Відповідь: Стиль зірок -3 Дуже Єві пасує оранжевий. Сукня класна (певно діло рук подружки-Віки). Зачіска - зе бест. Манікюр - в тєму. Але от тухлі... Їм ще не набридли ті тіпа "тілесні" копитця? Нюдно Та ще й відтінок того нюду явно не її. Євкин тілесний - засмаглий, а ті туфлі ніби з трупіка якогось зняті.
Відповідь: Стиль зірок -3 Фасон чудовий! Ляля просто. От власне.Мене взагалі трохи "підхарюють" оті "копитА". Елегантне і маленьке взуття значно більше пасує до фігури ніж і "постаменти". Н, канеш то ІМХО.
Відповідь: Стиль зірок -3 Ага, і там дестягуючий корсет выдрізняється від кольору тіла....ну короче втягнути то він втягнув, але ще би того ніхто не бачив.... Однозначно. Їй кеди взагалі протипоказані, бо ноги виглядають як колоди, ну не худенькі в неї литочки, тому або прикривати штанями, або не носити.
Відповідь: Стиль зірок -3 ще би вона хоч деколи попадала в тему своїми коментарями Хоча картинка дуже гарна.
Відповідь: Стиль зірок -3 Щось та підбрита голова Раяни мені не подобається... ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- В неї трохи плечі заширокі, нє? Вона, здається, спортом якимось займалась? П.С. Дуже подібна на тата.
Відповідь: Стиль зірок -3 а мені на маму...Вона , здається, також займалась художньою гімнастикою, але недовго - потім поїхала на навчання закордон і невідомо, чим там займалась.
Відповідь: Стиль зірок -3 абсолютно ні, вона копія мами - ірини дерюгіної. навіть макіяж і зачіска в них (пальмочка) - фірмові
Відповідь: Стиль зірок -3 Олівія Палермо Не знаю, зірка вона , чи не дуже зірка, але Вікіпедія отак пише про неї : Стиль її мені дуже подобається, гарно поєднує речі,завжди елегантна, і неповторна
Відповідь: Стиль зірок -3 ))) звичайна. навіть зачіскою важко назвати.. навіть не знааю, що там пристаркувате
Відповідь: Стиль зірок -3 Тері Хатчер демонструє нову стрижку. З довгим було краще, пару років собі додала... Колишні учасниці Spice girls знову зібралися разом, щоб відсвяткувати початок зйомок мюзиклу Viva Foreva. всі дівчата обіймаються, а Віка щось як не рідна 34-й московський міжнародний кінофестиваль. Російські звьозди: Марія Міронова Жанна Фріске і Діма Шепелев Віра Глаголєва з дочкою: Світлана Бондарчук: Елена Захарова - мо вагітна? Ольга Будіна Рената ЛІтвінова: Сергій Звєрєв гарцує: