Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Стимули до схуднення

І мені под:girl_flag_of_truce:обаються,ті коротенькі шортики,але поки що для мене це занадто,для початку мрію про те,щоб влізти в свої речі"до"-великого поправляння.Але щось цей стимул 2 роки ніяк не подіє

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Тема дуже хороша,прочитала про стимули дівчат,і у мене їх більше з"явилось.:girl_wink:

2. Rona

Rona Мама-йожик

в кобіти просто шикарне тіло:

3. Kordanna

Kordanna New Member

Стимулює, вселяє надію хоча б на те, що таке в принципі можливо !!!
    Дякую велике

4. kljysochka

kljysochka New Member

але як вона його споганила!!!:girl_impossible:ледве його видко...

5. Sertce

Sertce Member

А в мене стимул- " влізти" в свою "студентську" одежу 44-46 розміру.:girl_cray: поки- що це лише мрія.:girl_cray:

6. Sela

Sela New Member

в мене стимул - вузька обтягуючя сукня, яку збираюсь вдягнути, і фото мене минулого року....проте все рівно не можу відмовитись від солодкого.....Мій організм без нього просто не може, справжня ломка починається, тому на даний момент вирішила збільшити фізичне навантаження

7. Rona

Rona Мама-йожик

мотиватори :girl_dance:

ісчо:
    абазяю більярд, така красива гра :girl_cool: *Аліса Мішковська на 2-х останніх фото*

Останнє редагування: 28 Квітень 2011
  8. Jasmin

Jasmin :)

йой..:girl_impossible: ота перша цьотка - просто бест!:khomyak: Хоцю таку фігуру! Хоцю-хоцю вже!:girl_in_love:

9. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ось ще один мотиватор. Можливо все. Але щоб хочаб половина з цього "все" здійснилася треба докласти трішечки зусиль та старань. А все починається з бажання.

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Був час,коли я за кілька місяців втратила 15 кг не прикладаючи жодних зусиль. , але, на жаль, після першого викидня я впала в депресію і почала багато їсти і то всьо, навіть більше набрала... через кілька місяців знову почала худнути, але на зиму лишилася без роботи і набрала вагу...:girl_sad: А сьогодні наділа свої літні білі капрі (ледь в них помістилася) і від сьогодні починаю худнути! Хочу бачити себе стрункою! Тоді і самооцінка підвищується і краще, впевненіше себе почуваєш! І чоловік тоді більше компліментів говорить:girl_dance: Від сьогодні не їм солодкого, смаженого, жирного і інших не дуже корисних продуктів))) Запаслася яблуками, рибою (їм варену, досить така смачна на смак)
    Маю купу красивих речей в які я дуже хочу поміститися!

11. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Для мене мотивами зараз є дві речі:
    гарно виглядати в весільній сукні
    І гордитися собою, бо коли був період(минулого літа) мого тріумфального похудання, як тут вже писали дівчата я не ходила а літала, мені всі робили зауваження шо "стала щасливішою"))))
    Хочу назад таке відчуття))))

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Для мене це такі стимули для схуднення:
    1. В мене мама , батько,тітка, брат, бабуся... більше ста кілограмів. Боюся себе запускати, бо дуже велика схильність до повноти.
    2. Бути красивою дружиною та мамою двох синочків. НЕ хочу бути жінкою, яка забула про себе за буденними клопотами.
    3. Я купила короткі шорти, як і хотіла. :girl_cool: І повинна виглядоти на 1000 відсотків привабливо. А заважають заширокі стегна, як на мене. І маєчки купила, які гарно на мені сидять, але не так як хотілося б і не всі.
    Буду себе удосконалювати.:girl_yes2:

13. sofcja

sofcja Member

Останнє редагування: 17 Травень 2011
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну і у неї напевне декілька тренерів і няньок.:girl_crazy:

15. sofcja

sofcja Member

нє... вона сама тренером стала собі...
    тепер модельною карєрою займається як фітнес-можель...

мо няньки і є, але це не применшує захопленості її працею над власним тілом...

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я того і не заперечую...

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ой, хай пускають слюні чоловіки на просвічені маєчки та як "кобіта" попкою трясе... А ми, жінки, повинні тільки взяти собі одне - працювати над собою. І ми будемо супер!:girl_cool:

18. Rona

Rona Мама-йожик

sofcja, я справді попускала слюні:girl_in_love: супер-тіло! Як то засмагнути так гарно... :girl_in_dreams:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

а мені вона трохи перекачана...особливо руки і ноги зверху...:girl_in_dreams:
    але то є однозначно краще, ніж звисаючий жирок!

20. silvia

silvia Well-Known Member

ми всім дружнім відділом вирішили спробувати хвранцузьку дієту, розраховану на 2 тижні.....разом веселіше.....сказали всім, щоб ніякого печенька з понеділка в кабінет не приносили!!! побачимо....