Відповідь: Стиль зірок -3 Справді. Всі такі "світлі", позитивні, а вона якась... З одягом все супер, та подача, "Я-не такая....." ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ---------- Одна краща іншої!!!!
Відповідь: Стиль зірок -3 Емма Стоун і Ендрю Гарфілд Фото з прем"єр "Людина-павук" по світу. Всі образи-клас!!! Остання сукня сподобалась найбільше.
Відповідь: Стиль зірок -3 а мені подобається ще ніжно-блакитна сукня на третьому фото з кінця. і зачіска там дуже гарна!
Відповідь: Стиль зірок -3 А куди то цьоці так зібрались? У двір білизну розвішувати? А серйозно, де "засвітились"?
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені дуже сподобався той, де вона в коричневій сукні, така смачна І мештики просто шикарні.
Відповідь: Стиль зірок -3 НА ПРЕМІЇ BET AWARDS зірки показали цікаві наряди Кім Молода мамуся Бейонсі Кейті Пері в Versace
Відповідь: Стиль зірок -3 Так мені подобається красунька Міранда Керр З фотосесії для журналу Harper's Bazaar. Особливо на 4-ій і на останній фотках подобається дуже!