Стиль зірок -3

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Стиль зірок -3

А я не люблю, коли в неї занадто персиковий макіяж - виглядає хворобливо..Але навіть тим її красу не зіпсувати:girl_in_dreams:

2. Margot

Margot Well-Known Member

3. Rona

Rona Мама-йожик

це ж шорти в стразах!:d23: і то фігня... а от хрест на пузі я не панімаю...
    Франкенштейна нагадує :girl_haha:

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

то її фішка. не люблю таких зализаних, а Водяновій ота льогкая нєбрежность дуже пасує

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Повалій вже так ту шкіру натянула на лиці, шо зараз лусне.
    Знаєте як в тому анекдоті: Бачите ямочку на Вашому підборідді?-Так, лікарю.-ЦЕ був ВАш пупок.:girl_haha:

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

поважаю її за ту ізюминку, але мені видається що їй би не погіршало від коректування брів
    гіршає тим, у кого велике чи повне лице.. тоньшення брів тільки підсилює той ефект( а в Водянової вроді все гармонійно

7. zetta

zetta Well-Known Member

:dntknw: та не знаю. Звичайне лице. Симпатична.
    точно

8. Margot

Margot Well-Known Member

знаєте, не дуже то звичайне, але як відомо - смаки різняться
    звичайне обличчя не дуже б мелькало на обкладинках відомих глянців, на світових подіумах, як на мене

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

От що Верховна Рада з людьми робить :) Хоча вона і до того така була. А на тому другому фото, де вона в жовтому то вона мені ляльок вінкс нагадує. Фу.

10. Margot

Margot Well-Known Member

наскільки я знаю, що моделям не дозволено робити ні татуаж брів, ні фарбувати їх, ні вищипувати.чого ви?;) цілком пристойні брови:girl_cool:

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Вже тут дівчата писали, що саме тому що звичайне, її і помітили - завдяки тому, що воно не привертає особливої уваги, з нього можна зробити міліон різних. Гляньте на її фотосесії - якби не знати, що то всюди Водянова, то не на всіх впізнаєш.

12. Margot

Margot Well-Known Member

як і більшість інших відомих зірок:girl_cool:

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Хм, чому тільки "а тут"?..

Мені взагалі мало який з її луків подобається, хоч сама Тіна - така симпатяшка, і пісні її люблю.

Але стиль у неї якийсь дивний, хіба ні? Цікаво, то стилісти так мудрують, чи вона сама додумується?

Пам"ятаєте, один період були у неї такі шорти-трусики постійно, як Лобода тепер носить?

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Наскільки я пам’ятаю, то після вагітності поки вона поверталась в форму, відкривали ноги, щоб відвернути увагу від животика..
    Та певно, що стилісти..Я взагалі не проти чогось екстравагантного, хоча сама люблю елегантні образи . Але ця піжама мене просто вразила...Ну куди треба було дивитися, щоб таке вдіти?

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

Та можливо все не так то і погано. Просто вона до того ставиться простіше.

Не думаю, що її так сильно треба критикувати, можливо вона себе некомфортно відчуває з тою фігурою, яка у неї після вагітності стала, от прийде у форму і змінить ті піжами на щось більш елегантне. Мені вона подобається, такою як є. Гарна, харизматична людина, головне, що вона вміє подати себе у тій піжамі....

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та в неї з фігурої ніби вже все нормально...Поки співала і рухалась, то та кофтинка не впиралась об "боки", ніжки-ручки худенькі...

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Зрештою, навіть проблемні місця можна гарно приховати без однотонних балахонів.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Можливо я у чомусь помилилась, щодо фігури. Може бути, що вона себе, просто, у такому вигляді відчуває комфортно на сцені. Так, сказати "по-домашньому".

18. kristas

kristas Well-Known Member

А мені здається , що вона просто хоче виділитись, міні епатаж...от і все...був ж період коли вона в типу комбі-трусах всюди ходила. А з фігурою у неї вже давно все добре, навіть краще ніж було до вагітності.

19. zetta

zetta Well-Known Member

- Когда я была подростком, мне совсем не нравилась форма моих бровей, — вспоминает красавица. — И я решила, что было бы неплохо сделать их более изящными. Я думала, что так буду больше нравиться мальчикам. Но когда бабушка увидела, как я начала выщипывать брови, то сразу предупредила: «Не вздумай этого делать, пожалеешь. В один прекрасный день проснешься без бровей и будешь думать, какой же была глупой. У тебя очень красивые брови, это изюминка твоей внешности».
    Действительно, со временем необычные черты лица Наташи и густые брови, которые это подчеркивали, стали «визитной карточкой» модели.
    Кроме того, бабушку Водяновой всегда отличали завидная сила воли и твердость характера. Немудрено, в модном бизнесе Наташа слывет трудоголиком - с такой-то «наследственностью».

дозволено але не кардинально, тільки трохи коректувати...решта фотошоп доробить))

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member