Ти + Він

Стосунки на відстані

Posted by ГаЛоЧкА on 7 Листопад 2008 відповідей - 442
  1. marife

marife Member

Відповідь: Стосунки на відстані

Я зі своїм чоловіком познайомилась в Мадриді куди він їздив на роботу, а я там жила. Стосунки наші тривали 3 роки, за цей час на Україну він їздив тільки на кілька тижнів.Але прийшов той день коли він вирішив повернутись до рідної домівки. Я не готова була їхати з ним. не знаю чому, мабуть боялась, я там буду чужа. Хоча моя прабабуся була українкою і щось в мене є її, тавсе ж. Ми ніби то і розлучились. Він поїхав, я залишилась. Пів року було німе мовчання, але почуття до нього розривали душу. Я зібрала речі, купила квиток і прилетіла на Украну. В нього звичайно був шок, щосливий шок. Так я і оселилась тут. Та це вже інша тема.До чого я веду. особисто я б не витримала стосунків на відстані, для нас це виявилось важко. або розривати стосунки, або.......... Тільки от тепер шкодую трішки що поспішила. Любомир також вже збирав валізи летіти до мене.

2. Волошка

Волошка Well-Known Member

Це точно. Це так нестерпно знати, що в тебе є коханий, але бути одною на днях народженнях, святах, на своєму дні народженні...(((((
    Це страшенно бісить! Але завдяки йому, його стриманості, мої бісики не псують наших відносин

3. LUSINDA

LUSINDA New Member

У мене є, принаймі, 2 приклади таких стосунків.Одні з них мої особисті з моїм колишнім чоловіком.Саме відстань стала однією з причин нашого розлучення. Звичайно, проблеми були, але остаточним поштовхом стало те,що ми довго не бачучись, просто відвикли з часом один від одного. Спочатку приїздив 3-2 рази на рік +телефон,інтернет. Потім стало зрозуміло, що це - кінець і вороття уже не було. Можливо,якби поїхала з ним (спочатку кликав)...але я не бачила свого майбутнього у цій чужій для мене країні.Тепер у нього там( за кордоном) нова дружина ))
    Інший приклад - коліжанка уже 4 роки зустрічається з болгарином. Поїхала відпочивати в Болгарію,там і зустрілись. Вона їздить до нього раз на рік, влітку( коли має відпустку).Він приїздить до Львова ще 2 рази на рік на місяць-два.Постійно спілкуються у скайпі. Але до себе за 4 роки так і не покликав, і в України переїзджати не збирається. А вона чекає )). Роблю висновок, що таки стосунки на відстані можливі...от тільки закінчитися можуть у кожного по-різному!

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я вважаю що це ілюзія, ти живеш тим почуттям, чекаєш зустрічі, живеш від зустрічі до зустрічі, а тут бах і все розлетілось, хоча є винятки, але на-жаль дуже мало.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

почитала різні історії і вирішила сама тут написати.
    стосунки в межах однієї країни я думаю досить реальні. Є багато способів звязку ну і можливість в будь-яку хвилину зустрітись...А от стосунки по-іншу сторону океану, на скільки це реально? Бачитись раз в рік (і то як пощастить) рано чи пізно хтось має жертвувати і переїжджати:sad:

а зараз в мене інше. познайомилась з цікавою людиною, нам весело, добре разом...але залишився лише місяць, місяць за який треба вирішити що далі...Тут я зрозуміла що таке рідна земля і як без неї важко. Якби не було супер, але додому хочеться:sad:
    Хочеться бути разом, але знаю що він до мене не переїде, до нього я також...варіант - нейтральна територія...але чи витримаю я тут. преспектива роботи є, як і в мене, так і в нього, але чи варто воно того? чи це просто захопленість і все...можливо час і відстань дадуть відповідь на це питання, але зараз не хочеться розлучатись з ілюзією щасливих стосунків..можливо це не ілюзія, а реальність...але всеодно відстань нічого хорошого не принесе...рано чи пізно треба буде кудись комусь переїхати.

