Відповідь: Стиль зірок -3 А мене аж верне від Козловського.. І колись вернуло , і зараз тим більше, таке якесь мурло... Ну зробив тіло, але на лиці якийсь такий страшний, штучний, буе....
Відповідь: Стиль зірок -3 Плюсуюсь під кожним вашим словом. Не подобався раніше, а про зараз взагалі мовчу. Неприродньо це якось і все
Відповідь: Стиль зірок -3 На цих фотках він мені щось середнє між Солістом Maroon5 (Адам Левайн, так?) і.. препрошую.. але Володимиром Парасюком...))) Тільки не смійтеся)
Відповідь: Стиль зірок -3 О, вона моя улюблениця, і виглядає суперсько. А якщо ще й знати ск. їй років, то не захоплюватися нею, на мою думку, неможливо ---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ---------- фото з різних "дефіляд" також підтверджують, що Джен в чудовій формі
Відповідь: Стиль зірок -3 та я не кажу що вдома вона геть занедбана, а на обкладинку її фотошопом вилизують. Просто якщо хвалити когось - то краще реальні фотки, а не фотошопні обкладинки.
Відповідь: Стиль зірок -3 О, Кіра Найтлі! Як вона мені подобається, останнім часом відкриваю її заново як актрису. Після Анни Кареніної незлюбила її чогось, а тепер виявила, що вона навіть дуже заслужено визнана актрисою першого ефелону. Зауважила на всіх останніх виходах вона виглядає дуже стримано і вишукано, все закрито, ніяких непристойних оголювань. І її природність настільки приваблює. Коротше, як вона колись збільшить груди - не переживу! І балдію від парочки Кіра-Бенедикт - кайф!
Відповідь: Стиль зірок -3 Недавно вона фотогграфувалась для якогось журналу топлес з умовою, що не будуть фотошопити. Заради того, щоб люди побачили, що навіть такі зірки не ідеальні і вона виступає проти фотошопу.
Відповідь: Стиль зірок -3 Я коли дивлюсь фільми з Найтлі, особливо зі сценами, де вона топлес, то мимоволі думаю: цікаво, чи не виникало в неї бажання зробити собі груди (бо вони в неї дійсно майже плоскі)? А також в мене проскакує думка, що і зубки в неї не ідеально рівні, і ця характерна нижня щелепа... Але ті очі, та усмішка і тендітна статура - все компенсовують, і все решта таке неідеальне стає її ізюминкою і додає якоїсь харизми, тому я тільки за натуральність і вона молодчинка!
Відповідь: Стиль зірок -3 Власне ,бачила трансляцію цього дійства, поки показували її по талію, то сказала вав, сукня чудесна, зачіска теж,колір волосся красивий і їй личить, токи не показала її "комбайн"-жах обтянутий білою тканиною , не розумію цього обожнування таких ЖОП. Фото явно відфотошоплене, бо відео і фото різниця кг 10 у нижній частині.
Відповідь: Стиль зірок -3 Олеся Киричук то звізда? така може мєсного разліва, але суконка її мене ошарашила. Ну чи то реально гарно?
Відповідь: Стиль зірок -3 Пройшла через програму "Шанс" (можливо памятаєте). Колишня професія - стоматолог. Сама зі Львова. Я одного не розумію, якщо хочеш вразити публіку своїм вбранням, навіщо одразу себе оголювати?!