Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Ще хорошим стимулом є побачити себе (на фото чи відео) у найгіршій формі. Намагаєшся ніколи більше такого не допустити

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpg

Моя вага вже починається на 5, урраааа!!! Це значо комфортніше для моєї психіки )))

Останнє редагування: 24 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Моя мотивація наразі наближення літа (так воно ще далеко, але то так здається) і наявність хлопця:girl_haha:. Хочеться красиво виглядати у купальнику на пляжі. Тому вже з цього понеділка вирішила починати систему -60, правда деколи прийдеться корегувати її, бо з моїм графіком роботи їсти останній раз в обід явно не зможу...Бо в 18 00 я переважно ще працюю...

• Подобається Подобається x 4
  4. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Не стрималася " Де мої 18-20 р."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Demetra

Demetra Well-Known Member

Та мені майже 30, а я теж хочу гарно в купальнику виглядати. І в шортах коротеньких , що купила на розпродажі недавно на літо . Між іншим, чомусь в 20 про це не думала, хоч вага і тоді була не ідеальна. Гм..
    Час від часу як накриває тяга за солодким, відкриваю свої фото ( маю спеціально зроблені в білизні) в найбільшій вазі і роздивляюся. Тяга пропадає, а мотивація вдосконалюватися росте!

• Подобається Подобається x 9
    • Креативно Креативно x 1
  6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Поставили нам двері у шафку-купе, дзеркальні... І я вперше за пару років маю можливість себе роздивитись))). Бо до того довго не мала такого великого, все якось частинами. а ще одне маю, то воно "худить". а нове навпаки - ще й додає трохи))). То мій стимул зараз. Бо реально не можу спокійно проходити повз то дзеркало. І ще - воно якраз навпроти дверей в кухню. Навіть сидячи за столом можна себе бачити, і апетит зникає))).

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я підсіла на серіал "Секс і місто" (в 30 років його зовсім по-іншому сприймаєш, ніж в 20 :girl_haha:), там в Кері просто неймовірна фігура, таке все акуратно підкачене, а її руки і прес - це моя мрія :girl_dance:Дуже корисно дивитись зразу після приходу додому з роботи, бажання вечеряти начисто пропадає, а от качати прес і робити планку, навпаки, з'являється :connie_pull-pigtail

Вкладення:

• Подобається Подобається x 3
  8. Shamna

Shamna Мамуся

Про стимул: Цього року маю зустріч однокласників і для цієї події маю одне красивезне плаття, яке ще жодного разу не ношене, але мій вигляд в ньому мені поки не дуже подобається.
    Вже два тижні роблю планку, яка мені йде на ура, присідання і нахили в обидві сторони.
    Ще скачала собі програму на телефон "7 хвилин тренування", роблю зранку і під вечір.
    Трохи підкорегувала харчування, взяла щось від системи -60, солодке тільки до 12 і після 18 стараюся не їсти.
    Результати вже є, маю -2 кг і талія стала більш помітна.

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

О, в мене з'явився новий стимул для схуднення: схуднути на обличчі, бо хочу змінювати стрижку :girl_dance:
    Може хтось знає гімнастику для щік? :)))

10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@Jusi , це дуже делікатне питання...
    Зазвичай, всі, хто тримають себе в формі, стараються, щоб змін з овалом обличчя не було...
    Не дуже, коли обличчя худне, вже надто тоді відображаються роки на ньому)І змучене виглядає.
    Нехай буде кругленьким, в тонусі і з щічками, ніж із втягнутими скулами)
    Гімнастика для обличчя тільки для того, щоб воно було підтягнутим)
    Хоча, я вже дивлюсь із сторони майже сорокарічної жінки;)

• Подобається Подобається x 5
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

у мене ще є великий запас :girl_blush2: Але Ваш посил я зрозуміла, дякую :kisss:

12. Rona

Rona Мама-йожик

@Jusi а не легше стрижку підібрати до теперішнього личка? Я б не сказала, що йому щось бракує, якщо чесно :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Смішно Смішно x 1
  14. Rona

Rona Мама-йожик

То залежить по якому типу поправляються. Я поправляюсь всюди, лиш не в ногах, а лице запливає просто... І мені більше нра моє худеньке обличчя, ніж "розлізле", пардон :) бо одразу +10 років

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

А в мене навпаки лице худне одразу і гострі риси ще більше загострюються) не знаю чи тому можна дати раду

• Подобається Подобається x 1
  16. lilochok

lilochok Well-Known Member

Стимулом для тренувань, а як наслідок - до схуднення можуть бути різні девайси
    От придбала собі крутий пульсометр, тепер на ранкову пробіжку із задоволенням йду. А ще одяг гарненький робить свою справу

Відмовте собі десяток разів в солодощах, щоб зекономити на класну річ, яка вас мотитуватиме

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  17. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Screenshot_2016-03-03-20-07-29[1].png

Тобто, немає завтра, є сьогодні - встав і побіг))А завтра ти будеш кращим, чим сьогодні!
    Хоча, гасло на скріні стосується не тільки спорту)

18. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну, знаєте, не особисто, але то вже має зірвати голову повністю, але мабуть в тому для когось, щось є....

19. Rona

Rona Мама-йожик

З одного боку я з Вами згодна. Особливо зараз, маючи немовля на руках. Вчора не тренувалась і почуваюсь не найкращим чином, бо ще й їла те, що було, а не те, що хотіла (отак склались обставини). Вчора, лягаючи спати, я собі казала, що був важкий і насичений подіями, емоціями день, якщо я банально не маю сили, то люблю себе і відпочиваю.
    З іншого ж боку, я не пожаліла ні про жодне тренування, на яке пішла через силу, змусила себе йти, хоч і не хотіла, а то було дуже багато разів. І усвідомлення цього факту змушувало мене обирати тренування і таки йти в зал, а не залишатись вдома/в кафе і т.д.
    Колись, відвідуючи подругу в декреті, в якої чоловік спортсмен, мене запитали як часто я тренуюсь. Відповіла, що щодня, просто на різні групи м'язів, різні частини тіла, так м'язи встигають відновитись. Реакція обурення була тут же. Лиш чоловік подруги мене підтримав, сказав, що лише таким чином можна досягти хороших результатів. Я так втішилась!
    І тут підходить фраза: апетит приходить під час їжі, головне зробити перший крок. Взути кросівки/розстелити коврик.
    Щодня себе мотивувати, щодня, тоді не збитись з курсу. Хай то буде 10-15 хвилин вдома, та регулярність окупиться, вона зробить своє, я вже це бачила багато разів. Коли людина з такими собі посередніми, м'яко кажучи, можливостями добивалась чудесних результатів саме завдяки регулярності. А талановиті і перспективні через спорадичний характер тренувань, під настрій, так і топтались на місці. Було дуже шкода, чесно кажучи.

Останнє редагування: 13 Березень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Рона, а чого обурювалися?
    Дивлюся і мені треба стимулів. Нє, ну я завжди контролювпла що ім , але таки зараз щось розслабилася. Стала на вагу і трохи в шоці. Нє, ну цифра поки ще 5, але от друга... Мені схуднення дуже легко пішло, я до вагітності майже 70 важила, а потім народила, грудне вигодовування, багато чого не іла, і дуже класно схудла. Я навіть в тих місцях, де вважала це неможливим впринципі, бо типу в мене кості грубі ))). А зараз починаю поправлятися, хочу таки втримати результат. Бо то так класно вбрати шорти чи спідничку і вперед. А я в першу чергу в ногах поправляюся. На грудях - скілєт, дивитися страшно, а дууупа .... А ноги.... Ех.... Дівчата, які темки підчитати? І ще якісь вправи щоб ноги підтягнути, порадьте, будь ласка.