6. Nica

Nica Well-Known Member

а я була у Вашій ситуації, я жила за океаном, мій теперішній чоловік тут, переїхала я і ще жодного разу не пошкодувала! Стосунки почалися по інтернету, він мій колишній однокласник, "букетно-кофетний" період відбувся по Скайп. На відстані це реально, але і затягувати не варто, бо це може перерости в обузу. Просто в один день приходить розуміння готовності до змін і тут уже жодні за і проти не працюють, якщо є почуття ці проблеми вирішуються без травматизму! Успіху Вам!

7. Kashtanka

Kashtanka New Member

мала стосунки на відстані, але, на жаль, нічого хорошого з того не залишилось. Можливо, ми мало часу були разом перед переїздом, можливо, занадто молоді для того. Але стосунків на відстані намагаюсь уникати. Мені потрібно відчувати людину, обіймати, знати, що вона зоні досяжності.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

якщо хочеться бути разом, поруч - то можна спробувати залишитись попрацювати там же ж, хоч на деякий час, а там уже час покаже де ви будете жити, і чи взагалі будете разом.
    життя таке, що можна жити поруч, бачитись щодня і стосунки можуть не скластись. Я б діяла так, як підказує ваше серце, бо коли то є справжнє і ваше - воно, незважаючи на країни, відстані і різні там нюанси, буде вашим

9. oksitigra

oksitigra Member

може якраз все буде добре. А як ні, то отримати досвід роботи за кордоном теж непогано. Додому можна завжди повернутись.

В мене була така історія стосунків на відстані:
    Мені тоді було 20 років і вчилась я за кордоном. Одного разу приїхала додому і тут познайомилась з хлопцем. Він з Каховки, військовий і працював у Львові. Стосунки
    ( якщо можна так назвати 3 гуляння по центру:girl_smile:)у нас були платонічними, потім я поїхала назад і ми переписувались смс-ками, він до мене майже щодня дзвонив. Йому дали скерування в Сімферополь і він запропонував поїхати з ним. Я хотіла все покинути і їхати до нього,але батьки мене не пустили. Я була студенткою, своїх грошей не мала, відповідно не могла сама вирішувати такі глобальні питання. Як це було жахливо, я ревіла ночами, перечитувала його смс- ки, вірші, навіть завела зошит, в який записувала вірші, які він мені писав і ласкаві імена, якими він мене називав. Потім з часом я заспокоїлась. Знаю, що він одружився, має хлопчика.
    Мені знадобилось років 5 напевно, щоб забути його, бо він був для мене ідеалом мужчини- серйозний, відповідальний, розумний. Хоча зараз я усвідомлюю, що якби ми зустрічались в реальному житті, можливо я би так не думала. Хоча хлопець був дійсно хороший. Я вже давно про нього не згадую.

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

та от в тому то і біда що я не розумію його взагалі (його ставлення до мене), на вихідні ми завжди кудись їздимо, а тут в інституті він кожного дня проводжає до автобуса, ходимо за ручку, але більше ніж поцілунок в щічку немає...Ще не було такого дня, коли б він не сказав мені якогось компліменту. Приємно, я захоплена ним і зараз просто інші особи чоловічої статті мене не цікавлять...Живу в мріях про ідеальні стосунки, але чи вони будуть...зараз розумію що приходить час або кинути, або продовжувати серйозні стосунки. Я починаю жити ним і все більше в мене виникає думок про "ми"...і як тільки прийде осінь це може закінчитись, от тоді стане погано..чи варто до такого допускати...Запитати на пряму страшно, мала неприємний досвід...

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

поцілуйте самі на прощання(ну, перед автобусом чи ще щось таке). Подобаєтесь - лід зрушиться, як ні - ну то хоч не будете мучитися в здогадках.

Останнє редагування: 19 Липень 2013
  12. Siania

Siania Love Life

не спішіть, іноді терпіння найкраще розкладає все по свох місцях. Менше думайте, насолоджуйтесь літечком :)

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

тут є пару варіантів:
    -мине літо, він так і не захоче ніяких стосунків, розбите серце,
    -мине літо, він стосунки захоче, дилема чи лишатися, чи ні - веде до двох результатів: лишатися - подальший розвиток стосунків, не лишатися - розбите серце
    -не чекати поки мине літо, вияснити вже і вже вдвох разом насолоджуватися літечком
    -не чекатися поки мине літо, вияснити, не так сильно розбите серце, але літо ще попереду і ним теж можна насолодитися)

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

в мене теперішній чоловік теж колись.... гуляли і цьомав тільки в щічку довший час, десь 3 місяці, я не могла зрозуміти...чому тільки в щічку і тільки на прощання, а потім пояснив, що боявся щоб не зробити щось не те, щоб я не втекла від нього.

