Відповідь: Стиль зірок -3 можливо я неправа, але верх таки трохи запрозорий... а так сукня симпатична...
Відповідь: Стиль зірок -3 а мені здається, що якийсь лишній рух і сукеночка плавно перетворюється в спідницю, яка мені більше подобається, ніж сукня загалом
Відповідь: Стиль зірок -3 А мені вона тут така гарнесенька, сукня з заду оригінальна. ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- Різ Візерспун, красуня, дуже гарно виглядає.
Відповідь: Стиль зірок -3 Бомбезно! Сподобалось надзвичайно (конкретно Пелтроу - уперше в житті) Страшне( від Емми не чекала Сара Джесіка Паркер прийшла у підодіяльнику. К. Данст - дааа... Джесіка Альба - так старомодно, наскільки можливо. Серіал Династія. Ще потрясли Річчі і Біл
Відповідь: Стиль зірок -3 ще трошки про Канни моя улюблениця- два абсолютно різні і абсолютно шикарні образи
Відповідь: Стиль зірок -3 Це вже зовсім інша Крістен на 2012 MTV Movie Awards (не зраджує свому макіяжу) Як завжди хтось в червоному - цього разу елегантна Шарліз Терон Емма Вотсон та Емма Стоун Джесіка Біл, Кейт Грехам Вікторія Джастіс
Відповідь: Стиль зірок -3 а мені той образ не сподобався. талія плавно перетікає в попу (треба якийсь поясок чи що). + глибоке декольте так і просить або кольє і т.п. або довгі сережки. а то якось так бідненько. аксесуари відсутні (браслет шось взагалі не в тему. я б взяла масивніший. а то того дротика майже не видно)
Відповідь: Стиль зірок -3 от-от, власне що ТАКЕ - якийсь вульгарний трансвестит з вставними цицьками без ліфчика, дешевому платті з паскудної синтетики і в панчохах напоказ. Треба Волочкову посадити перед дзеркалом, привязати і не відпускати поки не прозріє!!!
Відповідь: Стиль зірок -3 ] а вона буде сидіти і милуватисяааааа! яка ж то вона класна і стильна прима! Смішно з неї, ну ж не має смаку на грам, а має гроші - то ж заплати якому толковому стилісту та й не ходи посміховиськом! Але ж ні...
Відповідь: Стиль зірок -3 Люблю її. Як на мене вона завжди дуже гарно виглядає. Без коментарів... Але не розумію. Людина заробляє немалі гроші. Невже не можна прислухатись думки стилістів. Чи в тому й прикол, щоб обговорювали несмак Волочкової.
Відповідь: Стиль зірок -3 А про що ж тоді будуть говорити? Так хоч часто про неї згадують, у всіх медіа її повно Якось дивилась одну передачу де стиліст Лісовець критикував Волочкову, Кадишеву і т.п.