Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Стимули до схуднення

:girl_tender:

2. kljysochka

kljysochka New Member

йойойой...Божечку! ви мене, конєшно, звиняйте, але мені то сі не нраве:girl_nea: стирчашчі кості.. хіба гарно? ну, незнаю:girl_emo:

3. Rona

Rona Мама-йожик

kljysochka, коли є така талія, не обов"язково мають стирчати кості:) то моя "зона уваги", над якою посилено працюю, тому це є мій стимул :)

4. kljysochka

kljysochka New Member

нє, ну талія вузюсінька, шо й казати! але це ж генетичне і від хворми фігури залежить... в мене таке, то гиблий номер, я така, трохи дошка :girl_devil:( не худенька, а рівненька:))

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я, ми всі також були впевнені, що в нашої однокласниці Надьки широкі бедра "від природи" і ніц з тим не зробиш. Поки не зустріла її нещодавно (не бачила років 5), але замість звичних 70 кг при рості 176 см на ній було 50 кг. Ні бедер, ні нічого не залишилося. Я після того 5 днів хліба не їла.

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Для мене найбільший стимул - подобатися самій собі. Як я собі не подобаюсь, десь щось лишнє звисає, то в депресію впасти на раз два. А це дууже погано... Коханий каже що любить мене в любому вигляді, але тепер, коли в мене ціль схуднути не стоїть, а просто підтримати форму перед весіллям, щодня каже мільйон компліментів, не те що коли я приїхала з Гамерики з лишніми 15ма кілограмчиками :girl_crazy: От і пойми тих чоловіків :girl_crazy:

8. Rona

Rona Мама-йожик

черговий мотиватор :)

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

10. Vika

Vika Well-Known Member

для мене найкращим стимулом є класні шмотки, черевички...ммм
    але шо толку як мій рот ся не затуляє. жере тай жере.
    ще стимулом є моя мамуся, вона все життя важила десь в районі 80 кг ( як і я зараз), а тепер схудла до 63. виглядає на 10-15 років молодшою, вдало заміж вийшла. правда почала худнути не з власної волі а мала запалення кишечника-їсти просто не могла. зато тепер тримає себе в формі. накупила багато платтячок, костюмів впритик, каже що боїться що як наїстся багато то в ту всю красоту не влізе.
    стид і срам бути грубшою за маму.

11. Sertce

Sertce Member

А мені терміново до січня треба поxудати, бо в січні виxоджу на роботу- оце мій стимул!

12. MoNa

MoNa New Member

В мене на рахунок цього завжди один стимул - як худну то все довкола навіть миліше стає)) чесно!)) Мабудь, від того, що сама собі подобаюсь і настрій хороший.)) А на шопінг як добре ходити!)) Практично все підходить)). Близькі помічають і відразу хвалять. Це мене стимулює дуже)), але і розслабити може інколи!)))Восновному, просто намагаюсь не разслаблятися))

13. Rona

Rona Мама-йожик

животик... :girl_in_dreams:
    *на знимці модний блогер Скарлет http://scarlettflavour.com/*

14. Heureuse

Heureuse вірю...

Rona, дякую за посилання!
    як на мене, вона вся ідеальна:girl_in_dreams:

15. Rona

Rona Мама-йожик

16. Rona

Rona Мама-йожик

Eva Herzigova:girl_in_dreams:

17. Muhalysja

Muhalysja New Member

а от у мене проблема: стимулів багато, знаю, що зможу схуднути(пробувала і не могла натішітись), але як тільки в руки потрапляють смачні цукерочки або тістечка, голову зносить....порадьте, що із цим робити???

18. Rona

Rona Мама-йожик

19. Heureuse

Heureuse вірю...

20. shoelover

shoelover New Member

в мене стимул - купити собі класнючу якусь річ, яка трохи замала. Відповідно, вдягнути хочеться, і стараєшся. Щоправда, востаннє я схудла після того, як переїхала від батьків. Тепер нема всіляких вечірніх канапочок, ковбасок та інших "підхавів". В холодильнику якщо не пусто-то помідор, капуста або щось таке, що треба готувати, або гріти, а ввечері то ліньки :good: