Мадонна хизується підкачаною задницею (такий вже її тренд), добре що руки рукавицями прикрила, але вульгарне декольте все псує (видно певну дряблість), трохи менше вульгарності і вже було б краще. Гвен Стефані така струнка, і елегантна. А плаття Ріанн не зрозуміла (і зачіска якась неохайна), зато мейк класний. Бейонсе сподобалась (шикарно виглядає, тільки сукня запрозора трохи), і образ Кеті Перрі гарний, симпатичне плаття.
Любі мої! Для підняття настрою! Не можу передати, що відчуваю, дивлячись на них - бомбезні! Ні до жодної дрібнички не придерешся. Які харизматичні чортенята!
я навіть не знаю, на кого облизуватися більше)) зрозуміла, що хочу, щоб чоловік вдягнув свій сірий костюм з тонкої шерсті..сьогодні)))
Перша, якщо не помиляюсь- Анна Кендрік. Як на мене, Пелтроу просто ідеально виглядає, проте, я її не люблю. Вона якась холодна. Лопес, навпаки- гаряча і шикарна. Кідман, просто обожнюю, як акторку, але образ не вразив. А Аністон, як завжди, найкраща:
Певно хотіла Роналду вразити, щоб показати йому, ЩО він втратив Треба було взагалі голою прийти, бо таким платтям вже нікого не здивуєш, не вперше
А що це в неї на другому фото шов на колготці видно? Неохайно якось і вульгарно загалом. Сподобались Уізерспун , Еністон, а от Лопес цього разу не вразила, якесь декольте приплюснуте в її платті