Відповідь: Стиль зірок -3 Погоджуюсь, мені вона теж така виглядає, ніби мила дівчинка, але "нічого особливого". Але головне шоб людина була хороша)
Відповідь: Стиль зірок -3 А ви бачили сукню Уотсон ззаду? це щось... Дженіфер Лоуренс що натягнула? а це чудо?! Хайді Клум- завжди така елегантна, а тут...щось незрозуміле в цвєтуйочек Балок, випускниця 90-х блін. Глобус і оскар не місце для експерементів. Джу сподобаласб Робертс, Ембер Херд
Відповідь: Стиль зірок -3 Ну якщо брати до уваги фізичну кондицію, то звичайно. А якщо жіночні форми - ну, як талію напр., то нічого особливого. ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Всьо зрозуміле - шикарна нічнушка
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені також! Дуже талановитий і харизматичний актор! Він і його ролі в кіно запам'ятовуються! І якщо будуть знімати черговий фільм про вождя - актор вже є
Відповідь: Стиль зірок -3 мені Емма Робертс найбільше сподобалась- лаконічно, вишукано та елегантно! і Софія Вергара- в тій же кольоровій гамі
Відповідь: Стиль зірок -3 Ну фасон сукні мені також сподобався, он тільки трошки незрозумілі ці копитця по-низу. Ось ця канадська жидівочка гарно виглядає Гарна сімейка (?)
Відповідь: Стиль зірок -3 дійсно дуже мила - і сукня, і дівчина. то Кіра Седжвік? Останнім часом червоні доріжки - це швидше розчарування. Рідко коли є щось вартісне і цікаве. Напевно справді золоті роки Голівуду позаду. А так хочеться розкоші і "торжественності" якоїсь...
Відповідь: Стиль зірок -3 Так, вона зі своїм чоловіком Кевіном Бейконом та їх дочка Сосі. Мені сподобались Бланшет, Бекінсейл, Куніс, Херд. Це Dior.
Відповідь: Стиль зірок -3 вона часто обирає наряди Діор (контракт чи шо?!) але це плаття їй зовсім не личить
Відповідь: Стиль зірок -3 В новинах побачила що Олівія Вайлд вагітна. Класно . І плаття у неї також гарне. Фото не можу додати,бо з телефону захожу.
Відповідь: Стиль зірок -3 Ось і ще пузатики)) ще сукні гарні та не дуже нова подруга Уілла Сміта, дуже мені подобається її образ а це сукня Кейт Бланшет з іншого ракурсу
Відповідь: Стиль зірок -3 Доречі ось цю дівчинку визнали найгарнішою на врученні глобусів. Мушу з ними погодитись.
Відповідь: Стиль зірок -3 Так, вона обличчя Діор, тому на всіх важливих заходах має вдягати тільки цей бренд. В неті вже стебуться з цієї сукні