Стимули до схуднення

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 9 Червень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Стимули до схуднення

Від Вірусиних 4 міс починаю шліфовку ділянки талії. Коло + масаж + скраб+ обгортання.
    Стимул - літо, море, озеро, волейбол :)
    хочу без фанатизму трохи засмагнути і не бути така покреслена білими розтяжками. Ну і загального тонусу в тій ділянці теж хочу.

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Психологія харчування

Цьомочко, а можна побачити ваші фото в +15 і зараз?:girl_blush2: Це так.... Для мотивації...

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

4. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

У вашому випадку море якраз і повинно бути стимулом. Подумайте про те, як будете шикарно виглядати якщо зараз займетесь своїм тілом, і як будете почуватияс в купальнику, якщо не зробите цього. Потім пошкодуєте.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Я голодною взагалі заснути не можу. Буду лежати, лежати а потім всерівно встану і піду до холодильника. І немає значення котра година. Просто знаю, що коли хочу їсти, то сон втікає. Правда, в мене немає проблем з зайвою вагою.

5. Ashberry

Ashberry New Member

fiesta, море і купальний сезон - чудова мотивація! фотки будуть круті!

6. Lankoma

Lankoma New Member

О даа і у мене мотивація одна, вперше влітку ми їдемо відпочивати за кордон і потрібно терміново за цих 2-3 місяці привести себе в норму. Позбавитися від зайвого жиру і целюліту. Знову відновила свої тренування, і прагну нічого шкідливого не їсти, але інколи зриваюся.. Для мене взагалі дієти це жесть, тому результати у мене доки не дуже.. Скажіть, ну як бути? Ну як швидко і без наслідків схуднути?

7. Marinonka

Marinonka New Member

Я колись прочитала статтю, про те, що можна схуднути завдяки зеленому чаю. Пила чай якийсь час, та інколи ходила на тренування. Трохи була схудла, але того результату який хотіла не досягла. Тоді я ще почала пити XLS та під час цього пила чай зелений та робила зарядку. Так і стала стрункою.

8. ljudviga

ljudviga Active Member

що таке XLS і де його продають?

9. happylady

happylady Well-Known Member

і я і я так хочу покрутити хула хуп, зробити зарядку, поприсідати, побігати.. біля нас такий кльовий стадіон є , з вікна кухні мені добре видно,як там молоді люди бігають і займаються спортом.
    але мені зась, чекаю малюка, тому ще не скоро себе потішу (
    :girl_sad:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо комусь дуже треба стимулу - полюбіть свого самоїда.:girl_tender::girl_yes:
    «Нельзя сделать один громадный шаг, который тут же обеспечит вам достижение нужной цели. Ибо любая нужная цель достигается через множество мелких и вполне обычных шагов». Питер Коэн.

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

нічого нічого))зате у вас така маленька радість скоро з'явиться.Ще трішки зачекайте і вам вже не захочеться поприсідати,побігати...Рік,два і ваша маленька непосида вам зробить найкращу фізкультуру,будете і бігати,і стрибати,і присідати))))))Потім тільки мріяти будете про відпочинок:girl_crazy:

12. LyMona

LyMona New Member

Ща за самоїд? Вірніше як його полюбити?
    А якщо серйозно, то я вже кілька місяців намагаюсь скинути зайві кілограми. Набрала за вагітністьі поки годувла. Зараз попробовала схуднути на дієті Дюкана. Шось дуже важко вона мені даеться, а результатів не маеє суттевіх.

13. Waterlily

Waterlily New Member

Мені дієта Дюкана також не допомогла, а ось колезі навпаки. Скинула більше 6 кг. Мабудь, мені не підійшла просто така дієта.

14. Lankoma

Lankoma New Member

Не в курсі про зелений чай, та і щоб від нього худнули. А що за препарат пили і як довго? Як він діє? Проблем із здоров'ям потім не виникло? Скільки у вазі втратили і за який період?

Ну хоч трішки скинули? А якимось спортом займаєтесь? Ця дієта не погана, але треба довго на ній сидіти.

15. Kayla

Kayla Well-Known Member

16. zorkas

zorkas Member

А як вам такий стимул: " Дівчата, пожалійте тих чоловіків які вас носять на руках"

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

за скільки часу 6кг?
    і про дієти....не вмію їх дотримуватись..вмію не жерти,але виключно за якимись списками/алгоритмами їсти-то не для мене...7 років назад треба було більше 20кг скидати,тому з раціону на рік виключила хліб,вареники/пельменів,перевага відварному/несоленому....+фізвправи....результат був хороший
    зараз за осінь/зиму набрала зайвих,але на дієті не сиджу..їм/ пю що хочу/коли хочу,але часто і малими порціями+2місяці тренажерка....-5 кг,але основне це зникаючі см,а не вага..принаймні,для мене..і для мене стимулом є не показник на вагах,а власне відображення у дзеркалі більш здорового і підтягненого тіла...

18. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

Насправді стимул один - впевненість у собі!:girl_cool: Я почала займатись спортом. коли на першому курсі важила 75 кг (ріст 183см). З того часу я підтримую спортивну фігуру, але все хочу побачити ті "кубікі" на пресі:girl_in_dreams:Спорт - це і здоров"я, і гарне самопочуття. Дієти - це не корисно для організму. Це стрес для нього. Тим більше, що кг завжди повертаються, іноді навіть в більшому обсязі

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Для мене вирішальним і своєрідним копнячком стала дата ікс/волошковий день/наше "13-те" (то все назви для весілля ;) ). Уявляючи себе в сукні, однозначно думала, що така я буду дивитись в ній не ахті, а якщо трішки візьмусь за себе, то якраз усі пазли в голові складуться.
    Одним словом, наречені мене зрозуміють ;)

20. Marinonka

Marinonka New Member

це препарат для схудненя на натуральній основі, я його купувала в аптеці

Так зелений чай добре очищуе організм. XLS, я вже писала це препарат на рослинній основі, він нього не має ніяких проблем зі ддоров"ям. Я себе добре почувала и пила його два місяці. Від нього у мене знизився апетит.

А крім дієти, ви ще щось робите?