Відповідь: Стиль зірок -3 Так! Якраз зранку дивилась з нею інтерв*ю, вона говорила, що займалась спортом навіть під час вагітності, але не фанатично, і без шкоди здоров*ю дитині, за спеціальною програмою, ну і харчування здорове. тоді після родів - ніякої депресії і чудова форма!
Відповідь: Стиль зірок -3 Маю питання - чого це усі боксери на зважуванні були у спідній билізні, а суперник Усика вдягнутий? Що за привілеї ? пи.си. Це сьогодні в КК, як я це могла пропустити ?!
Відповідь: Стиль зірок -3 а я там троха була, але не бачила зважувань))) ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- я думаю що чувак просто принципово не хотів в трусах зважуватися)))
Відповідь: Стиль зірок -3 Наскільки я знаю, то таке неофіційне правило важитись в білизні, а Брюер якось проігнорував це.
Відповідь: Стиль зірок -3 вона як і її "подруга" середнього роду - Пастух , себе позіціонує "как киевская" звізда..
Відповідь: Стиль зірок -3 Дівчата, а що то за одяг такий на Єфросініних?? Ліза ще яко-тако, а Маша...Білі штани, червоні мешти, чорне до пояса (ще й одне строкате), бежева сумка...То я трохи далека чи то тепер вже навіть так модно? Мені не подобається :no::8: То називається все лучшее сразу(
Відповідь: Стиль зірок -3 якесь таке чудо львівське, всьо в розовому і мозги теж. Забула як її звати. ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ---------- точно, вона. Певно в Фемен не взяли, то вирішила сама піаритися. "Кому война, а кому мать родна"
Відповідь: Стиль зірок -3 Пенелопу Крус визнайли найсексуальнішою жінкою за версією Esquire. Погоджуєтесь ?