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

У нас з моїм чоловіком теж був період такий гуляльний і щічковий довго....Я все думала- а може він бачить у мені лише друга!? Розказала сестрі, а та дала "домашнє завдання" - "завтра мусиш його поцілувати" :)....Ото я в той день так все чекала-чекала слушного моменту, що вже при прощанні (вже от-от) так якось прямо накинулась на нього.... :girl_crazy: Так смішно тепер згадувати :girl_crazy: Такий-от перший крок :)

Так що не завжди все закінчується плачевно...і не завжди все закінчується. Як мінімум, варто спробувати - що то за літо без поцілунків! :) Я думаю, що просто прямо не треба (ну не накидатись, явно :))) -а такими собі жіночими чарами помаленьку... Зрештою, правильно пишуть - насолоджуватись літом і не завантажувати додатково мозок. Краще старатись це розглядати як щось тимчасове, а потім приємно здивуватись, ніж накручувати наперед і потім каратись.

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

стосунки на відстані- це не мій варіант. мені треба бачити людину, обіймати-притулятись- цілувати і т.п.. бачити недоліки і переваги вживу, а не намріяти ідеального чоловіка суто по переписці і коротких тимчасових побаченнях.

колись мала бойфренда з Німеччини. познайомились там же. два тижні я нічого не підозрювала, а він проявив себе, коли вже сідала в автобус.
    переписувались через нет. він ще часто присилав паперові листи (ах, які вони були романтичні:girl_flirt:

нічого більшого не вийшло, бо :
    -мені було 19 (чисто дєцко, які там серйозні стосунки), а йому 30 і він хотів сім"ю
    -я не збиралась переїжджати, як і він
    -я його не любила по-справжньому, захоплення і не більше того

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Власне! Просто насолоджуватись, хоча знаю що це таке в молоді літа зразу будувати плани про майбутнє.

Якщо він НЕ українець, то може просто хоче показати вам повагу, і це нормально. Чому б і ні. Може він думає, що ви недоторкана і не хоче вас вистрашити, або сам дуже такий делікатний, що боїться. Можна запитати на пряму, бо ви нічого не втрачаєте. Якщо воно має мати продовження, то воно буде мати в будь-якому випадку, а якщо ні... то осінь вже не так далеко. ))))

18. нталька

нталька Well-Known Member

Hermi, приймайте ще погляд зі сторони. Вважаю, що ви настільки зациклились на бажанні мати поруч чудового хлопця-майбутнього чоловіка,
    і
    , що просто та зацикленість заважає вам насолоджуватись життям, молодістю. Ви, за короткий час, починаєте у хлопцях, які з інтересом та приємністю ставляться до вас, бачити потенційного супутника життя, починаєте одразу щось надумувати, і цим ускладнюєте собі життя. Може я трошки різко кажу, але таке враження створюють ваші дописи.
    Насолоджуйтесь спілкуванням, і дайте людині поруч насолоджуватись спілкуванням з вами. Дізнавайтесь більше один про одного. Хлопець, який з вами, цілком можливо, ще не пізнав вас настільки, щоб знати чи ви та людина, заради якої треба робити дуже серйозні рухи. А як ви ще зараз почнете його "грузити" майбутніми планами, то стосунки можуть і не розвинутись. Місяць стосунків, для більшості хлопців, занадто мало для важливих рішень.

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А той хлопець хоч здогадується про ваші наполеонівські плани щодо нього?
    Правильно нталька пише, занадто ви все берете близько і занадто швидко надумуєте плани. Житвіть сьогоднішнім днем, насолоджуйтеся. Якщо це ваше - то воно і буде ваше.

20. AilataN

AilataN жива

Дівчата, у кого чоловіки у від"їзді, як ви собі раду даєте?
    Я вже тої ради не даю. Їде дах. Все забуваю, все валиться з рук.