Відповідь: Стиль зірок -3 а хто то в штанах? в мене таке враження, що вона з переповненої маршрутки вискочила та й у тих мештах їй як мінімум незручно, імхо упс...
Відповідь: Стиль зірок -3 Це Емма Стоун. А мені сподобався такий комплект з завуженими брючками - елегантно і не банально. Дженіфер обрала досить відверту сукню
Відповідь: Стиль зірок -3 Емма Стоун...Перший фільм, який пригадується з нею - "Прислуга"... Ну, з наших львівських маршруток, як мінімум, ще й без цього чудового аксесуару на штанах вискочила) Цим вона нікого не здивувала...Для неї - це звичне діло)
Відповідь: Стиль зірок -3 Сальма Хайек останнім часом просто розцвітає по другому колу! А от Еністон не дуже личить зібране волосся і такі відкриті скули, як на мене. Віднедавна я вражена Різ Візерспун - наскільки проста, мила і відкрита це людина (переглядала америк.шоу з її участю) - всім зіркам і не тільки таких би рис характеру.
просто її зачіска ( а саме страшні вуха) псують все. я тепер зрозуміла чо вона постійно з розпущеним волоссям
Майбутня дружина, в них мало бути весілля скоро, але відклали бо почалися нові зйомки Шерлока. А ще - вона вже вагітна їхнім первістком
Недавно перебирала журнали якісь і знайшла якийсь за 2008 рік, Джолі на обложці і всередині така гарна, усміхнена. Ні, вона і зараз красива, але якась така втомлена чи що...
Мені здається що чим більше дітей тим більше клопоту. Розумію що в неї можливо є якісь няньки, але вона мама 6-ти дітей...
Джолі спасає тільки лице, бо фігура давніше стала кістлява, а тоненькі руки з тими татухами як в наркоманки якоісь, імхо. І це не від дітей, скоріше нервові розлади, а може і з здоров'ям щось. А Еністон тут дуже добре виглядає, життєрадісна, і костюм оригінальний
а мені Джолі на другому фото зовсім не впізнати, щось не знаю що саме, але якесь не таке як в неї завжди було личко...якась надто змарніла
Я вже якось писала подібний коментар, щодо вигляду її рук Друге фото, як на мене невдале- Джолі на ньому синюшнонежива виглядає.