Відповідь: Стиль зірок -3 Це скорше відноситься до її стиліста, на неї повністю покладені обов"язки по образам на червоних доріжках. А Крістін без її допомоги ходила б в одних джинсах і майках, так вона сама каже.
Відповідь: Стиль зірок -3 Хізер Локлір. Моя улюблениця колись. Зараз їй 51. Як на мене, виглядає суперово. Ну хіба що бюстик треба сюди не білий, а темний якийсь; і можливо, в панчішках коліна виглядали б краще. А так - ляля.
Відповідь: Стиль зірок -3 то може бути блік від спалаху... а взагалі Наташа Лаурель радить одягати під такі речі білизну кольору тіла (не темну і не білу) шикарна жінка... обожнюю чоботи на босу ногу, дууже зручно - і тіло дихає, і тепло
Відповідь: Стиль зірок -3 Ну так, виглядає вона просто супер. Я б теж білизну змінила б на чорну, а колінка, то певно, щоб показати у якому вони стані. Вона молодець.
Відповідь: Стиль зірок -3 а в яку пору року Ви так носите чоботята? Я не розумію чобіт на голу ногу,хоч вбий...влітку- ну жаркувато все таки ...восени-зимнувато)) А ще, на рахунок зручності...Пригадалось,як влтіку на відпочинку купляла собі чоботи. звісно ж я без колгот і панчішок...то мусила бігти в сусідній магазин за шкарпетками,бо реально я жодну пару чобіт просто не могла вдягути на босу ногу. але ж вони в ненайкращому стані..тому доречінше було б все таки вдягнути колготки
Відповідь: Стиль зірок -3 холодне літо/тепла осінь (я змерзлюх, можу й в чоботах в таку пору ходити), а чобіт нормально одягається, якщо всередині не шкірою вистелений, а тканиною
Відповідь: Стиль зірок -3 оживляю тему недавніми гарними луками сукеночка в Ніни розкішна! Маріон Котіяр- дуже колоритно і взуття круте! Євочка і Джен...
Відповідь: Стиль зірок -3 мої особисті асоціації до кожного фото: пожмакані цукеркові обготки україночка )) де талія? сукенка зі спущеної автошини ІМХО імхолисте))
Відповідь: Стиль зірок -3 Маріон мені найбільше сподобалася. І спинка цікава у сукні від zuhair murad: Щось цього разу у Тейлор не те з волоссям, колись було краще: невдале фарбування, як на мене. Колись такі сонячні кучеряшки мала:
Відповідь: Стиль зірок -3 Більшість луків на People's Choice мені все-таки не сподобались Зате Йєн, як завжди, неперевершений !
Відповідь: Стиль зірок -3 Періс скоро буде з закритими очима, ну одним точно А в лютому 55 греммі, теж цікаво буде
Відповідь: Стиль зірок -3 Щось Дженіфер Еністон, дійсно прогадала, з тою сукнею. Якась вже зовсім - ніяка. Ну хіба би вживу виглядала краще. А те що Періс Хілтон мала на собі, складає враження, що дівчина злітала на Хмельницький базар "затаритись"....мені не сподобалось зовсім. Хоча і справді там мало у кого був достойний вигляд.