Стиліст-іміджмейкер у Львові?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Merry, 28 Вересень 2011.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Стиліст-іміджмейкер у Львові?

ну як завжди не з моїм везінням. Всім Уляна, а як мені то Софія.:connie_pull-pigtail

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ми не фоткались ))) Якось все так швидко переміряли. Важливим для мене було, що стиліст дала конкретні поради щодо того, яким одягом та взуттям мені підкреслювати фігуру: щодо форми та кольору. Ми багато говорили про взуття: повинно бути базове взуття (дороге і якісне), а більш ультрамодне - може бути і дешевшим та не обовязково зі шкіри. Ну і приблизно так само з одягом. Щоб вибрати зручне взуття - не соромитись хоч би 5 хв активно походити по магазину, будь-яких зовнішніх ознак щодо зручності взуття за її словами не існує - тільки примірка.

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

Розкажіть детальніше про умови.

4. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

Вже створили для цього окрему тему :girl_claping:http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=115450 , я щось так раділа , що аж не помітила її )):girl_dance:

5. taali

taali New Member

Магнус приносить вибачення за ситуацію що склалась. Тепер в нас працює тільки Уляна, Софія стажувалась лише 1 день)Якщо бажаєте, то можете, у вигляді виключення, ще скористатись послугами стиліста Уляни. Будемо раді бачити Вас ще :)

6. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

Можна ще скористатись акцiэю стилiста?:girl_phone1: