Відповідь: Стиль зірок -3 Да-а-а...що люди з собою роблять, читала, що Лохан вже і в пластику конкретно вдарилась, скоро взагалі не впізнаємо її, може.
Відповідь: Стиль зірок -3 так, вона шикарна. але тут мені не подобається її зачіска я роблю щось подібне, коли не встигаю голову помити
Відповідь: Стиль зірок -3 Шарліз Терон, хоча я дуже її люблю, але підтримую. не подобаються мені такі зачіски аля "немита місяць голова" і трохи невдало вона стоїть на другому фото (ото нависає)
Відповідь: Стиль зірок -3 Шерліз Терон, мені вона дуже нра, але тут теж щось мені видається не дуже. Якась голова вийшла маленька з тою зачіскою
Відповідь: Стиль зірок -3 з тою зачіскою вона якась мужеподібна, чи швидше хлопчико подібна, ніби голова хлопчика, а тіло жінки... та і сам образ якийсь холодний і пафосний, наче статуетка Оскара
Відповідь: Стиль зірок -3 А мені вона тут дєвушку з веслом нагадує Монументальна така.. Макіяж - бєє, +10 років; зачіска - феее. А вопше вона дійсно класна. Але не на цих фотках.
Відповідь: Стиль зірок -3 Рона права) плюс, особисто я не дуже люблю розріз очей зовнішніми кутиками донизу. ага, ну так, так)) нуууу, німецька кров це ще не значить, що німецька, пардон за каламбур)) гарно завуальовано - жидівська)) зі. і носик у неї нівроку))
Відповідь: Стиль зірок -3 Інтернет облетіли фоти з концерту Бейонс , м"яко кажучі не дуже вдалі))...але видно що виступ в неї мега емоційно проходив..А взагалі вона крута, і виглядає зараз суперово
Відповідь: Стиль зірок -3 мені здається щось з будь-чийого виступу можна вловити такі та ще й більш невдалі фото. То хтось напевно мав за мету таке вловити. А взагалі вона мені дуже імпонує.
Відповідь: Стиль зірок -3 А кльово! Кобітка собі відривається і купа фанів біля неї драйвує. Гірше б було, якби вона як Кобзон стояла на одному місці і дві години не випускала з рук стійку мікрофонну хоча, справді страшно було б якби Кобзон вирішив поскакати як Бейонсе...