Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я то дуже часто чую на свою адресу. І коли кажу, яка я була, що робила колись і що роблю, щоб в мене була така "конституція", - майже не вірять.
    з іншого боку, знаєте, "тобі не_пощастило з даними" - теж своєрідний стимул.
    мені 28, у мене троє дітей, але я виглядаю краще, ніж у 16. Що вдягнена .що в купальнику. В мене схильність до повноти і деякі нюанси зі здоров'ям, але все це впливає не на мій вигляд, а на планування мого способу життя.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Згідна, але свою куму я знаю 20 років, і вона завжди була така, ну хіба в період вагітностей, трохи інакша.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, я така останні років 8 крім вагітностей :) сподіваюсь, що в 40 років теж скажу, що "така вже 20 років"

4. Rona

Rona Мама-йожик

@Козенятко Ви ж розумієте, що кума швидше виключення, ніж правило. Тому на куму не дивимось :) займаємось власним тілом, якщо є таке бажання

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, порівнювали себе з іншими не треба. Порівнювати треба себе тільки з собою вчорашньою (умовно)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Такі прикольні про 40 років))
    Мені в березні виповниться 38 і для мене то ще така молодість))
    Думаю,що і через 2 роки буду так само дуркувати і не повільніше)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

8. Rona

Rona Мама-йожик

@Vinnytska ми майже ровесниці :) мені скоро 36, почуваюсь на 20 з хвостиком і до вагітності другої так і виглядала. Стараюсь помаленько вернутись у форму. Тому мене надихають фото жінок в чудовій формі після 40, тішусь :)
    До речі, на шпагат сіла в 35, а часто чула, що після 30 це неможливо. :)
    Та, і генетикою я в свою повненьку маму вдалась, поправитись - раз плюнути. Лиш генетика генетикою, а як хочеш - пашеш, з часом приходить кайф від того. Самомотивація.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  9. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Ага,аналогічно, захоплююсь теж жінками,які над собою працюють.
    Мрію також сісти на шпагат,буду консультуватись у Вас,з чого почати. Буду старатись і надіятись,що все у мене вийде.
    Я теж схильна до поправляння,правда,стараюсь вчасно сказати собі "стоп")
    Ще тішусь за своїх трьох подруг,в кожної недавно (від 9 міс.до 1,5року)народилось третє маля,вони мої ровесниці і також вже у формі,правда,яким чином-хз)) Ну...Навіть не задумувалась над тим...Треба запитати))

10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В мене немає акаунта в Інстаграмі :cry:

12. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpeg
    Оце справедлива фраза, коли кажуть про спорт і генетику. В кожного своя конституція, до якої треба застосовувати індивідуальний підхід - з цим згодна. Людина або хоче, або не хоче, ну не важливо це для неї настільки, щоб щось робити (на даному етапі чи взагалі), тільки тут річ не в генетиці, чесно треба собі признатись в тому.

Останнє редагування: 17 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Та є і бажання і стимули( люблю себе) але є велике але... апетит моментами, якийсь дикий, чому? А дні, місяці йдуть, набирається вага, а боротися довго і важко, і саме головне, що я все( майже) знаю, розумію, але взяти себе в руки, щось дуже важко. Дякую всім за змістовний діалог, чи можливо це по іншому називається.Знаю, що все залежить тільки від себе.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@Козенятко то в тему "Психологія харчування", бо ми те, що ми їмо. Як би пафосно то не звучало. Їжа, яку ми споживаємо, грає вирішальну роль у формуванні фігури.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Rona

Rona Мама-йожик

Сьогодні прийшла в голову така асоціація: фіз.навантаження дарує форму, а їжа відповідає за наповнення цієї форми :) звичайно, що можна одну зі складових виключити, лиш тоді то буде не той кампот

• Подобається Подобається x 4
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ох, яка я смачна цукерочка :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

А додаткові стимули з'являються вже в процесі схуднення. Коли є перші результати, то зупинятися і повертатися назад вже не хочеться.:girl_yes:

18. silvia

silvia Well-Known Member

чиста правда. коли бачиш файний мінус, то хочеш йти далі, бо ж виходить)

19. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ви правильно кажете,головне бажання)

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в мене починається процес доколупування до себе.) Тобто коли я ходила маючи на собі "спасатєльний круг" і "целюлітну красу", то було типу "ой як то страшно, негарно". А тепер коли я того нарешті позбулася , то почалося "а шо то за фігня ше з боків висить, і всеодно шо люди того не бачать, я ж то знаю" і т.д))
    А в мене є одна річ, яку я одягаючи бачу, пішла я в запусти чи нє. Є в мене такі чудо труселя, їм вже років 8 певно є.

А загалом, щоденний пілатес, харчування і тепер LPG масаж..зробили своє діло і тоді

• Зе бест! Зе бест! x 1