Стіна плачу про ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем DrValdemar, 23 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мене не дивився жодного разу, хоч була в нього кілька разів до пологів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. KAPUCHINKA

Ну от суперечило протоколу, а стимуляція і окситоцин в третьому періоді то теж по протоколу, і навряд чи буде багато лікарів, які наважаться відступити від нього. А так будуть перестраховуватися.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

@Oleksandrochka Ви не так зрозуміли. Поясню. Данков дуже популярний лікар, до нього багато жінок хочуть потрапити. То в нас тут на форумі різноманіття думок. Поза форумом багато знайомих мам розказували, як хотіли родити тільки в Данкова, вистобвали черги і власне народжували хто швидше, хто довше, але всі в захваті, як він "швиденько все зробив" або "вчасно прокесарив, врятував мене і дитину" і всяке в тому роді. Жінки без жодних патологій, які спокійно могли народжувати в інтерна (якщо щось, все одно би кликали "старшого"), йдуть на конвеєр і потім щасливі, що хтось там когось рятував. І ота істерика з фразами "мені шкода тих дітей, які могли б народитися в Данкова і тепер не мають такого шансу" або "я планувала ще одне, але вже не знаю, бо в кого ж народжувати" - хай мене вибачать всі прихильники і фанати, але якою ж то треба бути дурепою, щоб прив'язувати планування і народження дітей до конкретного лікаря і писати про це по всіх фейсбуках. Хай тут дівчата нвпишуть точніше, але з форуму багато зто народжував в нього з нормальним перебігом вагітності. То є право жінки, я не заперечую такої опції і мені взагалі фіолетово, хто як народжує. Але вважаю, що лікар не має права так себе заганяти без потреби, бо тонке рано чи пізно трісне.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. marianast

marianast Well-Known Member

@KAPUCHINKA а застосування щипців? Я на знаю протоколу і ню-ню знаю хронології дій Данкова.

5. KAPUCHINKA

Ну бачите тут така ситуація у мене була просто ідеальна вагітність, навіть без токсикозу, але я всеодно шукала собі лікаря, який міг би дати раду у будь якій ситуації. Тому, напеано, і ідуть. Бо знаю випадок, коли пологи приймав один лікар, а виникла потреба в КР то шукали хто то зробить. Не кожного такий варіант влаштує

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

7. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

знову ж таки вертаємося до думки, що то не питання суто Данкова. Бо та система дозволяє=заохочує, щоб платили, вставали в черги, шукали собі лікаря і т.д. І вже як результат, найкомпетентніші лікарі мають більший попит, навантаження, к-сть пологів, к-сть (не відсоток) невдалих пологів і т.д. Це вже очевидно.
    Лікарська помилка завжди ймовірна, бо це просто люди. Що недбалість, а що помилка - це ж все спірне за різних обставин. І чи могли б дитину спасти - теж спірно, як жорстоко то не звучить. Бо суд не Бог вирішувати, що в чиїх силах.
    Підробляти документи - це злочин.
    @Siania я з вами на 100% згідна, що коли йдеш до лікаря, не хочеш знати вмі деталі його роботи. хочеш бути впевненим, що він гарно робить свою роботу. Я ні яким чином не перекладаю відповідальність на жінку. Але якийсь здоровий глузд теж має бути. Я як лежу в лікарні, я ж там не просто фігньою страждаю. а для чогось там знаходжуся. І якщо б я мала сумніви, що щось не ок, то я б попросила перевірити. А отак вагітна 3 дні чекає на візит лікаря перебуваючи в патології, то якийсь тупізм, вибачте.
    А та вся фігня і пости, що без Данкова вони більше родити не зможуть, ніби то він за них родив і для нього вони народили, то просто абсурд безмежний...

• Подобається Подобається x 1
  8. KAPUCHINKA

Та наче б то то можна, але там є певні умови. Ну і якщо це єдиний вихід, то що робити. То взагалі дуже тяжка тема. Ну і я в нього народжувала, маю про нього дуже хороші враження. Навіть от момент, мене на один день затримали в пологовому через малого, він чомусь сильно плакав і одна куріца мене просто не випустила, сказала чекати свого неонатолога. А коли мене не випустили, та куріца мені нічого не казала, тільки " ваш неонатолог завтра все скаже" ну можете собі уявити мою ніченьку. І тут зранку приходить Данков, хоч мене і перевели в іншу палату, як він дізнався, він же мені виписку і все ще вчора віддав. І питає - що сталося? Кажу, так і так А він мені, та все добре, не переживай. і то було якось так по людськи, так легко мені стало. Хоч здавалося яке йому до мене діло, я ж просто " з вулиці" ну а потім прийшла неонатолог і сказала, що вона не розуміє чому нас не випустили вчора, а в обід чоловік забрав нас додому.
    І мені якось в голові не вкладається, що він міг злегковажити.
    Тут два варіанти, або дійсно халатність, або просто комусь потрібен резонанс, усунути з посади, помститися за щось чи ще там щось, то від того мені якось дуже гірко. Маю про нього дуже хороші враження, і якось мене оце все важко сприймати.

9. cjomcjomka

В мене також є теплі спогади про Данкова, і про ставлення, і про якість операції. І є розуміння того, що ми з ним завжди були по різні сторони розуміння процесу пологів.
    Але почекайте, хіба небайдужі нам люди не можуть скоїти злочин? Можуть, і можемо ми. І маємо нести відповідальність у такому разі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. KAPUCHINKA

Та я не то мала на увазі ну типу крім того, що контролюють в ЖК, у мене ще і по відчуттях, чи як то сказати легко було. Мене не нудило, я не реагувала на всякі запахи, мені не набрякали ноги, печія з'явилася тільки на останньому місяці не сильна і тільки ввечері, у мене не було нічого з того, на що скаржаться вагітні. Тобто я по своїх відчуттях могла б і в полі сама народити.

11. cjomcjomka

12. marianast

marianast Well-Known Member

Я вірю, що Данков гарний лікар. І людина гарна. В що багато жінок мають про нього найтепліші спогади. Мені шкода його (хоч не вірю я, що він сяде, але то все вкрай не приємно). І я вірю, що його недбалість могла спричинити до загибелі дитинки. Більше того, я думаю можна посадити 9 з 10 лікарів і мені шкода, що почали з нього.
    Але я не розумію як це все його виправдовує.

Останнє редагування: 2 Листопад 2017
    • Подобається Подобається x 3
  13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я можу допустити, що є хтось, хто міг(може) скористатись такою можливістю(використати розпач і весь спектр емоцій батьків), для того щоб його усунути(хоч, його вина доведена). Але, батьки свідомо зроблять із своїм життям добровільно таке от - це вже ні. Те, що вони компенсацію отримають- абсолютно нормальна практика.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

14. cjomcjomka

скористатись - звичайно, Ви собі уявляєте, скільки коштує місце лікаря в ПБ, якщо місце молодшого медперсоналу оцінюють у тисячі доларів?
    Коли Батальну розформували на час реконструкції, там такі історії були...
    Але це нас менше зачіпає, ніж повна безкарність і масове застосування заборонених прийомів в пологах

• Подобається Подобається x 2
  15. KAPUCHINKA

Та я ж і кажу якщо це халатність, то це одне, а якщо це просто " гучна" справа, назначили крайнім, то це зовсім інше. Це ж не єдиний випадок, а до суду дійшла тільки одна справа. Правду Сніжна пише, є багато питань чому саме він?
    Ну в ще нюанс, якби наші суди були справедливі, то питань нема
    Ну але ж ми всі курсі, що таке наш суд і який там відсоток справедливих вироків.

16. cjomcjomka

ну в цій справі - тому, що вів ці пологи таки він. Хоч інші до того долучились.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Знаю, знаю).
    Я маю ще думки стосовно цієї справи/вироку і т.п. але не буду поки озвучувати, почекаю подальшого розвитку. Та, хоч крихти сумніву в правильності дій батьків немаю.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

18. KAPUCHINKA

Не в цій справі, а взагалі. Це ж не єдиний лікар у якого таке трапилося.

19. cjomcjomka

хтось має бути першим

20. Siania

Siania Love Life

До речі, так. Мій лікар сказав в 41 тиждень йти за направленням до стаціонару в ЖК

Статус теми:
Закрита.