Відповідь: Стиль зірок -3 Гарний! Але по-моєму це сукня, а не костюмчик. І по-моєму навіть з її колекції
Відповідь: Стиль зірок -3 ну як в такому платті крок ступити і не зашпортатись?? +я так і не зрозуміла навіщо воно таке довге...
Відповідь: Стиль зірок -3 А я так і не зрозуміла акцентів: до коричневої такої "медово-теплої" гами якась Барбі-рожева сумочка ...і щось червоненьке там до того всього
Відповідь: Стиль зірок -3 Тут кольора вибрані за схемою анологія. Нинішній трендовий колорблокинг вимагає грунтовних знань про колір.
Відповідь: Стиль зірок -3 вперше мені Вікі "на обличчі" сподобалась)) стиль її подобається дуже, риси обличчя- ні, але у цій ФС дуже гарно ракурс підібрали і мейк-ап зробили)) ЗІ. РЖУ
Відповідь: Стиль зірок -3 Вікторія дуже стильна, завжди гарно виглядає, але така худенька.. Якби їй пару кілограмчиків додати, риси обличчя були б м'якші, більш жіночні, та й фігурка, мені здається, від цього б не програла Кейт просто красуня, вони з Вільямом дуже гарна пара!
Відповідь: Стиль зірок -3 Дуже її люблю ЇЇ стиль не завжди стильний в класичному розумінні цього слова, але, як на мене, є в ній особлива родзинка, яка заставляє захоплюватись нею