Відповідь: Стиль зірок -3 Мене вона просто дратує. І то так дивно. В Диявол носить Прада вона мені така нічого, а от колись дивлюся її фото, то ну просто... брр і фуу... Довго аналізувала і тепер, в принципі, здогадуюсь, що саме мене відштовхує в її зовнішності - те саме що в Мілі Куніс і інших, але то вже моя особиста "чуйка" на певний.. назвемо це "тип" людей.
Відповідь: Стиль зірок -3 дівчина на 2 фото - з чого то її плаття? враження що матеріал на куртки зимові) дівчина в рожевому - чи то вона так стала чи плаття дійсно підкреслює ширші плечі КАрмен Електра поправилась трішки, але ще тримає позиції) загалом нікотра сукня не сподобалась повністю
Відповідь: Стиль зірок -3 не знаю назв, але часто бачу такого матеріалу суконки. Вони добрі тим, що гарно форму тримають, такі досить штивні. Моя суконка з цирку типу щось такого матеріалу, воно дійсно виглядає подібно до матеріалу курток-пуховиків
Відповідь: Стиль зірок -3 то Ніна Добрев. Мені дуже-дуже сподобалося це плаття. Їй дуже пасує - так гарно підкреслює талію) Ось ще фото
Відповідь: Стиль зірок -3 То Дженніфер Лоуренс, а сукня її підвела того вечора (потім були пояснення від Діор, що це так задумано, такий дизайн сукні):
Відповідь: Стиль зірок -3 ну значить на попередньому так стала, бо впринципі у "вампірші" завжди фігура була гарненька я чомусь думала, що парча виглядає багатше.. може то в цьому кольорі так) а Дженіфер вони не могли то пояснити?) мені Кідман щиро за голову схопилася, типу "упс.. співчуваю і шокована" а решта, то да..
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені дуже подобається стиль Вікторії Бекхем - одяг неперевершений!!! ну майже завжди а от сама вона мене дещо дратує
Відповідь: Стиль зірок -3 Та ясно, що то прокол з їхньої сторони (Dior), а оці їхні слова "не было разрыва" вже пів інтернету перевели на стьоб " не было не единого разрыва", як у знаменитому баяні.
Відповідь: Стиль зірок -3 переглядала фото одного з готелей Львова.. і серед ВІП гостей були Лорак ідентифікувала по родимках. Клочкова. Сніжана Єгорова.
Відповідь: Стиль зірок -3 В принципі це фото має мало відношення до стилю. Не знала чи "ку.шок "втулити, чи в "жо.пресу". Можливо все таки тут? Бо така її поведінка це вже стиль. Біличка з лисичкою жжот.
Відповідь: Стиль зірок -3 Ой! Шкода мені її. На другому фото у лівому куті жіночка (незнаю хто це) сидить, і так відверто з неї сміється, негарно якось з її боку!!! Її і по родимках ідентифікувати не треба, і так видно, що то вона Така "виглянцована". Із солярію, місяцями, певно, не вилазить. Хоче виглядати ефектною брюнеткою.... Цікаво чи вона би хтіла, щоб то її син дивився таке, у її виконанні. Ну але може він там і був, хтозна. Ні стида, ні совісті!!!
Відповідь: Стиль зірок -3 Благодійний бал в Нью-Йорку Ліндсі Лохан, як завжди - верх несмаку, ну невже вона ніколи не дивиться в дзеркало ?!
Відповідь: Стиль зірок -3 Та Miss USA встала до знимки, як 1 Вересня на лінійці...... Щось наряди, не дуже. Хіба те чорне одне симпатичненьке таке.
Відповідь: Стиль зірок -3 сподобалась сукня Даутцен! але загалом до образу чогось бракує.. Ешлі та Хайді елегантні, а Лохан така вже потаскана шо далі нікуди...