Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. Veselka alj

Veselka alj New Member

Відповідь: Стимули до схуднення

Стимул літо наближається, купальники, сонце, пляж.

2. Sertce

Sertce Member

Маю два стимули: "влізтися" в спідничку, яку дуже люблю і гарно, або , хоча би по-людськи виглядати в купальнику.

3. Veselka alj

Veselka alj New Member

І я теж хочу влізти в улюблені джинси, і комфортно почувати себе в пляжному наряді, але зайві 4 кг. треба ще думати як то б позбутися від них. Дієта Дюкана добре помагає скинути, але процес довгий. Але в мене чомусь так вийшло що з тою дієтою скинула 5кг., а от тепер назад вернулися 4кг. Складається така думка що таої дієти треба дотримуватися все життя, але білкова дієта не є така безобідна для здоровя, її можна проводити нерідше одиного разу в рік.

4. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

Дівчатка, і не забуваєм, що гарними потрібно бути насамперед для себе Якщо ми подобаємся собі, то і люди навколо нас обожнюватимуть наш зовнішність!:girl_in_love:

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

практично кожна дієта дає результат недовготривалий. Потрібно просто змінити свій раціон.
    А мене просто пре від того, коли я бачу -1 см в якійсь зоні.:girl_claping:
    Давно не зважувалась і думала, що вага та що останніх 2,5 роки (47-48кг), а сьогодні ваги мене приємно порадували - 2 кг, спеціально не худну, просто спорт і останні кілька днів без мучного. Це такий азарт надалі не розслаблятись :girl_spruce_up:

6. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

Пляжний сезон - от i стимул:girl_bye:

7. lilochok

lilochok Well-Known Member

Останніми днями я трохи розсабилась... І от вчора сіла переглядати свої фотки. Як побачила себе таку пишечку, з животиком та пухкими щічками, то відразу стимул з"явився - не допустити ніколи того, що було)

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Це також стимул. Я також такий маю.

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

дістала літні речі, а я в них не влажу, ото стимул тепер ще й який...
    вранці бігати почала:girl_wink:

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І у мене стимул є, скинути зимові 3-4 кг, не злізають. Від учора на холодильнику висить табличка: "Після 18.00 тільки воду"...Стимулює не обжиратись...

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Як на мене то цей стимул повинен бути завжди,а не тільки перед пляжним сезоном.Просто підібрати собі правильний раціон харчування,заняття спортом і не потрібно буде як з гарячки готуватись до літа)Я так принаймі намагаюсь дотримувтись цих правил на протязі довгого часу.І улюблені речі завжди по розміру:girl_wink:

12. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене стимул - це підтягути бока і животик, і щоб я влізла у джинси)))

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене стимул втерти носа чоловіку. А то він постійно говорить відмазку:- покажи приклад. А худнути йому треба негайно вже і зараз.Хоча в мене не критичний надлишок ваги, але для себе хочу позбутись пузика ну і привести бедра в порядок без засидженого целюліту.

• Подобається Подобається x 1
  14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Можливо для когось стану таким собі стимулом... Колись вже виставляла себе з результатом -20 кг... На сьогодні - 25 кг ). Ще б 7-8 і я заспокоюсь...
    [​IMG] [​IMG]
    Дівчата, ми все можемо! Головне, дуже-дуже цього хотіти!

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  15. Megan

Megan Well-Known Member

Ви молодець. Чесно, по-доброму заздрю такій силі волі.
    Наскільки я пам'ятаю ваші дописи, худнули ви по системі -60, так? За скільки часу зійшла така кількість ваги? І ще напишіть свій ріст ну і вагу, але ту, що на 2 фото.
    Мені б теж ще 5-7 кг. і буде супер, але вага вперлася і стоїть, ну але після того, як я схудла на 10кг. чесно зізнаюсь, що дала собі розслабитись, і тепер совість так не мучить через булочку, а колись лише одна цукерка зранку до кави була за щастя))) ех, подивилась на Іруню, таки стимул)

16. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дякую Вам!
    Так, основна маса ваги втрачена на системі мінус 60. Правда ще до системи деякий час майже голодувала, бо ж позбутися ваги треба було ВЖЕ, а інших способів я не знала... Втратила за той місяць 8 кг... До речі, вони не повернулися. Дальше був довгий застій... А потім - Система. З періодичними успіхами і спадами. Але я не дозволяла вазі вирости більше, ніж на 2-3 кг... І так потрошки-потрошки ставала все меншою і меншою...
    Наразі Системи я не дотримуюсь, почала підраховувати калорії. Насправді, це зовсім не складно. І я вже на око знаю, скільки приблизно калорій в тому чи іншому блюді.
    Стосовно спорту. Він досить активно появився лише з цієї весни-літа. Це - велопрогулянки. По 10-15 км через день-два :). Це - до години часу... небагато. Зато результат я і сама бачу: зменшення целюліту і змінилася в кращу сторону форма ніг ).
    Ріст - 170. Вага "до" - 89.9 ( ні-ні, не 90! :) ), вага "після" - 65.

17. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Свого часу для мене було класним стимулом парі зі співробітником. Він мене після виходу на роботу після декрету підколював, я йому казала "та похудаю я, дай мені пару місяців". А він мені "а не похудаєш!" так і поспорили на пиво)). Спочатку умова була 8 кг за 2 місяці. Я втратила лише 5. Я запропонувала продовжити парі і подвоїти ставку - не 2 а 4 пляшки)). Ми продовжили ще на 2 місяці, а втратити треба було ще 5 кг, здається. Я втратила за ті 2 міс. 3 кг. Так і похудала! А худала на мінус 60 плюс бодіфлекс епізодично)).

Тому виникла така ідея, хто хоче парі зі мною? Якщо, я не похудаю до кінця місяця на 3 кг (саме стільки я скинула за перший місяць), з мене наприклад велика упаковка Раффаелло чи Ферреро, ну чи щось інше)).Якщо таки похудаю, то з того, хто зголоситься -нічого))Тобто ви нічого не втрачаєте. Спорю з тим, хто зголоситься в цю тему перший:) Відлік почну скоріш за все післязавтра бо треба батарейку до вагів купити, а я не знаю чи таку сьогодні знайду. Порядність і чесність гарантую!:)

18. Freetany

Freetany Member

Хочу ферерки!
    Тож спорю - може ы мене надихнете!

19. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Класно!!! Ура! Ферерки так ферерки! Для мене 3кг це багато, тим паче що вже 4 число, а парі починаєм 6-го, як буде батарейка! Тобто ферерки дуже-дуже реальні!Але для мене важливіше похудати, хай навіть не на 3 кг а на 2, чи 2 500! Дуже рада! про хід похудання буду писати у тему хвалимось результатами ок? (Якщо вони будуть ))

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Ала тепер-ка я точно знаю, що будуть - юхууу

20. Freetany

Freetany Member

оК. - Буду слідкувати :). Мені можна і в ПП - писати аб на пошту - а раптом і мене заразиш похуданням? Бо поки щось як в хандрі - не можу до купи зібратися. Роботи перед святами багато - не знаю за що хапатись :)