Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. llonka

llonka New Member

Відповідь: Стимули до схуднення

ох ця ж весна!так хочеться бути гарною!!
    піст доходить кінця...але важко було дотриматись сурової дієти!
    третій тиждень бігаю зранку, ходжу на тренування...ноче трохи боки зменшились)Елементарні вправи можна робити, щоб бути файненькою!!
    не хочу здаватись, буду йти далі.
    сил та натхнення нам усім, шановні!!

2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я вже як два місяці не їм таких продутів.
    1.Солодке ніяке крім чорного шоколаду,і то одну столову ложку в тиждень.
    2.М*ясні вироби тоже ніякого крім телятини і відварної тільки не якої жариної.
    3.Картоплі взагалі.
    4.Всьо,що звязане з тортів,тістечками і.т.д. тоже ні.
    5.Масло одну чайну ложку в день.
    6.Хліба ні.
    Повірте,що результат на очах і так себе класно почуваю,що даже не хочу більше того всього їсти.

3. Текіла

Текіла Well-Known Member

У мене стимул - відображення в дзеркалі і джинси, які вже починають підтискати животик(((
    Хочу повернутись до своїх 55, після свят. А то "чувствую" що наближаюсь до 60-тки

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

тут мало б стояти фото, на якому прекрасна моделька Вікторії Сікрет сидить на пісочку, у неї не утворюються складки на животі, граційно випинають ребра, і взагалі вона вся така одухотворена, бо худа-худюща:girl_in_dreams:

моїм стимулом стало оце фото
    пов.язочку я планую замовити, а над тільцем ще доведеться попрацювати:girl_cray:
    зате нині вперше за цілий місяць байдикування розтягувалась і качала прес!

5. spivanka

spivanka New Member

а для мене найголовніший стимул це самопочуття і загальний стан здоров’я

ото перед Великоднем мала халепу через зловживання шоколадом(дуже шось потягнуло) і мучним висипало на лиці, свербіло дуже і з одного прища чиряк зробився так що довелось до хірурга йти...

то все звісно наклалося на недосипання і легку застуду.і ше я підозрюю, що це накопичилось всякої гадості в травній системі не за тиждень-два, бо не могла з тиждень нічого не тільки солодкого але й квасного
    але дотримання певної дієти дуже допомогла кілька днів не їла майже хліба(бо тільки кусок щипнула зразу бузі і шия сверблять).так ся сталося шо не шкодили мені тіко варені овочі,банани,ябка печені, гречка, бульба і троха мяса-риби негострої не масної і зразу двох кг як не бувало. плюс до того ше троха енергії і бажання хоча б мінімальну руханку робити.

ага. забула додати, шо один день десь до 17.30(від вечері попереднього дня то майже доба)я ніц не їла тіко воду пила і спала(по можливості) добре шо субота і було кому дитину зайняти. колись давно таке практикувала час від часу і дуже файно ся чула. то ніби за Полем Брегом тіко різниця у воді -п’ю моршинську(мала мінералізація) а не дистильовану

сподіваюся до літа ше пару вихідних від їжі зробити для покращення самопочуття:girl_blum:

6. Олюнчик

Олюнчик New Member

А моїм стимулом стала ціла поличка класних джинсів, в які я вже не поміщаюсь. А ще восени добрі були:8::eek::eek::eek:

7. Amira

Amira New Member

Недавно бачила телевезійну передачу на тему схудення і різних методик, жінки з лишньою вагою задавали питання на рахунок лишніх кг, целюліту, і вього що з цим звязано. Мені сподобалась відповідь одної лікарки, вона назвали таких жінок просто щасливими...Тому що якщо у нас все добре в особистому житті, хороші стосунки з чоловіком, родиною, дітки ростуть і не хворіють, достаток і добробу,не треба думати про завтрашній день,то ми просто починаємо задумуватись над тими лишніми кілограмами...А не дай Бога якась біда трапиться, депресія, горе, хвороба,самотність...Повірте про ті лишні кілограми і целюліти навіть немає часу думати, гризешся зовсім іншим...

8. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

А для мене стимул - "прекрасний" вигляд моїх целюлітних ляшок. До пори, до часу я цього не бачила, аж поки з доцьою не підійшля до дзеркала у весь зріст і оніміла... Такого я ще не мала! Тому, бігаю, присідаю, качаю прес - 3-й тиждень пішов:) Маю надію, що запалу вистачить надовго

9. Rona

Rona Мама-йожик

побачила і оніміла.... така краса :girl_tender:

10. olevitska

olevitska New Member

а я ніяк не можу знайти стимул...:girl_in_dreams:а просто хочу ...:girl_cray:

11. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Я собі завжди на початку вагітності купляла декілька дорогих гарнющих речей і після пологів мліла над ними і робила все, щоб в них влізти. Поки що допомагало)))))

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

А для мене стимулом для схуднення стало...саме схуднення. Ні, ні це не тофтологія... Просто я завжди хотіла скинути кількам зайвих кг, але як завжди не вистачало сили волі :girl_sad: А коли я спеціально нічого не робила (просто влаштувалася на нову роботу) всі помітили, що я схудла. Хоча сама я навіть сама того не помітила. Мені це сподобалося і я купила вагу і сіла на дієту. Це для мене було таким стимулом, я по два рази на день зважувалася і бачила як втрачала якихось 100-200 грам. Радості було...я захотіла ще краще виглядати і після того скинула 5 кг і прекрасно себе почуваю. Але не забуваю контролювати свою вагу :girl_curtsey:

13. Mirabellka

Mirabellka New Member

А для мене схуднення почалось не зі стимулу, а проблем зі здоровям...Почав скакати тиск...і це в 28 років!Пішла до дільничного терапевта...дуже толкова молода жінка. Призначила мені купу аналізів, а потім сказала:масаж, дієта і спорт, бо з остеохнодрозом жарти погані,а вам ще й народжувати. Коли я вийшла від неї...посиділа на лавочці 15 хвилин і мене яніби переключили...За 2,5 місяці результат- 9 кг ваги, 9 см обєму, відсутність тиску:) і головних болей, легкість в тілі і таке задоволення від власного зовнішнього вигляду, що словами не передати!!!!
    Принцип простий: на сніданок вівсянка або Фітнес з молоком або йогуртом, обід - салати з курячим вареним мясом, або гречка\рис з овочами, на підвечірок фрукти з йогуртом ну або щось інше легеньке....а і ще на вечір мятний чай з лимонм, дуже заспокоює організм і шлунок, якому годинка так 10 вечора хочеться їсти:))) +30 хв на день фітнес,в мене виходить займатись кожного дня, якщо не виходить то 3 рази на тиждень. Як дуже хочеться їм сир голландський...від нього відмовитись не можу! Головне не їсти після 18.00.Перші 2 тижні це був жах...поїсти я любила завжди, але коли я купила собі вагу і побачила що за 1,5 місяці в мене пропали 7 кг....вирішила, що воно варте того:) а ще величезне задоволення викидати одяг, який на тобі просто висить:))

14. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Як про мене написано.І знаю,що треба,а ніяк.Головне,що завжди "починаю" з понеділка,а в понеділок,знову не виходить.Потім докори сумління,і все по колу.:girl_cray:

15. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В мене зараз стимулом для схуднення і підримки форми є спорт,як хоббі (волейбол).Граєш постійно в шортах в обтяжку.А там видно кожну складочку,кожен мм.Ось, і намагаешся постійно ротик з лейкопластирем тримати :xaxa::xaxa:
    Але,тішусь з того,нема часу,коли розслаблятись:girl_dance:

16. VampIrka

VampIrka New Member

А в мене для постійної підтримки себе у формі є чоловік, бо йому подобаються худенькі.

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

аналогічно :) знаю, що якщо навіть сильно поправлюсь, то всеодне буде мене любити, але хочу, щоб його захоплені погляди були не на фігури інших дівчат , а на мою.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Скільки? [​IMG]
    Наспівуючи:
    Одну любив я за карі очі...

19. Mirabellka

Mirabellka New Member

Так от сьогодні зранку встала на вагу - за результатами 76 днів:))дієти та спорту мінус 10 кг, стимул ще той продовжувати:haha:)))

20. Neposeda

Neposeda New Member

Для мене стимулів потрібно багато!!!
    Тому: 1. Оголошення на холодильнику жирним червоним маркером на папері що я на дієті і скільки в мене зайвих кілограм; 2. 5-ть улюблених речей які купмла до вагітності (маленьке чорне плаття, джинси з височезною талією(корсетом), які доречі пасують тільки при вазі не більше 55кг. і т.д.) і в процесі дієт і виснажливих фізичних нагрузок 3. Сам результат зменьшення ваги. О!!!