Відповідь: Стиль зірок -3 а це одна з моїх найулюбленіших актрис Єва Грін шикарне тіло, миле обличчя і така шалена енергетика, тільки один її погляд і можна викидуватись з вікна (шутю п.с.. дуже раджу подивитись фільми з нею і ви зрозумієте, шо вона ідеальна
Відповідь: Стиль зірок -3 100% Шикарна і просто неймовірна. От дивлюсь на неї і часом думаю - чо я не мужиком народилась (майже шюютка)? Ех...
Відповідь: Стиль зірок -3 Як завжди... От не можу зрозуміти, то у нас дизайнери у таке придумують ведучих вдягати, чи то самі ведучі? Бо та ж Осадча, чи Єфросиніна ніби нормально одягаються, а Марченко как всігда...
Відповідь: Стиль зірок -3 її наряди , це щось особливо останні сезони Україна має талант . Деколи виглядало так, ніби навмисно її одягнули найгірше .
Відповідь: Стиль зірок -3 Не знаю, всіх випусків не бачила, але це плаття мені дуже подобаєтья, дуже оригінальне, може хіба ззаду забрати оте стирчате, так би було супер. По-моєму плаття прикольне, і до фігури пасує. Сама б таке хотіла)))) До речі стирю собі ідейку до нової колекції
Відповідь: Стиль зірок -3 сам силует нормальний, на фігурову кубіту супер, але ота волохатість від пір'я... фєєєєє
Відповідь: Стиль зірок -3 Я це плаття назвала "Втеча з елітного курника". Якось чи то недоречно, чи то забагато, чи то якось смішно. Не клєїться мені це плаття взагалі. Якщо комусь подобається, то все ок. Особисто мені не нравицця
Відповідь: Стиль зірок -3 На скільки я пам'ятаю, то тепер молоді дизайнери відправлять свої ескізи на канал, потім обирається найкращий і вже по ньому шиють плаття і вигадують образ. Кожного разу дивлюся на той ескіз, а потім що з того насправді вийшло. Думаю люди, які пропонують свої варіанти часом і самі в шоці
Відповідь: Стиль зірок -3 нагадалось - коли грала в КВН робила собі таку ж зачіску, ще й псевдо моє було Олька 220. Стоцька стирила ідею, в суд подати, чи шо?
Відповідь: Стиль зірок -3 та губи в обох нівроку... намальовані очі, накачані губи, темне волосся, мінімум одягу, ВІАГРове минуле, беззмістовні тексти і примітивна музика... Сестри? *тут вмикається музика з індійського кіно і всі радісно танцюють*
Відповідь: Стиль зірок -3 Сєдокова на червоній доріжчці рос. премії МузТВ. Мдя.....В мене немає слів. З таким успіхом можна було б і голою прийти
Відповідь: Стиль зірок -3 хм...дяяяя я ще її памятаю як найсимпотнішу, але найменш грудастішу Віагреску якогось там року випуску, а тепер вона має багатство не менше ніж в колись юної Наді (ще?) Мейхер. Капуста?
Відповідь: Стиль зірок -3 "капуста" мабуть перекочувала в кишеню якогось хІрурга фотографи вміють злапати ракурс)) тут трохи стриманіше тра в підручники з БЖД внести новий спосіб перев"язки))