Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. true

true New Member

Відповідь: Стимули до схуднення

Я завжди була худою, а після народження дитини набрала вагу. Для мене стало великим стимулом злорадність декількох людей, які мене "підмахували", що не схудну вже ніколи. Ну і плюс в мене було величезне бажання повернутися до своєї статури. Повірте, скинути важко перших 4-5 кг, а потім вони зникають набагато легше, тим самим додаючи стимул до кращого результату.

2. Kecan

Kecan New Member

Для мене стимулом стала:
    1. Робота - сидяча, хочеться на відповідній посаді виглядати гарно.
    2. Свекруха - точніше стан її здоров"я на сьогоднішній день (від 50кг в 25 років до 115кг в 53 роки), а тепер вага вплинула на все здоров"я.
    3. Ну і любов - куда ж без неї...:girl_in_love:

3. Mirabellka

Mirabellka New Member

Давненько я сюди не заходила...робота, відрядження, стреси...
    Так от писала я давніше, що сісти на дієту заставив мене високий тиск..
    Результат за 6,5 місяців - з 78 кг залишилось 57 кг:))
    Не повірите на скільки змінилось моє життя - новий гардероб, купа енергії, в шлюбі другий медовий місяць:)))
    Відчуття направду неймовірні, не ходжу, а літаю....

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівки, тут ваші дписи для мене є справжніми стимулами для схуднення! наприклад:

5. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Я теж після вагітності сильно набрала (з 64 кг до 82)... Аж от, накінець-то, стала скидати кг!:) Перш за все, допоміг антицелюлітний масаж (дякую Ярусьці:)), і, що головне - я перестала їсти величезними дозами! Дійсно, спочатку було досить важко, бо організм звик "жерти", а потім пішло-поїхало... Зараз я практично вернулась до своєї "довагітної" ваги (залишилось ще 2 кг зайвих). Єдине, що ще потрібно зробити - зайнятись фізичними вправами ( в моєму варіанті - записатись на фітнес), бо м'язи, після похудіння, виглядають не дуже... - треба їх підтягнути:)

6. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

пішла в бассейн-5 місяців задоволення-й фігура встала на своє місце,до речі,бассейн на сихові дельфін-досить таки пристойной

7. Heureuse

Heureuse вірю...

а я вважаю, що жінка в першу чергу повинна любити себе сама, бути задоволеною собою на всі 200% і якщо худнути- то тільки для себе, бо тільки так це буде найбільш дієвим...адже часто ми худнемо для коханих, які нас люблять в будь-якій вазі чи для оточуючих, які ж в принципі бачать нас не як певну кількість кілограмів, а як особистостей і те,як ми себе подаємо!
    тому для мене наприклад стимулом стало лише моє бажання це зробити, довести перша за все собі, що я сильна і можу..і повірте, я ніколи не пошкодую, що зробила це..всі потрачені мною зусилля варті нової зовнішності, нової фігури і нового відчуття себе...а головне, що я добилась цього сама..

8. talja

talja Member

Оце також мій варіант! Чоловік що плюс 7, що мінус - все рівно... а от собі коханій хочеться подобатись, радіти кожному дню і не розчаровуватись у магазинах купуючи одяг!

9. anka

anka Well-Known Member

от і в мене- найкращий стимул для схуднення- відображення в дзеркалі.Недавно як глянула... Колись інтенсивно займалась в тренажерному залі (іноді до фанатизму по 5 разів в тиждень по 2 години)- тоді важила 62 кг (зріст 175), але вигляд був перфектний- все таке підтягнуте-ноги, животик, на руках і спині легкий рельєф-ммммм ( де мої 17 літ?), а зараз я дуже тішилась, що повернулась в довагітну вагу- 60 кг, а в дзеркалі не я, а якесь обліплене жирком чудо. Дістала стимул ще на -5 кг і треба б спортом зайнятися.
    Раніше, коли бачила, що вже занадто собі подобаюся ішла на Південний за покупками і коли заходила в примірочну, освітлену лампами денного світла-захоплення зникало і приходило розуміння, що до гарної фігури ще працювати і працювати

10. Rona

Rona Мама-йожик

Останнє редагування: 7 Грудень 2010
  11. Melinda

Melinda Active Member

Основний стимул - відображення в дзеркалі і самопочуття, бо поправившись здавалося не так і на багато, стало важко рухатись активно. І підколи чоловіка, що не зможу. Та і самій собі хотілося довести що таки маю "силу волі".

12. Rona

Rona Мама-йожик

ось мій стимул: Rachelle Leah

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моїм стимулом є отримати задоволення від того, що бачу в дзеркалі. Два роки схудла на 12 кілограм і з іншої сторони подивилась на себе. Мені подобалось, що змінилась не лише зовнішня я, але й внутрішня. Самооцінка зростає однозначно. От хочеться знову добитися того ж результату. Тим паче я переконалась, що нічого неможливого немає. Потрібно лише бажання і чуть вільного часу))

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я так після пологів 15 кг набрала... Вечір, година дев"ята, дітки вже сплять, тишина в хаті, ніхто не відволікає... І ось тут приходить ЖОР!

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Хочу купити весною собі приблизно такі шортики. І щоб я в них виглядала на 100 % красива.
    І на талію гарнесеньку блузочку, чи футболочку. Щоб виділяло її .
    Така моя мотивація:)

16. olevitska

olevitska New Member

і я хочу одягти...коротенькі шортики...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. talja

talja Member

Вчора кажу чоловіку що займатись почала, на що він у відповідь - добре, я навчу тебе на машині їздити... сміху було, права маю, то напевне він на більшій машині хоче навчити бо до них у мене страх:xaxa: Нічого кращого не придумав! Ото стимул називається :girl_cray:

18. SuperSweet

SuperSweet New Member

Якби в мене було багато зайвих кг (ТТТ), то я б легше дотримувалась би дієт. А так всього 3-5 кг. Чоловіку все подобається, а мені животик НІ. Зараз почався піст - для мене це накращий стимул. І тіло і душа очиститься, сподіваюсь.

19. mysha

mysha New Member

Мій стимул - мій чоловік! Після пологів говорив: "У тебя спина как у лошади!" :girl_cray:
    Щоб такого не чути доводиться менше їсти... А мені так смачно :sad: , особливо смажена картопелька!

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member