Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Відповідь: Стимули до схуднення

Я теж не можу себе стимулювати: а чоловік каже, що я і так гарна. Він якби казав інакше, я б його з"іла. Але дуже дуже треба, тай Катруся вже велика стала, тому на післяпологовий період не спишеться аж ніяк. От і думаю собі я на разі не як схуднути , а як настроіти себе на схуднення.

[​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 9 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Почитайте всю тему "худнемо разом", може, якраз щось знайдеться, що зісередини дасть поштовх. Але прочитайте обов'язково!!!

Останнє редагування: 9 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Svetik

Svetik Well-Known Member

А навіщо себе настроювати, тільки час дарма тратити. Краще розпочніть вже і негайно. Доречі, так і сили збережете на боротьбу з зайвими кіло, а не з собою коханою:girl_smile:

PS Більшу частинину своїх зайвих кіло я набрала не підчас вагітності, а вже після народження малої,коли сиділа в декреті. :girl_sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також. На сьогоднішній день я відкинула себе на 9 років назад. Тобто я важила ті кільо що зараз маю 9 років тому, після того як народила Данила, свого первенця. Я тоді після пологів навіть схудла. А вже потім почала набирати.

• Подобається Подобається x 4
  5. Svetik

Svetik Well-Known Member

А я повернулась на чотири роки назад, а може навіть більше. Коли дочці було 2 роки я вийшла на роботу, то ті речі, що я тоді купляла, на мене вже завеликі:girl_claping:

• Подобається Подобається x 5
  6. Левицька

Левицька New Member

:oЕх, я маю купу стимулів, це і улюблений одяг, і наближення корпоративних та не лише свят, і фото різних суперстар, які мені імпонують, і приклади схуднення знайомих/подруг.... але....вони не діють :girl_cray:
    Декілька років тому у мене був стимул, я налаштувала себе психологічно, схудла майже на 10 кг., а тепер я щаслива, спокійна. Тільки починаю себе обмежувати у їжі, через тиждень часу переконую себе в тому, що життя має бути повним, в значенні їжї теж))) :girl_cool: так гризуся вже 2 роки... Що робити??:girl_sad:

7. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

і надалі себе налаштовувати,але з обов"язковою умовою,що треба - здорове харчування,фіз.навантаження.
    і ви будете завжди

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

От і я - стимулів МОРЕ, а заставити себе не можу...

9. Левицька

Левицька New Member

Вся проблема у тому, що я прекрасно знаю, як схуднути. Тоді я виробила свою власну систему схуднення, дуже собою пишалася, показувала приклад іншим.
    А зараз просто не можу себе заставити, не хочу і все, прямо аж злюся на себе :girl_cray::girl_devil:, а потім все-одно їм... :girl_devil:
    Основна задача моя - знайти дієвий мотиватор. Я знаю, якщо сильно-сильно захочу, обов`язково схудну! Але ж не хочу!!! :girl_cray:

10. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Як я вам по доброму заздрю.У мене 15 кг лишніх (до родових)А це ще не ідеальна вага була.Аж шкода себе стало таку:girl_sad:

Марусенько,а за скільки часу ви свої кг скинули.Цифра вражає і стимулює(особливо,коли я наїмся смакоти,а тоді уже шукаю стимули):girl_devil::girl_cray:

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2009
  11. Галченя

Галченя Well-Known Member

Ви себе не шкодуйте! Ви дійте! Почніть з маленького... хоча б для прикладу перечитайте тему http://posydenky.lvivport.com/showt...ight=%F5%F3%E4%ED%F3+%F1%E8%F1%F2%E5%EC%EE%FE
    Як будете правильно "діяти" то шкодувати себе точно не доведеться! Більше впевненості в своїх силах!

12. Jasmin

Jasmin :)

Веснулька ходіть до нас в гілку про систему (вище Галченя вам дала посилання) і будемо разом долати свої зайві кг:girl_in_love::girl_cool:
    підтримку гарантуємо:girl_smile:

13. Svetik

Svetik Well-Known Member

І мені себе дуже-дуже шкода! У мене не тільки 15 лишніх:girl_cray: Трохи скинула (-12 кг), а тепер 3 кг набрала:girl_cray: І головне, ніяк не зупинюся! В 19-00 з'їла шматочок тортика, а що їла до того навіть соромно описати, і де моя сила волі ділась?:girl_sad:

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

ооооооооо,то вас вже треба:girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_crazy::girl_crazy:
    сядьте і спокійно обдумайте:girl_in_dreams: і уявіть наскільки краще стане вам і вашому організму,як зараз тяжко працювати багатьом системам організму.
    Беріть і силу і волю у руки,і все вийде!!!!!!!!!!!!!!:girl_claping::girl_claping:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я вже 4 дні не їм після 6. І не сильно голодна. Але вправи все ніяк не зберусь робити. Кудись піти поки не вийде, а вдома не знаю як...
    Але вже -1!

16. poputochka

poputochka Well-Known Member

Хочу схуднути!!! І стимулів повно- і в свої довагітні речі не влажусь,і собі не подобаюсь. Але як побачу цукерку....Всі стимули бліднуть. І починаються "сделки с совестью" -а я годую, а мені таааак хочеться, а осінь, депресія, карантин - мають же бути і задоволення в житті. Після 6 не їсти не можу - страшно хочу жерти,і в 10, і в 12 ночі. Заспокоюю себе,що мала з молоком то все витягне,але бачу,що ні. Причому раніше до солодкого була байдужа, а зараз...Може ближче до літа, до моря з"являться більш вагомі стимули- як подивлюсь на себе в зеркало і уявлю себе в купальнику.
    А ще не маю вдома ваги. Думаю,якби була - ото був би стимул.

17. sofcja

sofcja Member

ой, а в мене стимул - повернути вагу яка була ...
    я тоді така красунечка виглялала. зі злості і нервів вихудала до 55 кг, ще й море помогло... і це при тому, що все життя я - пишка....
    зараз залишилось 3,5 кг до 55! просто розлінувалась.... мушу брати борозди в руці!
    а ще, стимул - як гляну в дзеркало, як випучу пузо на мксимум і як втягну назад - така жага з'являються!!!!!!

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А для мене стимулом є оце фото :[​IMG]. Хочу мати таку фігуру (груди вже є:girl_curtsey:). І до Нового року я буду так виглядати!!! я в це вірю!!!!:girl_curtsey:

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і по чому груди брали?

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:girl_haha: Природа подарувала :girl_curtsey: