Відповідь: Стиль зірок -3 У Джолі сукня нарешті не підкреслює худорлявості, а навпаки, збільшує і освіжає, ще класно виглядає Олівія Вайлд і Шарліз Терон (хоча не дуже люблю для блондинок чорне), Сандра Баллок дуже гарно підібрала образ. А у Джулії Робертс щось не так з макіяжем (помада "странновата)", і лице ніби "поплило" і губи (вона нічого з собою на робила часом?)
Відповідь: Стиль зірок -3 Дивилась вчора пряму трансляцію оскара, то якраз сукня Анджеліни виглядала дивно. Вона була без білизни і при рухах груди якимись дивно висячими виглядали. А от Робертс виглядала чудово і дуже молодо.
Відповідь: Стиль зірок -3 Я трансляції не дивилась, по фото враження такі Взагалі цього разу більшість зірок мали гарно підібране вбрання.
Відповідь: Стиль зірок -3 Джолі справді гарно сукню підібрала, та й сама виглядає шикарно і Бред поголений, пострижений Щось знову розчарувала сукня Емми Вотсон Раніше вона стильніше одівалась, а це чорне з блиском і незрозумілого вгорі фасону плаття зовсім їй не пасує. Бенедикта не впізнала Якийсь він рудий тут Натрапила на фото знаменитостей на вечірці Vanity Fair в честь 'Оскара 2014'
Відповідь: Стиль зірок -3 Що це за зірки на 2 і 3 фото Marcipanka, такі знайомі, але не можу пригадати.
Відповідь: Стиль зірок -3 Коли в Олівії термін виходить? (ще давніше теж був якийсь масовий захід і вона там з пузіком вже величеньким була) Макконахі вже постарів, але тут ще більш менш виглядає, багато над ним попрацювали
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені вона нагадала перевернуту вісьмірку. А ще руки... Брррр... Сукня дуже підкреслила їхню...еммм мужність?
Відповідь: Стиль зірок -3 Він, напевне, ще до кінця не прийшов в норму після фільму "Dallas Buyers Club" для зйомок в якому схуд на 22 кг. В тому фільмі його взагалі не впізнати.
Відповідь: Стиль зірок -3 я б сказала - жахів: Пенелопа і ще дві наступні після неї - омг, що у них з очима? то нова муля, чи якось криво порихтували фейси? а що у Енн таке?? продуло? нуууу, і Голді зе бест. Нє, ніколи не піду під ніж хирурга, старітиму євстєствєнним путьом))
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені ця в червоному (Сієна Міллер чи ні?) подобається, ну і Сандра Баллок дуже-дуже гарна!
Відповідь: Стиль зірок -3 Леді ГАГА здивувала....сукня не хтозна-що,але як для неї. то навіть дуже-дуже..До речі,якась китайська кореспондетка прийняла її за Шарон Стоун...
Відповідь: Стиль зірок -3 Дуже класна Тіна. Вона мені нагадує якусь зірку голівуда 40х років, класно їй в цьому стилі.