тяганини і тд. А у вас вони виникли. І запитання ваше - чи витримають відстань виникло.
    Думаю, треба запитати саму себе - чи варто? ІМХО

12. ГаЛоЧкА

Так виникло таке питання, бо він почав відступати, .....це людина, яка ніколи ні за що не бореться, а просто тече за течією.... так , дійсно він цього не варта, розумом я це розумію, а серце щемить, час найкращий лікар.....

13. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми з моїм чоловіком любили одне одного на відстані 4 роки. Три з них зустрічались, а ще рік... вже будучи одруженими:shutup: Щоправда, відстань невелика - 60 км, але як згадую тепер, то не знаю, як ми на таке пішли, щоб бути сім'єю і жити окремо. Але любов, люди, - то є страшна сила!
    Так склались обставини, що я ще була студенткою, а чоловік мав роботу там, де він жив, за 60 км від мене і роботу у Львові знайшов аж через рік:) Бачились ми щотижня і щодня по 100 разів зідзвонювались:)

14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а я думаю, що з коханими розлучатися не можна... не треба, дурне це все. Перевірити почуття на відстані, якщо справжні то лише загартуються... Коханням треба дорожити.. Я теж свого часу розлучилася з коханим, от тільки нас розділяли не десятки а тисячі кілометрів... 4 рокі таких стосунків, купа зрад, але в середині завжди залишався Один... але скільки так могло тривати, ще 4???? А життя йде.... в нього своє життя там в мене тут, і ті рідкі розмови по телефону... Одного дня я просто перестала брати трубку, через пів року повідомила, що виходжу заміж... але якби він заперечив... хоча він тоді вже теж був в громадянському шлюбі... Зараз дружба, а якби не відстань... тоді...

Останнє редагування: 2 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  15. ГаЛоЧкА

це життя, обставини бувають різні, і я вірю, що якщо є почуття, будуть і бажання зберегти ці почуття, в моєму випадку почуття, як тепер я бачу були тільки з моєї сторони...

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну чому дурочка. Навіть якщо немає хепі-енду, все одно після стосунків щось залишається, зараз можливо і гірко, але потім Ви зрозумієте, що так мало бути, і добре, що було саме так... І це зовсім не кінець історії, це лише початок, але зовсі іншої світлої і весняної історії!!! Яка обовязково буде, бо з цієї Ви винесли найголовніше - досвід!!!
    Мій досвід - 1.5 р. стосунків на відстані Київ-Львів. Ми розійшлись, бо в мене зявились проблеми зі здоровям, а по телефону я почула - тримайся, все буде ОК. А хотілось просто підтримки, живої, щоб хтось був поряд, бо було страшно і погано. Боролась я вже сама. А потім зявився друг, який підтримував, бо возив мене з одної клініки і другу на авто, здавати безкінечні аналізи, тримав за руку, бо було дуже зле... А потім був хепі-енд, зараз 4,5 роки щасливо одружена. А тому, "на відстані" безмежно вдячна, що зустріла свого чоловіка.

• Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, дівчата...я вже майже рік живу з чоловіком "на відстані":umbrage:
    Правда він приїзджає, що два тижні...але то є дуже тяжко:sad:

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я свого часу 1,5 року зустричалась на видстані..Важко було,бо іноді виникає потреба в підтримці пораді та й в ніжності зрештою...а його немає..Зрештою ми не витримали перевірки відстанню і розійшлись..Але то скорше залежить від міцності стосунків ніж від кілометражу між людьми

• Подобається Подобається x 1
  19. Марточька

Марточька Active Member

у мене також був досвід - 1 і 4 місяці на відстані... все було наче й гарно і мило.. плани складали...
    А в останні тижні я відчула, шо шось зламалось. Питаю його, а він: "Тобі так буде краще. Без мене ". Це був страшний шок:sad::sad::sad::sad:
    Але згодом навіть подруга мені сказала: "Знаєш, ти якась веселіша стала відколи вже не з ним"... То певно через те, шо пересталась та гризота постійна.. Чи любить, чи не зраджує...таке...

20. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Тоді для чого він вам потрібен? Ви самі гарно відповіли на своє запитання :)

• Подобається Подобається x 1