Відповідь: Стиль зірок -3 До низу "костюму" пасувала б нагайка, але рожева і з рожевеньким пушком, щоб об"єднати елементи ансамблю. І маска бетмена сюди була б доречна. Рожева)))))
Відповідь: Стиль зірок -3 Teen Choice Awards 2012 No Doubt Тейлор Свіфт Селена Гомес Демі Ловато Ніна Добрев Тейлор Лотнер,Крістен Стюарт і Роберт Паттісон
Відповідь: Стиль зірок -3 животик в Ані Лорак канєшно файний, але шо ето? Ні грама смаку, стилю, ну видно, шо то наша звізда. Від Варум теж в шоку, в дитинство впадає? А Брежнєва класна! Подобається вона мені як жінка, яка має стиль, завжди гарно виглядає. От лиш за співачку її не сприймаю. А так красива.
Відповідь: Стиль зірок -3 то вона?дякую, що просвітили, бо я довго не могла впізнати лічіко. я вже звикла бачити суцільний несмак на наших укр-рос заходах. і гарний вигляд такий як в Брєжнєвої вже рідкість (але ж класно вона виглядає!а колір, колір! )
Відповідь: Стиль зірок -3 Дозволю собі продовжити тему... Сосо з дружиною. Хм... Мені сукня більше схожа на костюм учасниці чемпіонату з танцю живота. Але аж ніяк не сукня для червоної доріжки. Лобода. В загальному незле, але отой хрест на усю грудь... Трохи тойво...не по-християнськи...
Відповідь: Стиль зірок -3 також продовжу серію фото з " Нової хвилі- 2012 ". " Бездоганний " макіяж Лариси Доліної
Відповідь: Стиль зірок -3 А це точно дружина? Ну і то не зовсім сукня для червоної доріжки, якщо я не помиляюсь, то вона танцювала східний танець коли Сосо співав на сцені.
Відповідь: Стиль зірок -3 Це точно дружина. А те, що вона так танцювала - я не знала. Тада ладна, най си буде))) Але щось їхні костюми зовсім не гармоніюють між собою...
Відповідь: Стиль зірок -3 На місці Агутіна, глянувши на Варум, я б і цього року їй зрадила. І певно не з одною...
Відповідь: Стиль зірок -3 на місці Варум я б його послала куди подалі... Бо те, що вона з собою таке робить означає, що не так їй солодко живеться...
Відповідь: Стиль зірок -3 Не солодко, то правда. Чомусь Еністон не стала виглядати як з кінка "Марс атакує", а навпаки стала ще сексуальнішою і вродливішою після розриву. Я до того, що зайва епатажність і намагання виглядати сильно безтурботною після зради чоловіка, часто має протилежний ефект.
Відповідь: Стиль зірок -3 Виглядає дурнувато в тому вбранні, але дуже файно само по собі, як на її вік, нє?