Відповідь: Стиль зірок -3 Єва у сукні від Victoria Beckham Люблю елегантний чорний, з нестандартними модифікаціями Мрію собі на День народження подарувати одну з суконь від VB
Відповідь: Стиль зірок -3 Кейт Міддлтон на вечері Our Greatest Team Rises Плаття від Jenny Packham....дуже і дуже гарне
Відповідь: Стиль зірок -3 ох, яка ж вона гарна, сукня просто ідеальна! колір - фантастичний... слів нема
Відповідь: Стиль зірок -3 Ось ще декілька фото з того ж вечора, але інших знаменитостей...( які звичайно ж поступаються своїм виглядом ) Кімберлі Уолш Мелані Сі Рошель Вайсман
Відповідь: Стиль зірок -3 ніц з нею не сталось, одягла костюм не свого кольору... якби він був зелений, як стигла трава, напр., то Мелані б розцвіла на очах
Відповідь: Стиль зірок -3 Олівія Вайлд. Як на мене, найневдаліше в цьому платті - довжина. Поділ закінчується на найширшому місці литок. Ніззя їй так!
Відповідь: Стиль зірок -3 Зовсім їй не пасує цей блонд, якось губиться в ньому. А у Кейт плаття шикарне, я б трошечки ще "пуш-ап" додала
Відповідь: Стиль зірок -3 І мені здається, що в цьому платті найневдаліше - це кеди Ноги якісь короткаві виглядають.
Відповідь: Стиль зірок -3 Це не плаття, а просто мрія!!! Яка краса! А оці гудзички ззаду! І зачіска до нього дуже вдало підібрана.
Відповідь: Стиль зірок -3 Ммда....в тих американців явно зі смаками, щось не впорядку. Ну як так можна одягтись?!, ну подивишся, то і видно зразу що там стилісти працюють над ними в поті чола, бо де ж то таке, напризволяще дитя в світ випустити, щоб воно от так позорилось, та це ж ужас!!! Чесно, мені вона сама подобається,і блонд їй ше нормально пасує, ну але ж ходити от так. Ну але з іншого боку, їй напевно всеодно, що думають інші, головне щоб зручно було...але все ж таки зірка кіноекранів.....
Відповідь: Стиль зірок -3 Сукня на Міранді Керр казкова! Нагадує грецьку богиню А відома модель Джессіка Стем тим часом стала брунеткою та ще й леді ін ред. Також дуже подобається!